2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Ayrıca daha önce "sonuçların Bakan bey ile ne alakası var ya" diyen arkadaşlar kanuna göre Kaymakamın "Cumhurbaşkanının ilçedeki temsilcisi" olduğunu unutuyor sanırım. Bu olay tamamen Bakan bey ile alakalı.
-
@başkan71 Esasen yazacak çok şey var da Ya sabır diyorum başka da bir şey demiyorum şu iletine karşılık hayırlı akşamlar.
-
@mi̇a106 aynen yeri ve zamanı değil bazı şeylerin uzatmaya gerek yok, kusura bakma bir hatamız olduysa hayırlı akşamlar
-
Kardeşlerim sabrettik.. azı kaldı inşallah.
-
@paretowilfredo @27ömer27 @amirim perşembe günü için var mı bir haber ?
-
bakanlık perşembe günlerini sever yarın için bir bilgi duyum gelirse bir başka güzel olur söz sizde arkadaşlar
-
Arkadaşlar bugün gelmeyecek...
-
@gaymakam06 10 dk önce katılan biri için hiç de fena bi bilgi değil yav ciddi misin bugün olmayacağından Allah Allah niye bugün gelmicek acaba ya
-
Foruma pek yazmıyorum ama yorumları sürekli okuyorum kimsenin kimseye taamülü kalmamış fikirlere saygı yok biri bir şey yazıyor diğeri onu bozma çabasında. Yapmayın arkadaşlar birbirinizin hakkina giriyorsunuz kul hakkıdır bu. Hele ki şu zamanlarda birbirimize kenetlenmemiz lazım. Selametle...
-
@gaymakam06
Hoşgeldin saymüd. Bu sene geç geldin. -
Beklenen
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.(İkinci kıtayı haftaya saklıyorum.)
-
Geçen seneki açıklanma süresi 57 gündü. Bugün itibariyle 55 gün oldu. Ondan önceki sene ise 48 günde açıklanmıştı...
-
@neomonetarist 78 dicektin galiba hocam
-
Bizim bu heyecanlarımız ne zaman bir istikrara kavuşacak? İşaret fişeğinden bu cuma ya da haftaya cuma aşamasına geldik .. Yanlış anlaşılmasın duyumcuları eleştirmiyorum .. Onlara kalben teşekkür ediyorum .. Sadece acımı paylaşıyorum .. Büyük kaybettik .. İnşallah netice itibariyle telafi etmiş oluruz ..
-
@ese03 aynen kardeşim nisan ayını atlamışım.
-
bu sene daha erken açıklanacağı konuşuluyordu...mülakata geçen sene 407 kişi katıldı bu sene 369 kişi katılmış sayısal bir azlık da var daha erken açıklanması gerekiyor gerçi hala bugün ve yarın açıklanırsa bu durum gerçekleşebilir...araya geçen hafta bakan beyin yurt dışı gezisi, ondan önce ve hala devam eden seçim güvenlik toplantıları ondan önce çalıştay ondan öncede cumhurbaşkanı atama kararnamesi bunlar sürece etki etti uzamasını sağladı şüphesiz...bakanımız bugünde ankarada yarında burda olursa açıklanma ihtimali kuvvetli ztn birkaç arkadaş cuma bu iş biter dediler sabırla bekliyoruz
-
Bi kac arkadasin yazdiklarina goz attim da baya iyi SALLAMİSLAR Nasreddin Hoca hesabi YA TUTARSA olmus ayrica bazi mesajlar da ne hikmetse SİLİNİVERMİS :))
-
@ese03 hangi mesajlar ve kimler bunlar hocam?
-
@albertcamus hocam şöyle birazcık gerilere gidersen anlaşılır ya şimdi infial yaratmak istemiyorum bu kadarını bile yazmayacaktım da gönlüm razı olmadı
-
ne zaman gelirse artık..