2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@metinoktay Adını göremeyince Bir de sondan başa doğru tek tek kontrol edip sonra tekrar baştan sona tekrar geçtin mi sen de
-
@mülkiyemüfettişi % 40 tuttur dilek ağacı gibi çaput bile bağlarız sana
-
@hasbayburtlu ben üzerinden günler geçtikten sonra tekrar kontrol etmiştim
-
ben de belki yanlışlık vardır diye günlerce bakanlıktan haber beklemiştim kendi kendime
-
@circassian @conmaynard Herşeye rağmen helal olsun bizlere onlar 89 eksik biz 89 fazlayız mülakat listesinde bu da bir şeydir.
-
@circassian ne yalan soyliyeyim geceye dogru aciklanmisti, esim aciklanmis galiba dedi, kalbim bir atiyor bir atiyor:) baktim 20 saniye surdu surmedi adimin orada olmagini farketmek. Beklentim de yoktu aslinda; ama insanoglu iste kendini sucluyor ilk etapta mahcubiyet oluyor aileye arkadaslara. Sonra hayat devam ediyor haliyle.Bu sene de kazanacagim demistim o gece ama bu sene nasip olmadi. Hayirli degilmis dememkki kendi adima. En cok hak eden en cok isteyen dostlara nasip olur insallah:))
-
@hasbayburtlu hocam Allah nasip etmişse zaten önünde dağ olsa duramaz,düşünsenize Allah yazmış ve kul buna engel oluyor böyle bir şey olamaz o yüzden ya nasip
-
@legolas, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Ya bu nedir ya çocuklar gibi referans muhabbeti yapiyosunuz. Referansi olmayan ve referans bulmaya da ugrasmayacak adamlarin sizin yüzünüzden kafasi karisiyor. Yok 100 kisinin 100 ü de referansliymis da yok everest miş de . . .
Herkesi yanlışa sürüklüyorsunuz. Yüreğiniz yetiyorsa referanssiz gidin . Kendine güvenmeyen adamin işidir referans. O makama birine minnet ederek gelecekseniz gelmeyin daha iyi.Hocam, bana cevap vermişsiniz. Ben de size cevap vereyim.
1-İşin realitesinden konuşmak mı çocukluk?
2-Asıl yanlışa sürüklemek, insanlara boş umut vermektir. Doğrular neden insanları yanlışa sürüklesin?
3-Kaymakamlık sınavına hazırlandığımı, iddia etmedim. Kaldı ki, referansı savunduğumu da söylemedi. Kişisel olarak, referans olayından tiksinen birisiyim. Daha okuduğunu anlamayan birsinin, kaymakamlık sınavına hazırlanmasını da ironik buluyorum.
4-Referansız kazanında görelim. -
@tardukağan Aman kardeşim durun boşverin tartışmayın orta dünya yine karışacak.
-
@hlthlthlt Hocam sen TEİAŞ da müfettiş misin?
-
@hasbayburtlu, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@metinoktay Adını göremeyince Bir de sondan başa doğru tek tek kontrol edip sonra tekrar baştan sona tekrar geçtin mi sen de
Yok ya kardeşim.5 dk sonra bir daha yavaştan baktım sadece.ben de obsesif kompulsufluk var aslında .bir şeye bakınca yeniden yeniden bakarım .mesela kredi kartı slipibir sıfır fazla atmismi diye döner döner bakarım. Ama listedeye ilk anda bakışım 10 15 saniye sürdü sonra balkona sigaraya çıktım. Bir daha da girmeyecem dedim ama İlani görünce dürttüler .ama bu Son artik
-
@hasbayburtlu hocam sen bu tahmınleri nasıl yapıyorsun? Masallah yok bize de bir çıkarım
-
@metinoktay hocam cidden obesesif kompolsif var mi yoksa biraz takintiliyim anlaminda mi soylediniz. Annemin temizlikle ilgili var, hic istemedigim bir sey; annemi o kadar rahatsiz ettiki kendimi bildim bileli, daha iyi simdi Allaha sukur. Yasamayan bilemez. Aman hocam fazla takintili olmayin:)
-
@merasim34 hocam felsefe öğretmeni dediğiniz kadın meb'de genel müdür zaten,okuldan alıp direkt vali yapmamışlar.
-
@mülkiyemüfettişi listeyi hazırlarken ufak bi sosyal medya arastırması yaptınız mı
-
@kd6 Parçaları birleştiriyorum diyelim
-
@ese03 herhangi bir araştırma yapmadım Hocam, 371 kişi var listede inanın rastgele seçerken bile zorlanıyorsunuz bide araştırıp baksam baya ugrastirirdi. İşin garibi yazılı sınav birincisini bile yazmak aklıma gelmedi ama listeye almışım burdan bur arkadaş söyledi yani işin özü hepsi rastgele seçim ( sadece berdibek hariç o dün konuşuldu diye onu ekledim bilerek)
-
@ese03 yoksa liste çok mu iddaalı olmuş
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@metinoktay hocam cidden obesesif kompolsif var mi yoksa biraz takintiliyim anlaminda mi soylediniz. Annemin temizlikle ilgili var, hic istemedigim bir sey; annemi o kadar rahatsiz ettiki kendimi bildim bileli, daha iyi simdi Allaha sukur. Yasamayan bilemez. Aman hocam fazla takintili olmayin:)
Tam olarak var diyemem ama gün içindeki hareketlerim ona işaret ediyor. Eskiden çok daha siddetliydi. Takıntı ve yeniden kontrol ile kendini rahatlatma anlamında olan seyler. Sonra baktım olmuyor bazı şeyleri ustelemedim ama devam eden de çok. Misal kapı kollarına özellikle tuvalet kapılarına musluklara yere düşen bişeye dokunamama var.eskiden altına işeyecegimi bilsem tuvalet kapalıysa girmezdim ama şimdi en azından mecbur kalınca dokunuyorum ve bolbol elleri yıkıyorum. Ben içerde ellerimi yıkarken biri kapıyı açınca teşekkür ediyorum icindentemizlik konusu da var ama abartı değil. Benim ki takıntı diyelim.arabayı kilitledikten sonra kontrol etme farlarına bakma Slip kontrolü vs.ufak şeyler ama başka şeyleri kafaya takmaktan iyidir.
-
@mülkiyemüfettişi gerçek nihai liste bile bu kadar gündem oluşturmayacaktır emin olun:)