PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@ipekaslan hocam ben de merak ediyorum ayni şeyi. Mutlaka ağırlık verecekleri bir alan olacaktır ama iş tanımını da tam bilmediğimiz için neye ağırlık verilir hiç tahmin yurutemiyoruz. Bilgisi ya da fikri olan varsa paylassin lütfen
-
@sümeyye teşekkür ederim
-
@ipekaslan O kadar geniş ki konular, soracakları sorularda şansım yaver gitmezse 0 çekme ihtimalim baya yüksek Ezberi kuvvetli olanlar şanslı.
-
Mülakata giderken kimlik harici başka bir şey götürmemiz gerekiyor mu acaba ?
-
@cosmos Haklısınız, ben de aynı durumdan çok korkuyorum. Yazılı sınavda insan konu veya ders eleyebiliyor ama sözlüde ne yapacağım hiçbir fikrim yok konular derya deniz.
-
Mulakat suresi kisi basi ortalama 5 ile 7,5 dk olur
Zaten ilk dakikalar kendinizi tanıtıyorsunuz kendinizle ilgili anlatacaginiz cok sey varsa en fazla bi iki soru sorma vakitleri olur diye düşünüyorum:)
Naçizane tavsiyem ptt yonetim semasini misyon ve vizyonunu bilin
Banka mulakatinda bana , bankanin sitesine girdin mi hic diye bi soru sormuslardi -
@b-ays Ben de böyle düşünüyorum. Bu kadar kalabalıkta ve dar bir vakitte genel kültür sorularının yanında kurumla ilgili soruların üstüne bir de alan konularından sorabilmeleri çok zor. Olur da bir ya da iki tane kalıp soru sorarlarsa sorabilirler. Maalesef ben de hala alan sorularından bahsetmelerinden hoşlanmadım. Çoğunun bilgilerine dokunmayalı aylar oldu. Akışına bırakacağım.
-
@aymfa Aynen hocam ben de sizin gibi düşünüyorum, kuruma kurumun işleyişine falan bakacağım. Maliye'ye bakmayalı çok oldu mesela benim de. Hayırlısı olsun diyorum hakkımızda inşallah.
-
2 şeyi merak ediyorum.
- 200 kişilik alım yapacaklar mı ?
- Mülakata gelmecek kişi sayısını...
56 kişinin mülakata katılmadığı varsayımında mülakata girenlerin hepsi atanır.
-
@öğrenci Ben o 56 kişilik firenin her türlü verileceğini düşünüyorum. Dil belgesi olmayanların olduğu söyleniyor. Bunun haricinde başka iş bulanlar olacaktır. Yüksek lisansa kabul alanların da olacağını düşünüyorum. Başka sebepler dolayısıyla gelemeyenler de olur diye tahmin ediyorum. Mülakata katılımın 200'ün altında olacağını düşünüyorum ama 200 alım yaparlar mı orası meçhul. Bence 200'ün altında da kalsalar, beğenmedikleri adayları almazlar diye düşünüyorum. Bu yazdıklarımın hepsi tahmin tabii ki, herhangi bir bilgiye dayanarak söylemiyorum.
-
Uzmanlığın iş tanımı, maddi olanakları vesayir muğlak daha. Sınavdan sonra 3-4 ay geçti ve yerleşenler mutlaka olmuştur. Bakalım artık ne olacak.
-
@cosmos Bana da 200'ün altında alım yaparlar gibi geliyor ama hayırlısı..
-
@öğrenci ben de oyle dusunuyorum kendimden pay bicerek
Bir işten istifa edenleri cogu kurum hos karsilamaz diye dusunerek elenme ihtimalimin kuvvetle muhtemel oldugunu dusunuyorum
O yuzden hayirlsi diyerek gircem mulakata -
Eger alim 200un altinda olursa yine de Yedek listesi olur mu
-
@b-ays olmaz diye düşünüyorum hocam zaten kontenjan dolmamış oluyor, yedeğe gerek kalmaz bu durumda mantık olarak. Ama tabi belli de olmaz ne yapacakları :))
-
@serimeri bakalim surec nasil olacak. Umarim kisa surede aciklarlar sonuclari
-
@b-ays Mülakat tarihleri dar süreye sıkıştırmışlar,sonuçlar için de geciktirmezler diye yorum yapacaktım ama hiç yapmayayım
-
@öğrenci bence de sag gösterip sol vururlar falan
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmaları ne zaman yapılır sizce? Zaten uzun sürüyo henüz de form falan da istenmedi süreç iyice uzamasa..
-
tek korkum 200 kişiyi doldurmamaları inşallah öyle bir şey yapmazlar