2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@murky, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@legolas, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Ya bu nedir ya çocuklar gibi referans muhabbeti yapiyosunuz. Referansi olmayan ve referans bulmaya da ugrasmayacak adamlarin sizin yüzünüzden kafasi karisiyor. Yok 100 kisinin 100 ü de referansliymis da yok everest miş de . . .
Herkesi yanlışa sürüklüyorsunuz. Yüreğiniz yetiyorsa referanssiz gidin . Kendine güvenmeyen adamin işidir referans. O makama birine minnet ederek gelecekseniz gelmeyin daha iyi.Referanssız gitmeyin arkadaşlar boş hamasete karnınız tok olsun. Kimseden haksızlık istemeyin gidin mülakatınız iyi geçerse puanınızda iyiyse referansınız hakkını korusun.
Bu senin yaptigina derler bos hamaset diye
-
@murky, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Ya bu nedir ya çocuklar gibi referans muhabbeti yapiyosunuz. Referansi olmayan ve referans bulmaya da ugrasmayacak adamlarin sizin yüzünüzden kafasi karisiyor. Yok 100 kisinin 100 ü de referansliymis da yok everest miş de . . .
Herkesi yanlışa sürüklüyorsunuz. Yüreğiniz yetiyorsa referanssiz gidin . Kendine güvenmeyen adamin işidir referans. O makama birine minnet ederek gelecekseniz gelmeyin daha iyi.Referanssız gitmeyin arkadaşlar boş hamasete karnınız tok olsun. Kimseden haksızlık istemeyin gidin mülakatınız iyi geçerse puanınızda iyiyse referansınız hakkını korusun.
Bu senin yaptigina derler bos hamaset diye
Ya hocam ben geçemeyeceğim zaten mülakatı ama bırak ilk 100'e giren adam da mülakatı da iyi geçerse hakkını koruyabilmek adına bir kaç referans bulsun di mi? Sen normatif olandan bahsediyorsun ben ise gerçeklerden.
-
@legolas şimdi nasıl olsa ne desek kabul etmeyeceksin Beşinci günün şafağında doğuya bak kardeşim.
-
@mülkiyemüfettişi Belki farkında değilsin ama forumda onlarca yıl sürecek bir gelenek başlattın kardeşim tebrik ederim
-
@fc-real-gdp hakikaten listeye dikkatli bakınca daha ekstrem soy isimler varmış , gözden kaçırmışım ama size de ben şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum. varsın forumdaki bu başlık altındakiler kazansın . ekibimiz sağlam inşallah bu guruptan kazanan çok alacaktır.
-
@fc-real-gdp Hocam Anıl Armut sen misin? :))
-
@hasbayburtlu öyle mi oldu hocam Tebessüm ettirdiniz beni sağ olunuz. inşallah devam eder gelenek olur buda bu başlığın latifesi olsun .
-
@fc-real-gdp Memnun oldum Taha Bolanyıg kardeşim.
-
@hasbayburtlu @rhadamanthus yok hocam dedikleriniz değil. neyse ifşa olmayalım
-
@mülkiyemüfettişi neye göre belirledin bilmiyorum ama çok heyecanlandım. İsmimi orda görünce hemde on sıralarda. Mülakat tarihim son tarihlerde olsada. Gerçekten listeye girersem seni bulacam gardaş...
-
@mülkiyemüfettişi bide birinci olan arkadaş i sona yakın yazmışsın. Bence birinci belli. İkinci belli geriye 98 kişi kaldı.
-
@modesteptt ne mutlu. inşallah kazanırsın gardaşım, ben buralarda olurum
-
@modesteptt o hiç aklıma gelmedi bilsem direk yazardım , listeyi rastgele oluşturdum ama yinede listemize girmiş adam nasipli gibi
-
@mülkiyemüfettişi Hocam çok güzel fikir, eğlenceli bir çalışma olmuş doğrusu ama senin listen ile nihai liste arasında benzerlik derecesi yüksek olursa ya topa tutulursun ya da medyum memiş muamelesi görürsün
-
@mülkiyemüfettişi yazılı sınav sıralamamla sizin listedeki sıram aynı hocam . tesadüfmü, tevafuk mu bilemedim
-
Bu listede varım Allahım bu demo olsun amin
-
@hlthlthlt hocam o bildiğin çok güzel bir tevafuk olmuş
-
@moonlight Bu yıl gerçekten çok eğlenceli bir listemiz var maşallah Allah tadımızı bozmasın inşallah
-
@eşref-i-mahlukat buradaki arkadaşlarımızın gayet anlayışlı olduğunu düşünüyorum. dün gece aklıma geldi böyle birşey yapmak iletimde de paylaşmıştım bu işi eğlenceli hale getirmek istiyorum diye ilerde beni topa tutan arkadaşlar olursa canınız sağ olsun diyorum şimdiden, ben sıradan bir insanım hocam, medyum hiç değilim az buçuk istatistikten anlasaydım belki bu listeyi daha iyi izah edebilirdim, sadece rastgele seçilmiş bir liste yüreğiniz ferah olsun dostlar
-
@mülkiyemüfettişi, valla ilk defa kazanan listesinde şaka da olsa varım. Çok sevindim Allah sizi de sevindirsin
Bu listeye bakarken bile heyecan oluyor .tam ulan burda bile yokuz derken ismimi atladigimi farkettim.bu sene listeye arama tuşu ile bakacam .belki anında üzüleceğim ama olsun geçen sene ona cesaret edemeden hepsine bakarak ilerlemistim az da olsa umut devam etsin diye.