2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Bakan bey nerdeler acaba bugün?
-
@aramsamsam köyünde akrabaları ile vakit geçiriyormuş galiba ama kaynak çok sağlam değil.
-
@popescu Süper çalışıyoruz az kaldı listeyide öğrenecez açıklanmadan :)))
-
Selamun aleyküm ecmain. Geçen mülakatta Kuşçubaşı nam ismi celilesi ile kufemizdeki çıkınımızdaki ve dahi menbaımızdaki halisane naçizane fikri tecessümleri arz etmiştik. Malum olduğu üzere mülakat sonuçlarının arzı endam etmesine az kaldı zannımca. Yani si sonuçların ifşası sattı mahalline girdik. İnşAllah bu içtimai mevki ile devleti ebed müddete hizmete vasıl olma bahtiyarlığını yaşarız...
-
-
@fc-real-gdp sorun nedir birader...
-
@fc-real-gdp ya nerden geldi aklına
-
@fc-real-gdp kardeşim sen çok yaşa ya
-
@süleyman-askeri hocam güzel bi latife olmuş , kızmayın, stresli günlerde hepimizin biraz gülmeye ihtiyacı var. ️
-
@serdaristanbullu Hadisi Şerifte: 'Müslümanın Müslümana tebessümü sadakadandır'der Efendimiz. Allah yüzünüzü güldürsün. Zira forum bu sene ölü toprağı dökülmüş halde...
-
@süleyman-askeri sorun yok birader, sadece kullandığınız eski kelimeler filmdeki ev sahibini hatırlattı. kusura bakmayınız.
-
@fc-real-gdp Allah sizi inandırsın bu yazdığım şekil dilimin en sade hali. Anlayın diye biraz günümüz Türkçesinden kullanıyorum..
-
@süleyman-askeri mülakatta da mı bu şekilde(en sade haliyle) konuştunuz?
-
@süleyman-askeri, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Selamun aleyküm ecmain. Geçen mülakatta Kuşçubaşı nam ismi celilesi ile kufemizdeki çıkınımızdaki ve dahi menbaımızdaki halisane naçizane fikri tecessümleri arz etmiştik. Malum olduğu üzere mülakat sonuçlarının arzı endam etmesine az kaldı zannımca. Yani si sonuçların ifşası sattı mahalline girdik. İnşAllah bu içtimai mevki ile devleti ebed müddete hizmete vasıl olma bahtiyarlığını yaşarız...
Aleyküm selam. Siz günlük hayatta tam anlamıyla bu şekilde mi konuşuyorsunuz yoksa özellikle bu şekilde konuşmak için çaba mı harcadınız? Rahatsız olduğumdan değil, eski kelimeleri çok sever günlük hayatta da kullanırım. Lakin çok zorlama duruyor bu yazdığınız o nedenle de ironiye açık oluyor.
-
@ese03 mülakatta da kahir ekseriyetle yeni Türkçe konuştuk. Eski lisan da konuştuk tabi. Dikkat te çektik yani.
-
@murky fikire saygı düsturumuzdur. Allah selamet versin sana. İroni yapacak lisanın varsa yapabilirsin.
-
@murky fikire saygı düsturumuzdur. Allah selamet versin sana. İroni yapacak lisanın varsa yapabilirsin.
Ben "siz" diye konuşuyorum değil mi? Osmanlıca konuşmak başka nezaket başka. Allah hidayet versin, selamlar.
-
-
@murky İmam Gazali in İhyayül İlumiddin adlı kitabı vardır. Konuşma adabından dem vurur. Bakmanı tavsiye ediyorum.
-
@murky İmam Gazali in İhyayül İlumiddin adlı kitabı vardır. Konuşma adabından dem vurur. Bakmanı tavsiye ediyorum.
Hala "sen" diye hitap ediyor eşref-i mahlukat. Sinir bozmayacağım, yanıt vermek muhattap olmak hataydı.