2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Burada yapılan listede bile kendi ismimi ararken heycanlanıyorum. Nihai liste yayımlandığında nasıl bir duygu içinde oluruz kim bilir.
-
düzenlenmiştir.
-
@mülkiyemüfettişi hocam eyvallah.
-
Belki gözümden kaçırdığım olmuştur ama ardı ardına 2 sene kazanan sayısı 88 görünüyor. Bunların içinde 3. 4. Defa kazanan da olabilir. demekki liste aşağı yukarı 4te 1 oranında aynı kalıyor. Allah yardımcımız olsun
-
@fc-real-gdp sağ olasın hocam.
-
Bugün bizim mahallenin muhtarı aradı. Güvenlik soruşturması için gelmişler eve uğramadılar yani.
-
@mülkiyemüfettişi ne sormuşlar özel değilse tabi kardeşim
-
Arkadaşlar, T.C. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Kaymakam Adayları Şubesi mülakat tarihlerini ve listesini e-postalara yollamış bilgilerinize.. Pruvanız neta dümeniniz viya olsun..
-
ne çalışıyosunuz arkadaşlar?
-
Memleket anketinde sonuc ne acaba?
-
@fetih hocam ne sordular diye hiç sormadım açıkçası
-
Benim mahalle arkadaşım buraya kaymakam olarak atandı şoktayım şuan
-
712 yorum;) bu başlı YÖK olup gidecek;)...
-
Arkadaşlar yeni durumda mahalli idareler genel müdürlüğü çevre ve şehircilik bakanlığına aktarıldığı için mülakat komisyonunda bu sene farklı bi birim olacak. Mülakat komisyonunun kimlerden oluştuğunu bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
-
@mia_1071 Personel genel müdürü, Teftiş kurulu başkanı ve İller idaresi genel müdürü olması lazım.
-
herkes nereye kayboldu in cin top bile oynamıyor
-
@shzd61 umarım mulakat tarihlerinde bu sessizlik olmaz.
-
bu mülakatın heyecanı meycanı yook
-
@modesteptt YSK nın konu başlığına bakıyorum adamlar harıl harıl yazıyor bir şeyler paylaşıyorlar içimden bir ses bizde tam aksi olacak diyor
-
Daha önce mulakata girmis tecrubeli arkadaşlar, mülakatta sorulan soruları hatırladıkları kadar paylasabilirlerse biraz hareketlenir buralar.