2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Rica ediyorum üst perdeden konuşmalar yapmayın. Burda sonuç bekleyen kimsenin kimseden farkı yok kimse ham değil ham olsa da burda bekleyerek pişecek değil.Bir sınav yapıldı ve sınava giren insanların bir kısmı bu sınavı kazandı sonuç beklerken burada sohbet ediyor kendisiyle aynı statüde aynı seviyede aynı durumda olan insanlarla olay bundan ibaret.lütfen ne foruma ne de kendimize kutsal , duygusal , romantik misyonlar yüklemeyelim rica ediyorum sizden.
-
@başkan71 ben ve benim gibi kisiler cokkk uzun sure bekleme konusunda once sgk denetmenlik daha sonra is teftis ve sgk muf yard. mulakati sonucunda sinava tabi tutulduk simdi ise kaymakamlik... Bir turlu bitmedi bu sinav. XD.
Son iki doneme bakalinca en azindan Kaymakamlik diger saydigim 3 unvandaki gibi olmuyor. 1 hafta daha beklemeye razi moddayim.;)) -
@economist34 ha bir de halen is teftis ile sgk teftis aciklanmadi:(((
-
sözlerim yanlış anlaşılmasın arkadaşlar kimsenin şahsına yönelik bir istisna hariç birşey yazmadım hayat boyu insan yaşadıklarıyla edindiği tecrübelerle sakin kalabiliyor buna duyarsızlaşma diyende var alıştık artık beklemeye diye...şimdi diğer denetmenlik uzmanlık müfettişliklerde de özelikle iş teftiş nam salmış vaziyette ...yalnız arkadaşlar kaymakamlık son durak diğer mesleklere girseniz de devam etmek isteye bilirsiniz burda noktayı koyuyorsunuz sınav mülakat yok artık tabiki istisnası belki vardır... o yüzden burda beklemek diğerelerini beklemekten çok çok başka ve etkili oluyor inşallah onlara gerek kalmaz burdan hayırlı sonuç alır arar söylersiniz beni değerlendrimeye almayın çünkü kaymakam oldum dersiniz.
-
@mi̇a106 kesin olacak ya da olmayacak bilen 50 kişi vardır kardeşüm arama durumunu mağlum aracılar yapıyordur ama açıklanma günü tam bir muamma diye duydum önceki dönem adaylardan
-
@sprkymkm öyle gözüküyor bu sene biraz daha sıkı tutuluyor bilgi almak zor bakanlıktan duyumda çok az bir iki arkadaş ulaşabiliyor sağolsunlar yazıyorlar hemen yarın ve cuma önemli günler açıklanmazsa işte o zaman bir belirsizlik hakim olacak acaba seçim sonrasına mı kaldı diye düşüncelere dalıp gideceğiz
-
@başkan71 sinirler gergin biraz. O yuzden belki baska bir ortam yada baska bir zamanda alinilmayacak seyler icin pireyi deve yapma durumu olabilir.
-
@başkan71 diger dediklerinde haklisin. Kaymakamlik son nokta oluyor digerler mesleklere gore. Sonuclar aciklansin da olumlu yada olumsuz ne olursa olsun rahatlamak istiyorum.
-
@economist34 bunlarda olabilir hepimiz aynı yollardan geçtik geçiyoruz anlayış olsun saygı olsun eleştiriye elbette açığız...kaldı ki iyi niyetle ettiğimiz sözler bazen farklı anlaşılıyor herkesin canı sağolsun herkes çok değerli kıymetli benim nazarımda, sizi benden iyi kim anlar biz birbirimizi anlamazsak kimse anlamaz...inşallah kardeşim sonuç müspet olur diğer sonuçları beklemek zorunda kalmaz feragat edersin
-
Çok net söyleyebilirim ki şu an için en net duyumları @27ömer27 aktarıyor, sağolsun. 107. dönemin @KaymakamAdaylıgı görevini üstlendi.
-
@ese03 aktif yazan bildik isimlerin dışında takipte olanlarda vardır kardeşim 15-20'yi bulur inşallah bu yıl yarısı bizden çıkar sende bunlardan biri olursun kazanırsan yazmamazlık etme sakın
-
@murky bazı arkadaşlardan da aynı performansı bekliyoruz...
-
@başkan71 aynen dedigin gibidir , iyi dileklerin icin tesekkur ederim . Hepimizin hakkinda hayirlisi
-
@economist34 güzel kardeşim pireyle deveyle ilgisi yok bu durumun forumda sınavı 2.kez hatta 3. kez 4. kez kazananlar var 30 yaşında 35 yaşında adamlar var .Çok özür diliyorum şahsın biri gelecek siz eleniyorsunuz çünkü hamsınız burda biraz pişin seneye kazanırsınız gibisinden hadsiz,seviyesiz,anlamsız konuşmalar yapacak vallahi bunun pireyle deveyle ilgisi yok yapmayın lütfen kim oluyoruz da karışımızdaki insanların ham olduğuna karar veriyoruz Şu sınavı birden fazla kez kazanan arkadaşlara en büyük hakarettir bu.Bu cümleleri kuran hamın ta kendisidir.Rica ediyorum sizden birbirimizi germeyelim.
-
@başkan71, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@murky bazı arkadaşlardan da aynı performansı bekliyoruz...
Bir kişi yeter hocam. Daha önce de söyledim herkes bir şekilde duyumlara ulaşıyor ama direkt olarak gelip buraya yazıyor. Bu süreçte bir çok kaynaktan bir çok duyuma ulaşılabilir elbette, herkes soruyor soruşturuyor. Zaten duyum aktaran şunu biliyor bence, olay Bakan beyin inisiyatifinde olduğu için ancak sonuç açıklanacağı gün bilgi alacağız. O yüzden net tarih veren arkadaşlara itimat etmedim, etmiyorum. "yatın uyuyun arkadaşlar" duyumu bana yetiyor şahsen. Gün gelecek "yatmayın arkadaşlar" yazacak o gün de açıklanacak bahsettiğim arkadaş bunu biliyorum.
-
Sayın Bakan 18'inde açıklayalım, cuma açıklayalım demez arkadaşlar ya. Açıklayın der ve açıklanır, olay bu.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Sayın Bakan 18'inde açıklayalım, cuma açıklayalım demez arkadaşlar ya. Açıklayın der ve açıklanır, olay bu.
Şubedeki telaşın “bizim için” olduğu günkü duyumları iple çekiyorum .. Liste sayın bakandan şubeye indiği haberi geldiğinde meşaleleri yakmak lazım .. Gayrısı hayal kırıklığı oldu ve oluyor ..
-
@mi̇a106 değerli arkadaşım burda 370 kişi var ilk defa bu heycanı yaşayan yeni mezun arkadaşlarımız var bizde ilkkez bu duyguları yaşadığımızda bazı şeyler ağır geldi siz daha iyi bilirisiniz...her sözü şahsi algılamayın üzerinize hiç almayın ortaya edilen sözler amaç ders vermek değil destek olmak...ben o ilk cümlede ki gruptanım sizi anlıyorum ama siz beni yanlış anlamışsınız ben demekki iyi anlatamadım hata bende ..herkes çok değerli kıymetli burda
-
@mi̇a106 hmm ben kotu birsey yazdigimi dusunmedim.Aslinda genel birsey soylemek istedim. Sanirim yanlis anlasildim:((
-
@economist34 Estağfurullah sitemim sana değil kusuruma bakma.