PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Bu mulakat tarihleri hakkında bir bilgi yok değil mi? 1 ay kadar da mulakat tarihini beklemesek inşallah. Keza neredeyse aciklanali 2 hafta oldu bile
-
@offspring Bekletecekler gibi duruyor. Mesaj attım çalışmalar devam ediyor diye mesaj geldi. Hepi topu 600 kişilik liste(ki bu kadar kişi var mı onu da bilmiyoruz). Şu ptt sürecinde anlamadığım tek şey kurum zoraki elaman alıyor gibi davranıyor. Madem böyle neden 200 kişilik bir uzman yardımcılığı kadrosu açmışlar ki...
-
@öğrenci sınavın açıklanma sürecinde Gazisem den cok memnun kalmadiklari söylendi. Ama şuan o aşama bitti ve Ptt de süreci yavaş ilerletiyor. Madem süreç fazladan uzadı açıklanana kadar Sonraki süreci daha hizlandirsalar keşke. Ama esas önemli olan tarihlerin dahi belli olmadığı. En azindan tarihler belli olsa bizler de ona göre hareket etsek
-
Kurumda tanıdığı olup da bilgi alabilen arkadaşlar var mıdır acaba?
-
@offspring Yok hocam artık beklentim yok. Aynı şeyi şu an kişisel verileri koruma kurulu sınavı içinde yasıyoruz. Oranın sınavını Ybu yaptı 10 gündür ne sorular açıklandı ne de sonuclar.(700 optik kağıt okutulacak). Kamuya alımlar olabildiğince yavaş olacak politikaı izleniyor belli ki...
-
Ben de kaçıncı olduğumu çok merak ediyorum. Cimer'e yazacağım bilgi edinme kanunu başlığından. Bence sizler de yazın, bireysel sıralamanızı öğrenmek adına. Hem az çok mülakata kaç kişi girecek bir fikrimiz olur.
-
70,41 ile kapamis ik.ptt yayimlamis ama isim isim degil malesef
-
En yüksek de 91,84 puan
-
Yani barajı geçen herkes mülakata çağrılmış. Acaba barajı geçen kaç kişi var?
-
Guy ve guy mulakatlari ptt den once yapilirsa daha da boşalır bu kontenjan.
Guy kazanan adam ptt yi tercih etmeyebilir. -
@b-ays dguy *
-
@mert88 iptal edilen 2 sorunun puanı diğer sorulara dağıtılmıştı. 70,41 taban puanı 69 doğruya denk geliyor bu yüzden. benim tahminim, 600den az olduğu muhakkak. sıralama açıklamamalarının sebebi de 600ün çok çok altında olması diye düşünüyorum. Mülakatta bize mecburlarmış gibi davranmayalım diye açıklamıyorlar sanırım
-
@b-ays dguy içn haklısınız. Guy için ptt'nin sunacağı özlük hakları önemli.
-
@avicenna Bende de benzer bir düşünce hakim. Sanırım sayı 600'ün çok altında olduğu için sıralamaları açıklamadılar.
-
@mert88 hocam benim maile donmusler ama ik ptt yi takip ediniz diye absürt bir mail atmislar . Cok sagolun akil edemedim diye donus yapmak isterdim de..
-
@b-ays Cimer'den yazmayı deneyeniniz var mı ?
-
@b-ays hem dguy hem de ptt yi kazanan çok kişi olduğunu sanmıyorum ptt dil istiyordu dguy kpss puanı. Hem dili olup ptt'nin yazılısını geçen hem de kpss si yüksek olup 83 ile kapatan dguy'un yazılısını geçen yani ikisini de kazanan çok az insan vardır bence.
-
Sizce kontenjani doldurmama gibi lüksleri olabilir mi
Cimerden hic denemedim ama sanmıyorum olumlu dönüş alcagimizi
Twitter etkinlikleri fayda edebilir belki -
@b-ays Cimer işe yaramazsa, twitter hiç yaramaz. Ayrıca kontenjanı doldurmama opsiyonu en doğal hakları bence. Uygun buldukları adayları alacaklardır
-
Gişe personeli adayı arkadaş ik nın onu aradığını söylemişti, biz de böyle bi şey mi denesek acaba...