2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@daywalkers duyum mu hocam
-
22 ocak 2019...acilen bitmelisin ya
-
@daywalkers
2019 başlığına yazacakken yanlışlıkla buraya mı yazdınız ki acaba? -
@daywalkers 371:4 = 92,75 yani 92-93 kişi mi hocam
-
@fc-real-gdp bende aynı hesabı yaptım
-
@möözun kutluay hoca bi tweet atmisti ogle saatlerinde boyle biseyden bahsetmisti demek ki ihtimali var
-
@fc-real-gdp
Eğer öyleyse 0,75. Kişi olmaya razıyım.... -
Gozlugum olmadan yarim insanim diyebilirim...0.5 halimle talibim bu goreve
-
Arkadaşlar sürekli gece mi açıklanıyor bu sınav? Sebebi neydi ki:) Bide 100 kişi altı çıktı 400 den sonra hadi bakalım ilginç bi dönem olacak 107. dönem:)
-
Arkadaşlar bu süreçteki stresle 5 yıl yaşlandım 35 yaş sınırını aştım . 1 kişi düşebilirsiniz listeden..
-
Saat 6. 30 a kadar kesin bir şeyler öğrenmeye çalışacağım o saate kadsr çıkar kokusu
-
@rhadamanthus, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Arkadaşlar bu süreçteki stresle 5 yıl yaşlandım 35 yaş sınırını aştım . 1 kişi düşebilirsiniz listeden..
Orasi oyle gercekten babamdan cok beyaz sac var basimda.
-
@daywalkers haydaaa o kadar ihtiyaç varken
-
60 kişi alıncak yok 371 i 6 ya böl sonra 2.dereceden integralinden sonra çıkan sonuç kadar listede kişi olucak tarzı şeyler...Bu gerçek dışı duyumlar ve duyum sahiplerinden dolayı hocalar kitaplarından ziyade bu duyumlarıyla ön plana çıkar oldu.Listede 100 kişi olucak süreç sonu hep böyle spesifik yalan duyumlar olur hep olacakta...
-
Arkadaslar özür dilerim. Hakkinizi helal edin. Verigim bilgiyi dikkate almayin. Cok Acele yazdim. 100 kiside sıkıntı yok. Sona gelindi. Oluyor böyle seyler maalesef. Hakkinizda Hayirlisi olsun. Saglicakla kalin
-
@istihbarat_mia 40 yapar.
-
Rahat olun 100 kişi alacaklar inşallah o liste öyle yada böyle 100 ü bulur hatta geçer
-
@KaymakamAdaylıgı acilen gelmeniz lazım , hasta ex olabilir.
-
@daywalkers, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Arkadaslar özür dilerim. Hakkinizi helal edin. Verigim bilgiyi dikkate almayin. Cok Acele yazdim. 100 kiside sıkıntı yok. Sona gelindi. Oluyor böyle seyler maalesef. Hakkinizda Hayirlisi olsun. Saglicakla kalin
Hocam hakkımızı helal ederiz ama O gün Bu gün mü ? Bilgin varsa Onu söyle ödeşelim
-
Biri gelsin ve sonuçlar bugün geliyor arkadaşlar desin lütfen. @KaymakamAdaylıgı gel artık ya.