2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@alicenap34 bu iyiydi ya
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Bugün gelmeyecek arkadaşlar rahat rahat uyuyun.
Hocam bugün için yanılmanı temenni ediyorum.
-
Artık heyecandan ziyade eziyet olmaya basladi
-
Bugün psikolojik olarak kritik bir gündü elde artık bir veride kalmadi bundan sonra her şeye hazırlıklı olmalıyız hatta yerel seçim sürecine bile
-
@murky Bende çok isterim kardeşim yanılmayı hatta bakan beyde bakanlıkta inşallah yanılırım ama bana gelen bilgi bu yönde.
-
@kaydı-silinmiş Hocam dün çok net konuşmanıza neden olan kaynağınızdan haber var mı acaba?
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@murky Bende çok isterim kardeşim yanılmayı hatta bakan beyde bakanlıkta inşallah yanılırım ama bana gelen bilgi bu yönde.
Bize gelen bilgide bu yönde Kardeşim...
-
@alicenap34 iyi güldüm
-
@harun-resid inşallah ömrünüz boyunca hep gülersiniz hocam.
-
@amirim o zaman liste hazır değil ve çalışmalar da tam anlamıyla bitmedi bundan bu sonucu çıkarabilir miyiz yayinlanmamasinin başka bir sebebi yoktur heralde
-
@fetih Çalışma bitti. Bu cuma veya haftaya açıklanacak, neden sorma...
-
@ese03 siz nedenini söyleyene kadar o zaman bizde rahat rahat uyuyalım.
-
@alicenap34 hocam ne diyosun Allah aşkına ya açıklattırma lütfen zaten çökmüş haldeyim
-
@ese03 çalışmalar bitti kardeşim rahat ol.
-
Artık su gün açıklanacak bugun açıklanacak zerre umrumda degil tek merak ettiğim ne diye açıklanmıyor
-
Bence duyum alan arkadaşlar neden açıklanmadığına dair duyum alsalar bence daha iyi olacak
-
@27ömer27 O zaman beklemeye devam yapacak bisey yok
-
Çok beklemeyecekseniz artık kardeşim
-
Arkadas su surecle alakam yok ama bende tribe girip sigara ustune sigara yakiyorum niye aciklanmadi diye. ALLAH yardimciniz olsun.
-
@27ömer27 en iyi ihtimal pazartesi oluyo o zaman?