2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@modesteptt Senin bir gece uykun kaçıyorsa bizim her gece uykumuz kaçıyor. Bizleri bu dünyada anlayabilecek yegane insanların bulunduğu derdimizi anlatabileceğimiz tek mecra olan şu forumda da içimizi dökemeyeceksek derdimizi paylaşmayacaksak ne manası kaldı ki forumun.Daha da yazarsam namerdim hesabımı da kapattıracağım size iyi hayaller.
-
Bir kaç yıla kalmaz gelecek Yen'i modelleme de söyle katip kimler referans arkadaşın... güvenliği arşivi sağlam mı sıralama et.... liste oluştur... aslında şuanki uygulamanın farklı olduğunu düşünen varsa şahsi olarak yazıyorum, tecrübeliler beni net anlıyordur, mülakat ve sonuç büaçıklama beklemesi de gerçekten Harika duygu...
-
Beyler ve hanımlar herkese iyi sabahlar. Sınavın puanlaması hakkında iptal davası açılmış. Ösym savunmasını hazırlıyor. Puanlama iptal edilir mi bilemem. Takipte kalın . Yeni bilgiler ile geleceğim.
-
@kuşçubaşı-eşref sayıştaya dönmez inşallah
-
@kuşçubaşı-eşref bence bir şey çıkmaz ösym her sınavında başvuru kılavuzunda puanlamanın nasıl yapıldığını da ayrıca belirtiyor
-
Kimsenin göz ardı etmediği bir gerçek bu referans olayı zaten. Yukarıda arkadaşın dediği gibi ne olursa olsun, mülakat sonucunda boynumuz bükülecek olsa bile o gün komisyonun karşısına dik bir şekilde girip, sorulan soruları doğru şekilde cevaplayıp alnımızın akıyla çıkmak lazım oradan. Referans gerçeğini kabul etmiş biri olarak oturdum son 10 gündür İl özel idaresi, belediye, büyükşehir belediye, köy, 657, 4483 sayılı kanunları, İçişleri teşkilatını, CB kararnamelerini, maliyede çalıştığım için 5018 s.kanunu ve anayasayı okuyorum. Sonucun hüsran olma ihtimali olsa da en azından bunu baştan kabul etmeyelim.
-
Dava açmak da moda oldu maşallah.
-
@murky hocam sorun sizde, sizin kazandığınız sınavlar hep iptal oluyor. o değil de çok küçük bir farkla kaçırdım. Sınavda kesinlikle iptal davasını gerektirecek bir aksilik yoktu. Arkadaşlar artık istediklerini arenada alamayınca farklı yollara başvurur oldular. Aynı sayıştay gibi.
-
@ynsmr sormayın hocam ya
-
ARKADAŞLAR MERHABA , 2019 SINAVINA HAZIRLANACAĞIM , KAYNAK ARAŞTIRIYORUM , NE ÖNERİRSİNİZ TECRÜBELİ ARKADAŞLAR OLARAK - BUNU BULDUM YETERLİ OLUR MU SİZCE https://www.savaskitap.com/Kaymakamlik-Kampi-Ahmet-Nohutcu-Ahmet-Gazi-Kaya-Agustos-2018_19500.html#0
TEŞEKKÜR EDERİM , BAŞARILAR HERKESE ..
-
Bu sınav da iptal olursa pazarda limon satacağım artık
-
@nizâmülmülk Bizdeki sansa pazarlarda kapatilir o zaman.
-
sınavın iptalini temellendirebileceği sayıştay gibi ağır bir sıkıntı göremiyorum, nitekim bilgi edinme yolu ile gönderilmiş cevaplarda da nasıl hesaplanacağını birebir iletti... kılavuzun dilinin sıkıntılı olduğunu ben de kabul ediyorum, ve 70 net katı uygulanmasını ben de pek sağlıklı bulmuyorum.. buradaki sağlıksızlığı da önceki dönemlerde uygulamalarda paralellik gereği diyorum. ama idare aynı sınav için aynı uygulamasını hayata geçirmesi (kılavuzu genel işlem nitelersek) herhangi bir sorun temel teşkil edeceğini düşünmüyorum... aynı dönem aynı genel işleme dayalı farklı hesaplama olsa idi ya da genel işlem olan kılavuz dışında bir hesaplama tanımı olsa ve ösym buna uymasa gibi acık hatalarda sorun olurdu... dava hakkı bizler dahil herkesin anne sütü gibi hakkıdır.. ve idarenin vereceği her karar baş üstü edilip süreç işletilmelidir. Bana olumsuz olur mu elbette mülakatı beklediğim için olur, ama mahkeme kararı ve dava açmak bence mülakatı beklediğim kadar herkesin hakkıdır ve son derece saygı duyuyorum. Allah herkese, kendisi için ve milletimiz için en hayırlı kararlar almayı nasip eylesin inş. kısaca adaletin tecelli ettiği yerde ben limon satmaya bile razıyım ::))
-
o değil de... Sn. TBMM başkanımız İstanbul belediye başkanlığı adaylığını istemezse, İçişleri bakanımız bu bayrağı teslim alabilir...
-
@refik-soydam Meclis başkanımızın adaylığı kesin gibi hocam.
-
@murky bence de..:) ama vekil kaybı kısmı siyasetin şah damarıdır:) inşan kan oradan geçmeden rahat edemiyor:)............
-
@kuşçubaşı-eşref hocam puanlamaya mı dava açılmış? En son whatsappta benim durumumda olan (373-399 arası olup da kazanamayan) arkadaşlar soru iptali için dava açmayı düşünüyorlardı, gruptan ayrıldım haberim yok şu an olandan. Bu arada bakanlıkta ilgili kisilerle görüsen arkadas vardı aramızda bakanlıktakiler bizi haklı bulmakla beraber yapabilecekleri bir sey olmadığını, dava acmamız gerektiğini söylemişlerdi, ösym de basvuruma bilgi edinme kapsamı dışında ama yine de ilgili birime arz edecez diye cevap vermişti. Dava soru iptali için değil de puanlamaya açıldıysa bir değişiklik olacağını zannetmiyorum, kılavuz net olmasa da, ösym istediği şekle yoruyor çünkü.
Bu arada sessizce takipteyiz, insallah 2019 mülakat başlığı bize de nasip olur. Başta @refik-soydam olmak üzere bu sene buradan mülakata kalan tüm forumdaşlara başarılar diliyorum. -
19 Kasım yaklaştı.İlk gün mülakata girecekler,hazır mıyız?
-
-
@yea-sbf maşallah hocam,ben hazır hissedemiyorum bir türlü