PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
İşin saçmalığı insan kaynaklarını arıyorum olacaksa başka mülakata girmiycem hakimliğe girmiycem en azından bi azami süre verin diyorum ona da cevap yok. İki yer de olsa 3 yer de olsa bana yetecek biri ihtiyacı olan başka insanların da hayallerini emeklerini ötelemiş oluyorum. Ben en azından doğrusunu yanlışını bilmem ama bunun vicdani yükünü taşıyorum. Aynı insanın 3-4 kurumdan mülakat kazanması demek 3 kişii ıskartaya çıkartmak demek.
-
Arkadaşlar bu başlığı bi salalım gelişme var sanıyorum her seferinde... Açıklanınca zaten illaki biri yazar. Maalesef süreç böyle yapacak bir şey yok.
-
@hegia-sophia Aynen öyle hocam.. Zaten artık hakimlik , kaymakamlık vb. meslekler dısında herkes eşit ücret kazanıyor.Dolayısıyla bir yer olduktan sonra çoğu kişi işinde mutluysa işini değişme ihtiyacı hissetmez.Şu an her yere başvuruyoruz. Ortada bir netlik yok.
-
Ik sitesi komple gitmiş
-
@öğrenci çok da bir işe yaramıyordu zaten site. En azından şu siteye bi reklam almış olsalar, bizim görüntüleme ve yenilemeler sayesinde 3-5 kuruş para kazanılırdı. Böylece bir işlevi olmuş olurdu sitenin.
-
@iibfpalace @öğrenci Arkadaşlar süre çok uzadı. Bunun ben de farkındayım ve daha önceki sayfalarda durumu eleştirdim. Herkes aşağı yukarı aynı durumda ben de hala iş kovalıyorum. BDDK murakıplığı sınavına gireceğim. Belirsizliklik canımı sıkıyor. Benim demek istediğim burada söylenmenin ya da ik'yı aramanın faydası olmadığıydı. Bunlar süreci hızlandırmıyor. Mülakata girdikten sonra aşağı yukarı 1 ay içerisinde açıklanır. Bu süre geçtikten sonra halen sonuçlar gelmezse o zaman pres uygulayalım kabul ancak şu anda fazla yapacak bir şey olmadığı kanaatindeyim. Umarım herkes gönlündeki yere en kısa zamanda yerleşir.
-
Gun içersinde gelir mi arkadaslar ne dersiniz daha once gise tarafi pazartesi açıklanmıştı bugun gelmesse cumaya kalir mi
-
Öğle civarında aradim arkadaslar yakin bir zamanda açıklanacagi söylendi bugün gelmesi ihtimal dahilinde
-
@skoatatik, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Öğle civarında aradim arkadaslar yakin bir zamanda açıklanacagi söylendi bugün gelmesi ihtimal dahilinde
Saat 5 oldu neredeyse bugün biraz zor gibi açıkçası
-
Beklicez bugün gelmezse umutlar yarina en gec cuma gelecek
-
@skoatatik, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Beklicez bugün gelmezse umutlar yarina en gec cuma gelecek
İnşallah bunaldik artık
-
@skoatatik ben de geçen hafta pazartesi aradım bana da en yakın zamanda açıklanacak denmişti hala açıklamadır bence geçiştiriyorlar arkadaşlar
-
Evet arkadaşlar, bugün aramayıp kendine hakim olanları sahneye davet ediyorum. xD
-
En kisa zaman bügun mudur ne dersiniz
-
@skoatatik Şahsi fikrim( tamamen spekülasyon) 1 aydan önce beklememek lazım.
-
@bluephantom accumulate the speculation cuma en gec tahminim
-
Arkadaşlar her gün aynı şey konuşuluyor biraz sabırlı olmasak mı? Gerginlik artıyor bu şekilde.
-
Bu sayfa canlandığında herkes açıklandı ya da gelişme var sanıyor. Açıklanınca zaten 5 dk geç ya 5dk erken herkes öğrenecek. Kendimizi 1-2 Aydan önce açıklanmayacakmış gibi şartlandıralım. Erken olursa ne ala. Ancak böyle gün gün gidersek herkesin sabrı tükenecek. Sükut altındır.
-
@abrakadabraz haklısınız hocam bekleyelim.
-
Cidden iyice garip başlık oldu burası.. Yahu insanlar duyumu varsa paylaşıyor hoşlanmıyorsan okumazsın olur biter. Bir forum sitesinde bekleyelim,yorum yapmayalım minvalinde yorumlar yapılıyor gerçekten ilginç.