2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@mülkiyemüfettişi hocam sınav birincisi kimmiş ve kaç puan almış.
-
@mülkiyemüfettişi ilk 100 listesini hazirlayacak olan sen miydin Arkadaşim?
sinav sonucu aciklandi herkes moral bozdu. Simdi ise mulakat listesi aciklandi.Yine moral bozuluyor.
Daha once de yazmistim. Bu surecin boyle oldugu bilindigi halde sinava girmek icin herkes once basvuru harci yatirdi sonra sinava girmek icin ders calisti (a grubu calismalari disinda) ve daha sonra sinava gitmek icin bircok masrafa katlandi. Mulakata girmeye hak kazanip simdi herkesin moralini bozmak nedir ?
evet forum bburasi herkesin herseyi konusabilecegi bir ortam ama onun da bir siniri olmak zorunda. Anladim senin moralin bozuk referans olayindan ama baskalarinin neden moralini bozuyorsunuz. O zamanda dedim. Kucuk cocuklar gibi mizmizlanmaktan baska birsey degil bu. Sonucu boyle dusunen insanin herhalde bastaki masrafi yapacak kadar parasi olup spesifik bir sinav calisacak cok bos zamani varmis bunu gordum.Niyetim kimseye laf carpitmak degil. Ve bu basliga son kez yaziyorum. Tahminen bu yazidigim seye birseyler yazilacaktir. ama ben bunu gormyecegim cunku bu basliga da bakmayacagim. Azcik keyfim var zaten onu da bozamam. Varsin sonuc olumlu olmasin Ama ben her mulakata girerken moralimin yuksek olmasi gerekiyor. Bazi seylere katlanmak icin.
Herkesin hakkinda hayirli olsun.Kalin saglicakla. -
@metinoktay anladim hocam:)
-
@economist34 Altı üstü eğlence amaçlı bir liste neden böyle alındın ki. Güle güle git kardeşim yolun açık olsun. @mülkiyemüfettişi arkadaşı da yazalım listeye 101 kişi olsun forum mevzuatına aykırı değil ben imzalarım listeyi sorumluluk benim.
-
@hasbayburtlu nickten anlaşılıyor kim olduğum
-
@hlthlthlt Sırrın benimle mezara gidecek müfettiş bey uyandırma kimseyi
-
@economist34 öncelikle kimsenin moralini bozma gayretinde değilim hocam. bir kusur ettim ise affola kimsenin hakkına girmeye ne hakkım ne de öyle bir gayem var. Bu listeyi hazırlamaktaki amacım sadece ve sadece ortamı eğlenceli hale getirmekti.
inşallah bu mesajı okursun hakkını helal et, benim hakkımda böyle bir algıyla ayrılmanızı istemem. -
@hasbayburtlu destekleriniz için sağ olasınız hocam. şöyle yapalım hocam 100+burdaki listede olmayan bu başlık altından nicklerini bildiğimiz ama kendilerini şahsen tanıyamadığımız tüm dostlarımızı ekleyelim benim gözümde hepiniz kaymakamsınız.bu başlıkta yazan o güzel nickli arkadaşlarım,
bu listeden daha yüksek bir oranda başarı ile nice kaymakamlar çıkartacaktır bu başlık
Allahın izniyle. -
@mülkiyemüfettişi Elin değmişken beni de ekle listeye sana zahmet ya Yani sonuç olarak bir eğlence aktivitesi idi bu liste çakma listeye bile giremeyenler esprilerini yaptılar neden böyle bir tepki aldı ben de çok şaşırdım açıkçası son derece eğlenceli tartışmasız seviyeli bir sohbet ortamı vardı bugün. Herşeye rağmen listemize ve sana sahip çıkalım biz.Şahsen beni kırmadın hakkım helal olsun sana
-
@hasbayburtlu size güveniyorum hocam
-
@hasbayburtlu Allah razı olsun hocam. Birde şu başlığa şuana kadar yazmış olanlardan bir liste hazırlamak bana görev oldu buda forumumuzun listesi olacak .
-
http:/ /m.dinihaberler.com.tr/yazarlar/muhammedul-emin/bilalin-hikayesi/1199
-
random listede bile yokuz..
-
@economist34, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@mülkiyemüfettişi ilk 100 listesini hazirlayacak olan sen miydin Arkadaşim?
sinav sonucu aciklandi herkes moral bozdu. Simdi ise mulakat listesi aciklandi.Yine moral bozuluyor.
