2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@kaymakambey1 bende aynı şeyi düşünüyorum bu sene her şey çok hızlı ilerledi aralık ayı içinde neden olmsın ki
-
@shzd61 güvenlik soruşturmalarının da erkene alınmasını katıyorum olaya, umarım rasyonel düşünüyoruzdur, bir temenniden fazlası olmasını isterim bu söylediklerimizin
-
17 Ocak içime doğdu
-
@shzd61, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@kaymakambey1 bende aynı şeyi düşünüyorum bu sene her şey çok hızlı ilerledi aralık ayı içinde neden olmsın ki
Bu sene ile gecen sene ki süreçler arasında zaman bakımından bir farklılık yok ama .sadece sınavın açıklanma tarihi daha erken oldu.o da bakanlıkla ilgili bir durum değil. Sonraki evrak teslimi mulakat tarihlerinin açıklanması vs.aynı .ha inşallah erken aciklanir o konu da katılıyorum.
-
Yılbaşında açıklansa güzel olur.
Hayatındaki yeni bir yıla kaymakam adayı olarak başlamak harika bir duygu olsa gerek. -
yok mu "son demler" veya "loading" yazabilecek bir babayiğit
-
Dün yağmurlu havada gece arabayla çıkmıştım 12 civarı önünden geçtim bakanlığın belki ışık falan görürsem yazarım diye hareketlilik yoktu Yavaştan takibe başlanılabilir bence
-
@kaymakam3838 direk linç ederler hocam
-
Ankara’daki arkadaslar birlikte devriye atabiliriz isterseniz :))
-
Bakan bey bakanlığa çok uğrayamıyor gibi yurt içi gezi ve çalışmalar nedeniyle. Ben kendimi ocak ayının ikinci yarısına hazırlanıştım zaten @amirim in yazdığıyla iyice hazırladım.
-
Aralık sonunda açıklanma ihtimali konuşuluyor. Lakin ben de 15 ocak sonrasını bekliyorum.
-
@KaymakamAdaylıgı ve @amirim sınavdan sonraki süreç için ince ipuçları ile önümüzü daha net görme anlaminda epey yardimci oldular sağolsunlar. Ben bir kaç sayfa önce 24 ocak diye ilk tahminı yapanlardanim. Tamamen Son 2 3 sınavın periyoduna bakarak yürüttüğüm bir tahmindi. Sanırım ocağın 10 undan sonra kaymakamadayligida yavaş yavaş buralara uğrar. Loading is loading
-
Mülakatlar biteli 20 gün oldu...
-
@kaymakam3838 üçüncü 20yi bile görürsek şaşırmam.
-
Kdgm açıklandı kaymakamlık da yakındır bana göre
-
@westakin bende erken gelir diye düşünüyorum
-
@westakin, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Kdgm açıklandı kaymakamlık da yakındır bana göre
32 kisilik liste 50 gün sonra açıklanmış .45 50 gün bakanlık için prosedür gibi oldu galiba.ayrıca bu listeden kazanan 2 kişi kaymakamlikta var.
-
Kaymakamlik mulakatina girmeye hak kazananlarinin listesine nasil ulasabilirim ? İcislerinin sitesinden kaldirilmis sanirim. Elinde olan var mi ?
-
@metinoktay bu arkdaşların asil mi yedek mi
-
@deüdem asılda gözüküyor hocam.