2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Sn bakanın önündeki ilan edilmemiş listede ilan edildiğinde adını olacağını bilmek? Bu kişinin de burada yazacabileceğini düşünmek? Oldukça gerçekçi geliyor!
-
Hayırlı cumalar herkese, inşallah milletimiz için en hayırlı liste olur ve ilan edilir...
-
Ankara'dan hava durumunu aktaracak birileri yok mu?
-
@larendeli, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Ankara'dan hava durumunu aktaracak birileri yok mu?
Hava çok bulutlu,güneş gorunsem mi gorunmesem mi diye karar verebilmiş değil.
-
@larendeli burasi fena kardesim adeta ali sami yen cehennemi gibi sıkılıyorum bunalıyorum daralıyorum burda olsaydn bi kahve ismarlardm sana dertlesirdik
-
@ese03 Kahve sözü almış sayıyorum kendimi kazanmak nasip olursa kursta hatırlatırım inşallah..
-
@larendeli inşallah kardesim.
-
Hocam selamlar..Bugün için güzel haberler bekliyoruz sizden ️ @27ömer27
-
@edebali, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Hocam selamlar..Bugün için güzel haberler bekliyoruz sizden ️ @27ömer27
-
@mülkiyemüfettişi hocam olumsuz bir haber Yok. Ben de sizin gibi heyecanla bekliyorum İnanın
-
@kaydı-silinmiş bu da güzel haber , inşallah bu gece biter hocam:)
-
Bu gece çevrimiçi olman lazım @KaymakamAdaylıgı
-
bir mesai mesabesinde süre kaldı inşallah herkes için hayırlara vesile olsun.. buarada şunları söylemeden bitmesin bu hikaye bu forma bir şekilde yazan elbette saymüdler hariç;) düşünce fikir duyum beyan eden tüm arkadaşlarımı çok sevdim bunu tüm samimiyetimle söylüyorum hepiniz çok güzel insanlarsınız Rabb'im hepinize umduklarınızı hayırlısıyla nasip etsin.. şunuda söyleyip sabrınızı daha fazla zorlamayayım her çiçek aynı zaman da açmaz kimi okul bitince kimi seneler sonra ama inancını ve mücadelesini bırakmayan elbet bir gün muradına erer... Selametle..
-
Allahım bu nasıl bir heyecandır
Geçen sene bir kardeşimin dediği gibi “bu heyecanı yaşadığım için gurur duyuyorum “
Hepimizin hakkına hayırlısı -
Derdi bu vatana, millete hizmet etmek olan siz değerli arkadaşlar, Allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılsın, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
-
Duyumlarda herhangi bir değişiklik yok değil mi kardeşler
-
İnşallah bu gece bekliyormuyuz o zaman
-
@vuralkara kaçıncı mülakatin bu dostum ?
-
@refik-soydam 24 Ocak 1980 perşembe günü denk gelmiş (24 ocak 2019'da perşembeydi) 1 gün sonrası da aynı gün olan mübarek cumaya denk geldi tarih tekerrür ediyor bu iş bugün bitecek Allah'ın izniyle...
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/2926/2017-kaymakamlık-sınavı-mülakatları/4879?page=28 Geçen yılın mülakat başlığından nihai liste açıklanmadan bir gün önce girilen bir ileti : "Arkadaşlar çalıştığım yerde birisine kazandın hayırlı olsun diye haber gelmiş açıklandı dedi 10 dakikadır sitedeyim açıklanma falan yok" . Yok mu yahu bu yıl böyle arkadaşlar söyleyin kızacak halimiz yok maksat biz de bari açıklanacağını bilelim.