2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Ayrica heycandan nasil bu msja dikkat kesiliyosun siz mulki idare amiri olunca duzeltmeniz gerekenleri saptayin idealist olun bosverin o seneye kazansada cömeziniz olacak.
-
(bu ileti bir kimseye övgü ya da yergi maksatlı paylaşılmamıştır, sadece okuduklarımdan dolayı aklıma gelmiş bir hikaye.)..Ormanda güzel güzel sohbet ederken bir konuda anlaşamayan kurt ile eşek tartışmaya başlamış.
Kurt;
─ Çimen yeşildir!Eşek;
─ Hayır çimen sarıdır!Tartışma uzamış da uzamış. Uzadıkça da gerilim artmış.
Bakmışlar ikisi çözemiyorlar, konuyu ormanın kralı aslana anlatmaya karar vermişler.
Aslan tartışmayı baştan sona diledikten sonra eşeğe beraat, kurta da 1 ay hapis cezası vermiş.
Karar şaşıran kurt aslana usulca yaklaşıp sormuş;
─ Hakikaten sen şimdi çimeni sarı mı görüyorsun?Aslan;
─ Hayır, çimen yeşildir.Kurt;
─ O halde bana neden 1 ay hapis cezası verdin!!!Aslan;
─ Eşekle tartıştığın için! Eşekle tartışılmaz… -
Arkadaşlar artık iş Bakan Bey'de bu bariz belli. Ne zaman yayınlanır ancak Bakan Bey'den çıktıktan sonra insanların haberi olabilir. O haberde yayınlanacağı saat ancak olacak bir şey kanaatimce.
-
Bugünde rahat rahat uyuyun arkadaşlar
-
Açıklanmadığı her dk sanki biraz daha uzaklaşıyorum kaymakam adaylığından.
-
@27ömer27 hocam siz rahat rahat uyuyabiliyor musunuz
-
Açıklanmadığı sürece rahat uyumak mümkün değil ki. Zaten akıllarda olumsuzluklar var ve daha da artıyor süreç uzadıkça maalesef.
-
Bu hafta da beklemiyoruz umutlar tükendi...
-
@14burada beklemediğimiz anda gelecek inşallah hayırlısı olur
-
@yemre48 inşAllah zaten günlere bel bağlamadan beklemek gerek..
-
Bu is galatasarayin forvet transferine benzedi artik. Alan geldi gelecek derken. Gelmeyeceği anlasildi.
Bir galasarayli olarak bu ocak 2019 bekleme ve netice alamama ayi oldu... birinden bari guzel haber gelsin artik.🤲🤲🤲🤲️️️ -
@modesteptt sinir krizi geçirmeye ramak kaldı . Rahatlamam için abdurrahimi dovmem lazim
-
@fc-real-gdp Evet kardeşim uyuyorum daha doğrusu uyumayı öğrendim hele de geçen yıl mülakattan elendiğimi öğrendiğim geceden sonra içten gelip yemeği ye, çayını koy, mısırın patlat aç bir film izle zaten uyku bastırır
-
@ese03 faziaaa hocam olanlar. RüyalarıM da artık sinan tek forvet bende ptt calismaya devam ederken görüyorum...
-
Listenin adı boşuna “NİHAİ BAŞARI LİSTESİ” değil .. Nihai liste vücut bulana kadar ne ara listeler gelir geçer .. Liste hazır/tamam/iş bitti demeyelim arkadaşlar .. İş ancak üzerinde sürekli değişilik yapılan “ara liste” -ki bu liste sonuç açıklandığı an “nihai başarı listesi” adını alacak-açıklandığında bitecek (Bakın liste şubeye gönderildiğinde demiyorum,liste yayımlanana kadar adı asla nihai liste olmaz olamaz,onun adı ara liste/değişen liste/askıda liste..Yayımlanana kadar son dakikaya kadar değişme ihtimali var.) .. Sanıyorum sayın bakan bitmiş olan listeyi açıklatmamazlık etmez .. İş bitmemiş ki açıklatmıyor. Sabrın sonu selamet olsun .. Bu sene en iyi ihtimalle geçen seneki gün sayısını bulacağız .. O da bu cumayı işaret ediyor .. Aslında ben geçen seneden kısa süreceğini tahmin ettim ama İçişleri Bakanlığı mülakatlarda bu 50 gün ve üstünü standarda bağladı diye düşünüyorum .. Zira Kamu Düzeni ve Güvenliği Uzmanlığı mülakatı da 50 gün üzeri bir vakitte açıklandı .. Hayırlısı olsun .. Sonumuz hayrolsun.
-
@moonlight bende aynen böyle düşünüyor olmakla birlikte. Merak ettiğim bu listeler neye göre değişip gelişiyor.
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Listenin adı boşuna “NİHAİ BAŞARI LİSTESİ” değil .. Nihai liste vücut bulana kadar ne ara listeler gelir geçer .. Liste hazır/tamam/iş bitti demeyelim arkadaşlar .. İş ancak üzerinde sürekli değişilik yapılan “ara liste” -ki bu liste sonuç açıklandığı an “nihai başarı listesi” adını alacak-açıklandığında bitecek (Bakın liste şubeye gönderildiğinde demiyorum,liste yayımlanana kadar adı asla nihai liste olmaz olamaz,onun adı ara liste/değişen liste/askıda liste..Yayımlanana kadar son dakikaya kadar değişme ihtimali var.) .. Sanıyorum sayın bakan bitmiş olan listeyi açıklatmamazlık etmez .. İş bitmemiş ki açıklatmıyor. Sabrın sonu selamet olsun .. Bu sene en iyi ihtimalle geçen seneki gün sayısını bulacağız .. O da bu cumayı işaret ediyor .. Aslında ben geçen seneden kısa süreceğini tahmin ettim ama İçişleri Bakanlığı mülakatlarda bu 50 gün ve üstünü standarda bağladı diye düşünüyorum .. Zira Kamu Düzeni ve Güvenliği Uzmanlığı mülakatı da 50 gün üzeri bir vakitte açıklandı .. Hayırlısı olsun .. Sonumuz hayrolsun.
Kesinlikle öyle hocam. Bakan Beyin önüne bir liste koyuldu fakat o liste "nihai" olmadı. Nihai olduğu gün açıklanacak zaten.
-
Yine bir gün iki gün önceden hayırlı olsun listedesiniz diye arananlar olacaktır (üç kaymakam adayından duydum bunu tabi arandıklarında söylemediler kazandıktan sonra zaten bizi aramışlardı dediler arayan kim onu da bilmem muhtemelen benden başka duyan da olmuştur bu durumu) bize de haber verin size zahmet açıklanacak bir iki güne diye sevaba girersiniz gider ayak.
-
yazılı sınav süreci bir ayrı, mülakat süreci daha farklı ama en özeli sonuç bekleme farkındamısınız bilmem ama sabretmeyi beklemeyi öğreniyoruz bu yaşlardaki insanlar hemen herşey öyle yada böyle çabucacık olsun bitsin diyor, yani yine şuan da sınavdayız arkadaşlar allahın izniyle bu sınavıda hakkıyla vermeyi rabbim nasip etsin 100 kişiyi bu yıl uğurluycaz burada pişen arkadaşlarının yine bir kısmı önümüzdeki yıllarda bu mesleğe adım atacağına yürekten inanıyorum çünkü ham olanlar pişiyor buralarda...
-
Gecen sene yazilanlara baktim da foruma yazan arkadaslardan 9’u kaymakam olmus insallah bu sefer bu sayi yukselir