2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@ese03 Baktım hocam yöneticiler dışında ileti silinemiyor bildiğim kadarıyla ve görebildiğim kadarıyla yönetici arkadaşların mesajları olduğu yerde duruyo kimdir bunlar o nedenle merak ettim yönetimden habersiz kim neyi silmiş acaba diye
-
malumunuz üzere 55. gündeyiz bugünlere yaraşır veri, bilgi, duyum istiyoruz çok mu bir şey istiyoruz:) .. işaret fişeği ata ata mühimmatı bitirmek üzereyiz son fişeği atalım mı bugün @27ömer27 @paretowilfredo @KaymakamAdaylıgı @amirim @canmavi
-
@ese03 hangi mesajlar hocam? silinme gibi bir durum olmaz çünkü üyeler mesaj silemiyor. Bunu sadece adminler yapabilir, keyfi olarak da onlar dq mümkün değil. Anca hakaret,küfür içerikli şeyler düzeltiliyor - ki zaten tamamen mesaj silme de yok,düzenleme var. Ben de baktım ama bulamadım. Sadece paretonun duyumunda bir düzenleme var,o da aynı gğn düzenlenmiş,yani 12 gün önce. Muhtemelen bir yazım hatasıdır düzelttiği. Varsa bir durum bildirin isterseniz özelden.
-
Ankara'da hava çok güzel -13 derecelerden +9 derecelere geldik. Karı, fırtınayı, yağmuru geride bıraktık. Bence bu güzel havada bugün bu iş bitmeli. Sen ne dersin hocam @27ömer27
-
Geçen haftadan 25 Ocak diye söyledim
Yarın inşallah müjdeli haberler alacağızSaygılarımla
-
Zaten günlerdir gece uyuyamıyorum biri çıkıp "uyumayın" dese sabaha kadar uyanık kalacağım sebep arıyorum.
-
@kaydı-silinmiş, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@kaydı-silinmiş, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Dostum bu geçen haftaki bilginin tekrarı mı yoksa güncel duyumun var mı yarınla alakalı
-
@murky aynen hocam hava şartları bile müsait bugün için akşama doğru ilgili arkadaşlardan yürek ısıtan haberler bekliyoruz...
-
valla açıklansın. Ben bile sürecin uzamasından rahatsızım kaldı ki benlik hiçbir durum yok ama bu yıl için kamçı niteliğinde olacak
-
@moonlight Bu gece gelme ihtimali düşük ancak yarın ALLAH’IN izniyle müjdeli haber gelecek
3 farklı yerden Cuma bilgisi alındı
Bu gece rahat uyuyun diyemem ben de uyuyamıyorum
ALLAH hayırlı müjdeli haberler almayı nasip etsin -
@kaydı-silinmiş en geç cuma bu işin biteceği söylentisi artmaya başladı mesai bitiminden sonra 27ömer27 bugün için son noktayı koyacaktır kendisinden haber bekliyoruz...
-
@kaydı-silinmiş teşekkür ederiz dostum
-
Her cuma aynı umut..
-
@neomonetarist, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Her cuma aynı umut..
O cuma bir gün gelecek...
-
@neomonetarist, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Her cuma aynı umut..
Bu Cuma o Cuma inşallah
-
İlle de neden Cuma
Pazartesi hafta bası
Salı sallanır
Çarşamba çarşafa dolanır
Perşembe perişanlık
Bu yüzden mi yoksa ?
Mantık buysa asıl gün Perşembe olmalı:) -
-
Bugünde rahat rahat yatabilirsiniz arkadaşlar. Fakat yarın için bir kaç bilgi geldi ancak teyit ettiremedim eğer teyit ettirirsem gelecek veya gelmeyecek diye yazarım. Hayırlı akşamlar
-
@27ömer27 Sayın Bakanımız bile çıksa dese bu gece açıklanmayacak rahat rahat uyuyun, yine de rahat uyuyamam
-
@kaydı-silinmiş Kardeşim patlat mısırı izle filmini kasma bu kadar zaten açıklandığında o listeye bakarken heyecanın Nirvana yapacak.