2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
-
@mia_nur, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Işıkların yanmadığı haberi geldi..
Tasarruf tedbirlerindendir belki
-
@mia_nur, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Işıkların yanmadığı haberi geldi..
elektrikler gitmiş de olabilir
-
@murky hocam bugün hakimlik açıklandı ona da girmiş miydiniz?
-
Yalniz varya isiklar yanmadi sular kesikmis. MasaALLAH bakan olsaydik icerden bukadar net haberimiz olmazdi. Sayenizde icisleri bakanliginda ne oluyor ne bitiyor an be an ogreniyoruz Umarim en kisa surede aciklanir burdada halay cekilmeye baslanir diger birkac baslikta oldugu gibi. Hakkinjzda hayirlisi olmasi dilegi ile.
-
Evde bu şekil takılıyorum..
-
Geçen yıl bu vakitlerde @can-mavi uyumayın arkadaşlar yazmış sonra @KaymakamAdaylıgı gelmiş. Bu sene de o gün bugün olsun.
-
Duyum alan herhangi bir kardeşimiz var mı acaba ?
-
Arkadaşlar çok yokladım benim ksynakları bşr kısmı dönmedi yoğunluktan, bir kısmından da aldığım haber bugün gelmeyecek yönünde, anlaşılan bakan bey sık tutuyor bu yıl işleri, tam olarak kesinleştirmeden yazmak istemedim zira şuan öğrendiğim kadarıyla listr bakan beyden aşağı inmedi sebebi nsdir bilemiyoruz, bilgi verenlerde bilmiyor. Velhasıl bugün de yatabilirsiniz bu saate kadar beklememin sebebine gelince iyice netleştirelim ondsn sonra yazalım dedim. İnşallah yarın ve sonraki günlerde yeni bir bilgi gelirse paylaşım yaparız. İyi geceler
-
@27ömer27 Eyvallah Hocam
-
Sayın Bakan 2 günlük bakanlık mesaisinde bizim listenin yüzüne bakmamış belli ki bunun tercümesi bu .. Geçmiş olsun .. Herkese hayırlı geceler.
-
Duyumlarını bizimle paylaşan @paretowilfredo @amirim @27ömer27 teşekkür ederim. Son 2 haftalık sürece baktığımda aslında kimse bu sınav açıklanma tarihinin bilinmediğini ve son ana kadar da bilinemeyeceğini düşünüyorum. Belki de hiç beklemediğimiz bir anda açıklanacak. Bu meraklı bekleyişte Allah sabrımızı artırsın ve hayırlı haberler alalım inşallah.
-
@bozkırlı1 aynen kardeşim sadece açıklanacağı gün öğrenebileceğiz gibi
-
Bir gece ansızın KaymakamAdaylıgı gerebilir ve loading yazabilir ama o gece bu gece değil sabredin kardeşlerim ,meselesi memleket meselesi olan yiğit kardeşlerim umarım kazanır.2 senedir hiç çalışmadan sürekli giriyorum bu sınava hep 1 2 soruyla kaçırıyorum bu sene sanırım 2019 kaymakamlık sınavına çalışacağım için 2019 kaymakamlık birincisi belli bakalım ikinci kim olcak
-
@rhadamanthus iyi yasayin hocam uzun zamandir bu kadar gülmemistim:)
-
@sinavparambitti artık yeter ya valla yok çalışmadan kazanırim yok çok basit sınav havalarıni madem kolay gir kazan sonra konuş. Espiri mi şimdi bu. Birinci belli falan... İnsanlar Dersaneler e gidiyor gecelerini gündüzleri ne katıyor bu sınavlara çalışıyor. Espirisi bile çok ucuz.
-
@sinavparambitti yanlış yerdesin arkadaş 2019 kaymakamlık sınavı grubuna yazman lazım burdakiler senin rakibin değil önce kazan sen sonra birinci olursun ...
-
Bizi mi yerdiniz, kendinizi mi yücelttiniz anlamadım Belki uzun bi süredir kpss sürecindesiniz, bu yüzden bilgileriniz iyi bir derecede kalabilmenizi sağlıyordur, gayet olabilir. Şunu söylerken sizi hedef göstermiyorum yanlış anlamayın da kaymakamlık mesleği ve sınavına dair üzücü iibf öğrencisi tutumlarıyla karşılaştım. Özellikle sınav soruları/kaymakamlık sınavı hakkında çoğu yorumu sınav başlığında da görmüştük.
Yine meslek hakkında geçenlerde birisi bi ortamda "..Yaa hiç olmadı ben de işte kaymakamlık bakarım, daha da uğraşmicam" gibi aşağılayıcı bi cümle kullandı. Yani merak ediyorum, sebebi ne ola ki böyle bir bakış açısının? -
@möözun sebebi hedefi gözde büyütmemek kazanabileceğine olan inancını geliştirmek falan ise de bunu yapacakları yer forum değil iç sesleri olmalı...
-
sa arkadaşlar kazanan olupta istihdan uzmanlığına başvuru da yaptıysa lütfen başvusurunu geri çeksin sıralama bekliyoruz. tşklr