Daha once de yazmistim. Bu surecin boyle oldugu bilindigi halde sinava girmek icin herkes once basvuru harci yatirdi sonra sinava girmek icin ders calisti (a grubu calismalari disinda) ve daha sonra sinava gitmek icin bircok masrafa katlandi. Mulakata girmeye hak kazanip simdi herkesin moralini bozmak nedir ?
evet forum bburasi herkesin herseyi konusabilecegi bir ortam ama onun da bir siniri olmak zorunda. Anladim senin moralin bozuk referans olayindan ama baskalarinin neden moralini bozuyorsunuz. O zamanda dedim. Kucuk cocuklar gibi mizmizlanmaktan baska birsey degil bu. Sonucu boyle dusunen insanin herhalde bastaki masrafi yapacak kadar parasi olup spesifik bir sinav calisacak cok bos zamani varmis bunu gordum.Niyetim kimseye laf carpitmak degil. Ve bu basliga son kez yaziyorum. Tahminen bu yazidigim seye birseyler yazilacaktir. ama ben bunu gormyecegim cunku bu basliga da bakmayacagim. Azcik keyfim var zaten onu da bozamam. Varsin sonuc olumlu olmasin Ama ben her mulakata girerken moralimin yuksek olmasi gerekiyor. Bazi seylere katlanmak icin.
Herkesin hakkinda hayirli olsun.Kalin saglicakla.Şaka gibi, insanlar şaka bile yapamayacak artık, öyle mi? Ne kadar tuhaf bir millet olduk.
-
@fc-real-gdp http:/ /m.milliyet.com.tr/kaymakam-adayi-giris-sinavi-turkiye-samsun-yerelhaber-3100292/
-
@fc-real-gdp hocam hic icisleri bakanlığında görev almamış daha önce.eşi ak parti izmir milletvekili.
yorumda bulunmadan önce bi arastirsan keşke -
@merasim34 ee hocam nasıl olmasını bekliyordunuz ya
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@merasim34 ee hocam nasıl olmasını bekliyordunuz ya
Hocam genel müdür demişsiniz de cv oluşturmak öyle kolay ki memurlukla başlarsın alırlar seni şube müdür yardımcısı yaparlar sonra şube müdürü olursun sonra kurumlar arası geçici görevlendirme ile başka kurumda daire başkanı sonra genel müdür sonra Vali. Her gidi ne başarı hikayesi ama o arada ne bir eğitim ne bir sınav. İnsanoğlu kuş misali işte...
-
@mülkiyemüfettişi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@mülkiyemüfettişi liste hazır . mülakata kalanlardan kimseyi tanımam kimsede beni tanımaz. rastgele seçtim. şu listeyi hazırlamak bile zor arkadaş hangisini seçsen diye kararsız kalıyorsun sadece berdibek dün konuşuldu diye onu bilerek listeye aldım ayrıca beni listeye almadım.
buyrun... nihai liste açıklandığında bakalım kaçta kaç tutturacaz- ALİ AÇIKGÖZ
- MEHMET AKİF AK
- ENİS AKDAĞOĞLU
- SELİM AKKOYUN
- ŞEYMA AKTAŞ
- FERHAT ALTAY
- TALHA ALTUNTAŞ
- CELAL ARAZ
- MELİKE ARIYÜREK
- FAİK CAN ATAY
- HARUN ARSLANARGUN
- FATİH BERKER AVŞAR
- ÖMER AY
- ORHAN AYAZ
- MÜCAHİT BAKAL
- UĞUR BEKMEZ
- MUHAMMED BERAT BERDİBEK
- YUNUS EMRE BOZKURTOĞLU
- YASİN CİNGÖZ
- ÖMER ÇELİK
- MEHMET ANIL ÇOLAK
- CİHAT DEMEZ
- ESRA DEMİR
- HALİL İBRAHİM DEMİRTAŞ
- DİDEM DİNÇ
- KÜBRA DOGRUER
- FATİH ERDOĞAN
- EMRAH ERZURUM
- ŞABAN GEDİK
- ÖMER FARUK GÖKÇE
- HALİS HACIİSMAİLOĞLU
