PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@öğrenci Sadece kamu alım yapıyor gibi düşünmeyin. Özel sektörde de alımlar var. Kaldı ki buradaki insanların yabancı dilleri de var. Öncesinden süre gelen diğer alımlar da var. Ee zaten 1 ay içinde merkezi atamalar da yapılacak. Artık yıl sonuna kadar buralarda kaç kişi kalır bilinmez.
-
@cosmos Öyle düşünmüyorum halihazırda benim de yabancı dilim var fakat uzun zamandır özel sektörde durgun turkcel,Türk Telekom startt,Thy ve bağımsız denetim firmaları dısında pek bir iş ilanı gelmedi.
-
@öğrenci Sitenin anasayfasında gördüğüm bir örnek, Dhmi hava trafik kontrollüğüne ( ATC/ air traffic controller) başvuru yapabilirsin mesela. 2-3 yıl atc olarak çalışırsın, sektörü öğrenirsin. Sonrasında thy veya sunex'in pilot yetiştirme programları var, onlara başvurup pilot olabilirsin. Roket bilimi değil adamların yaptıkları. Thy'nin pilot alımında son mülakatta elenip, süreci noktalamış biri olarak söylüyorum. Kesinlikle şansınızı deneyin, gerek pilot alımı gerek bu dhmi'nin atc alımı olsun güzel fırsatlar. Pilot maaşını anlatmama gerek yok zaten, atc'nin aldığı maaş da buradakinden çok daha fazla olacaktır.
-
arkadaşlar genel bi WhatsApp grubu kurulmuş yani tüm mülakata gireceklerin olduğu sadece iibf uzman yardımcılığı değil ordan sormuştum Yalçın Sakara yani simdilik az cok görev tanımı şu şekilde aktarıyorum mesajı :
Katılım bankası ℅10 luk iş dilimi arkadaşlar genel olarak uzman arkadaşlar genel müdürlük bünyesinde görev alacak olup denetim, kontrol veya iyileştirirme aşamalarında görev alacak. Net görev tanımını ilerleyen günlerde yazacağım
-
@gölkentli Teşekkürler
-
Mülakat tarihinin açıklamasında herhangi bir ilerleme kaydedildi mi diye mail atan ya da arayıp soran oldu mu ? Daha doğrusu arayınca biriyle konuşmayı başarabilen ? Ben bir türlü başaramadım
-
PTT nin wp grubu varsa linki paylaşır mısınız?
-
group linki
-
" Bu gruba katılamazsınız çünkü bağlantı iptal edildi " diyor linke tıklayınca
-
linki-iptal-etmişler-gruba-dahil-olmak-isteyen-grup-yöneticisi-ile-iletisime-geçebilir-
-
@gölkentli teşekkür ederim
-
Mülakat tarihi belli olmuş arkadaşlar kendi sitesinde duyurular kismindan bakabilirsiniz
-
256 kişi mülakata kalmış
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
ve taa aralığın sonuna atmışlar mülakatları -
Gözümüz aydın, hayırlı olsun.
-
@generalgeneral 28.11 en son mülakat tarihi..
-
Anam haftaya mulaktim var bu kadar da beklemiyordum:) İnsallah 256kisiden 200 kisi icine girebilirim:)
-
Gözümüz aydın dostlar 26.11 tarihinde mülakat
-
Hukuktan 60 kişi çağırılacaktı mülakata 43 kişi var sadece resmen bomboş kalmış.
-
Acaba sınava giren sayısı mı çok azdı epey eksik var sayılarda
-
Mülakat için çalışacağımız konu başlıkları verilecekti sanki öyle bişey hatirlıyorum