2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
kötü para iyi parayı kovar teorisi mi idi:)... öylesine dil seviyesi oluştu ki...şahsi olarak bilgi paylaşımı etmek için, eski edindiğim bilgilerin hatırına yazmak istiyorum...ama bun da bile oldukça zorlanıyorum... sadece kaymakamlık başlıklarını takip etmeye çalışıyorum, değil bu yıl 2019 sınav için acılan başlık dil seviyesi bile yerlerde.... bu seviye dil buraları bu hale hatta zamanla daha da kötü hale getirecektir... yani tek tük yazan da süreç içinde yok olup gidecektir... şahsi olarak en çok üzüldüğüm; mülki amir için yola çıkan kişiler, aynı yolda yürüyen, kendisini en iyi anlayabilecek kişileri dahi kırabiliyor... ikinci nokta, bu yıl oluşan listede forumu takip eden sayısı zati az idi.... onun için de sayı azaldı... ben değil bu mülakat önümüzdeki mülakat bile buralar bu sessizliğini koruyacak belki de daha da sessizlik olacak.. herkese iyi günler dilerim..
-
@kaimi-makam hocam komisyon başkanı genelde dmk'dan sorar, dmk'ya çalışın. bana dmk, anayasa ve iktisattan toplam üç soru sordular.
-
@refik-soydam hocam mülakat sonuçlarını beklerken hareketlenebilir burası. bir de idari hakimlik sınavından dolayı sesiz olabilir burası. kotanın kalkması hakimlik konusunda ibflileri daha da iştahlandırdı. ben de yarınki ysk mülakatından sonra i. hakimliği çalışmaya başlayacağım.
-
@fc-real-gdp elbette o faktörler de var hocam... parçalandık bu yıl, idari yargı da geldi hala parçalanıyoruz... hepsinin bir birikimi oldu zati...sinirlerin bozuk olması ve dilin de düşmesine ayrıca bunun da etkisi var.... ben mülakat sonuçlarında buranın canlanacağına inanmıyorum... (özelden konuşuruz:) ama acık yazı zamanla tarih olacak havasına girdi... bence son demleri kısmını bile yaşayamayacağız:)
-
Ben su anda hiç birşey bilmiyorum. Bildikleri mi bile unuttum. Kitap bana ben ona melül melül bakıyoruz... Oysa torpilim bile çok saglam
-
@modesteptt Çok güvenme torpiline Allah'ın dediği olur. Bir bakarsın 2019 sınavı başlığında '' Sınav ne zaman duyum var mı arkadaşlar'' yazıyorsun ...
-
@hasbayburtlu evet allahın dediği olur. Ben orda kinaye yapıyorum. Zerre kadar ümidim yok ama stres yapıyorum demek istiyorum. KendimCe bi yorum. Ki torpili olanda da torpili veren allah. O kapıyı açan gene allah. İnsanlar bi vesiledir. Sen diye bilirmisin bu 370 kişiden şu adam da hak etmiyor diye... herkes için yukardan gelen bi emir vardır.
-
@modesteptt Hadi be yanlış adama laf söyledik desene. Neyse sözüm sana değil torpiline güvenenlere olsun o vakit.
-
ne eve geldiler ne de muhtarlığa gelmişler soruşturma için. normal midir bu durum?
-
@karax bende de öyle bizi takan yok
-
polis bile güvenlik soruşturmasında torpiline göre mi ayrım yapıyor:).. yada kamu hizmetlerinde tasarruf merkezli, hiç işlem mi tesis etmiyor:)...
-
yoksa alınacak kişiler şimdiden belli mi
-
@shzd61 bir an aklıma geldi... geçen sene de benim eve gelen giden olmadı... nihai liste olmadı:)... var mı bir kolerasyon bilemedim :9...
-
güvenlik soruşturmasının böyle bir yöntemi ile nihai liste arasında kolerasyon var mı bilemem ama validasyon ve
kalifikasyon ile nihai liste arasında hikmeti mevcudiyet asabiyeti hasıl gibi .. -
soruşturmayı geçtim neye çalışacağımı bile kestiremiyorum kanun okumaktan fenalık geldi
-
@hasbayburtlu eyvallah. Allah gonlu güzel olanlara nasip etsin
-
@shzd61 soruşturmayı geçtiğinizi nerden biliyirsunuz. Ya kaldınız sa
-
@refik-soydam hocam gecen sene benim de ne kaymakamlikta ne de sgk denetmen yrd da gelen giden duymadim. Ama sgk denetmenligi oldu atama yazim da geldi; daha gecemedim mudur bey hemen seni gondermeyecegim dedi:) halen onumde bir suru dosya evrak, yanimdaki memur arkadas da raporlu:) bu yeni guvenlik sorusturmasi durumunda halihazirda memurlara uygulanmama konusu kaymakamlik, idari hakimlik vs de kapsiyor mu acaba?
-
@sbf1983 soruşturma zati, arşivlerde ne kaydı kuydu var analiz ve raporlaması... artı verdiğin ikametteki senmisin:) bunu da sivil bir memur kontrol ediyor... örnek veriyorum kapıya konulmuş adına düzenlenmiş bir doğal gaz faturasını gördüğünde okeyler buradasın der:) ya da kapıcıya böyle biri var mı der evet der onaylar... hiç bir şey bulamazsa muhtara gider sorar...o evde oturuyor musun kısmında bir işaret gördü mü onaylar yani:)... arşiv kayıtlarında ne var ne yok onlar istisnasız iletilir... komşun için şikayete gitti isen fi tarihinde ya da adına okul zamanında kalma bir kavga göz altı kararı vs varsa çıkar yazar.... vb.. evet yeni yönetmelik yürürlüğe girdiği andan itibaren her işlemi kapsar hocam...
-
@refik-soydam tesekkur ederim hocam.