- BURAK İPEK
- MAHMUT KAMIK
- MURAT KARALİ
- SERKAN KARADUMAN
- ERDEM KARANFİL
- CİHAN KAYMAKÇI
- VEDAT KOÇAK
- SİNAN KORKMAZ
- AHMET NEVFEL KÖROĞLU
- MEVLANA KÜRKCÜ
- HACI KERİM MERAL
- RABİA NAÇAR
- HASAN MUSAB OKATAN
- EMRAH ÖZBEK
- GÖRKEM ÖZER
- HALİT ÖZTÜRK
- ŞEYMA POLAT
- OSMAN SAK
- HAMZA SELÇUK
- MEHMET ALİ SEMİZ
- ZEKERİYA MURAT ŞAHAN
- ADEM ŞAHBAZ
- ERCAN TAHTALI
- SERHAT TAPSIZ
- MEHMET FURKAN TAŞKIRAN
- SALİHA TEKE
- GÖKHAN TONBAK
- MUSTAFA TURAN
- RECEP TÜTÜN
- ALİ CAN ULUDAĞ
- PINAR UZ
- AHMET HAKAN YAZICI
- KAZIM YADIK
- TUĞÇE YILMAZ
- YASİN AKBULUT
- İSHAK ALKIŞ
- ALİ CEMAL ALTINÖZ
- FAHRETTİN FAZIL ATA
- ONUR AYKAÇ
- REŞAT GÜNEY AYDOĞDU
- EYYÜP BATUHAN CİĞERCİ
- ALİ DAĞ
- ÜMİT FIRAT BÖÇKÜN
- SELMAN ELMALI
- İLYAS ERİTEN
- RUÇHAN ERTUĞRUL
- MÜKREMİN GÖRÜCÜ
- ERDAL GÜZEL
- NAZİF IŞIK
- KEMAL İRİ
- MUHAMMED KALENDER
- KADİR KARASU
- AHMET KESGİN
- FURKAN TALHA KÖSE
- TAYYAR EMRE MAHMUTOĞLU
- HABİB KILIÇ
- YAKUP PAPAKER
- ALİ İHSAN SELİMOĞLU
- ÖMER SİRKECİ
- MUSTAFA ŞİMŞEK
- TALAT TABUR
- NİMET TUFAN
- MEHMET ALİ UZUN
- MAHMUT FATİH YÜZGEÇ
- ELİF YAĞIZ
- RAMAZAN ÇELEBİ
- HARUN ARSLANARGUN
- CİHAN HARMANCI
- YUNUS EMRE TOKUL
selamun aleykum dostlar. bazı gelişmelerden dolayı bu forumdaki kişilerinde listesini yapma ihtiyacı doğdu. şuana kadar bu başlık altında yazan kişilerin listesi aşağıdaki gibidir. sıralamayı bu başlık altındaki ileti sırasında göre yapmaya çalıştım. umarım yazmayı unuttuğum kişi çıkmaz.
benim gönlüm bu listedeki kişilerin kazanması yönündedir çünkü biz burada acısıyla tatlısıyla bir aile ortamı kurduk. Yolunuz açık olsun dostlar...- modesteptt
- FC Real GDP
- krky
- refik.soydam
- TuzsuzDeliKeynes
- yeşilırmak
- safiTÜRK69
- inebolulu
- atillahan
- ÖLÜRÜMTÜRKİYEM
- Sucuklu_Oralet
- tiebout
- 12.07.2018
- dlkaptan
- conmaynard
- evandro
- ceterisparibusss
- mia_1071
- nevfel
- Larendeli
- hasbayburtlu
- John Rawls
- yorgan1071
- ese03
- serdaristanbullu
- rhadamanthus
- edi
- popescu
- Eşref-i Mahlukat
- fetih
- aramsamsam
- street spirit
- circassian
- KD6
- refik.soydam
- k.k.
- ugurrdogann
- economist34
- serqan112
- Larendeli
- Bozkırlı1
- neomonetarist
- prince77
- möözun
- ekk
- antoniogramsci
- murky
- Tardukağan
- merasim34
- rassal
- sbf1983
- Antimülakat
- tbseyhan
- karax
- elbetbirgün
- Harun Resid
- enteresanthink
- kamikaze
- derzulya
- turgutkara
- ankaratarih
- 27ömer27
- yea.sbf
- babil47
- muzgor
- shzd61
- deulu
- VİNNİE JONES
- gss15
- kutuphaneci06
- metinoktay
- knut
- ates
- Nizâmülmülk
- Marsiyal
- amirim
- Daywalkers
- mzfrcank
- firunze
- Cura
- mia_nur
- yamtar
- gss15
- vefa
- fenecus
- Yellow Bey
- Legolas
- moonlight
- hlthlthlt
- mülkiyemüfettişi
-
Liste açıklanmış, adımın olmadıgını bildigim halde yine bi girip baktım. İmrendim sizlere gerçekten sınav motivem ne zaman düşerse açıp o listeye bakıcam. Ben bu yola baş koydum seneye kısmetse o listede olmak ümidiyle
Selametle