2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@refik-soydam benimkine geldilerde ne oldunki kardeşim hem de tevafuk iştrn erken çıktım eve girdim Polis çaldı kapıyı
-
@27ömer27 çalsa da bir şey olmuyor yani:)... bir komiser hayırlı olsun diyor sadece:D
-
İleti reklam medeniyle kaldırılmıştır.
-
memleket anketi yapıldı ama bölüm anketi yapılmadı sanırım. neymiş bölümler görelim mi?
-
Personel genel müdürü dmk,
İller idaresi genel müdürü mahalli idareler sorsa,
Teftiş kurulu başkanı ne sorar acaba?
Buralar hareketlensin hadi biraz. -
371 kişinin muhtemelen en fazla 90 kişisi bu forma uğruyor..... bu da iyi rakam... eskisi gibi herkes sessiz takip vs etmeyecek... umarım yenileri de mülakat sırasında aramıza eklenir..
-
@refik-soydam hocam size mesaj atılmıyor
-
@ceterisparibusss cb hukumet sisteminden sorar. Bence bu sene ki konu ağırlıkli bu olacak.
-
@modesteptt büyük ihtimalle yeni sistemle alakalı soru gelecek.
-
On dokuzundan sonra hareketlenir buralar.
-
Tecrübeli arkadaşlar, mülakat için hangi konulara bakmalıyız? Daha önce sorulan sorular nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Arkadaşlar mülakat için kac gun önceden gitmeli tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
-
@devletialiye Sabah 9:00 da konferans salonunda hazır olmamız istendiği için,en az bir gün önceden Ankaraya gitmekte yarar var.
-
@conmaynard teşekkürler
-
@ceterisparibusss kesin gelir, yeni sistem hakkında bir çalışma:
bit.ly/2Dy76b6 -
Mülakatta her şeyden evvel unutulması gereken husus: dik dur eğilme Komisyon üyelerine kaymakamlık mesleğine haiz bu adam dedirt. Soruları bilemezsen panik yapma, elbette biliyorum ama şu an aklıma gelmiyor duruşunu sergile. Başlık canlı değil ama yürekler her şeye rağmen kıpır kıpır biliyorum
-
@murky, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Mülakatta her şeyden evvel unutulması gereken husus: dik dur eğilme Komisyon üyelerine kaymakamlık mesleğine haiz bu adam dedirt. Soruları bilemezsen panik yapma, elbette biliyorum ama şu an aklıma gelmiyor duruşunu sergile. Başlık canlı değil ama yürekler her şeye rağmen kıpır kıpır biliyorum
Unutulmaması*
-
@murky dik durmana gerek yok bul kapı gibi referansı gir içeri sohbet et çık keyfine bak
-
@bozkırlı1 ne konusu sen daha konudamısın 2 defa elenmiş biri olarak söylüyorum ders çalışmakla vakit kaybetmeyin referans bulun hem öyle böyle değil en az bakan düzeyinde çalmadık kapı bırakmayın belki biri insafa gelir
-
Futbolu bile torpille götürüyoruz Allah sonumuzu hayır etsin torpilin yoksa kaldırımda yürüme diyecekler diye korkuyorum