2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@lion Kendisi için istediğini başkası için istemeyen, gerçek iman etmiş olmazlar. Hadis-i Şerifini hatırlatayım kardeşim.
-
@27ömer27 o zaman nefes filminden bir replikle cvp vereyim kardes. Sen uyursan herkes ölür.
-
oyuncu değişikliği lazım arkadaşlar 27ömer27 bizi uyutuyor sürekli...ben adadan gitsin diyorum (adını yazdım). efsane geri dönecek bu çileler bitecek kaymakamadayı ile birlikte yürüyelim elele...
-
Aranızdan biri ciddi anlamda bizle dalga geçiyor.. @Kaydı-Silinmiş @27ömer27 @amirim Şu dakikadan itibaren ben hic kimsenin duyumuna itibar etmiyorum..
-
@başkan71 Beni gönderirsen ben geri gelmem yalnız kardeşim kaymakamadaylığı da 3 gün kesin gelmez buralara bilmem artık karar sizin.
-
@kaydı-silinmiş hocam bilgiler çelişiyor. Yeni mi aldınız duyumu
-
@rhadamanthus ağam benimle eylenir
-
Ya arkadaş şunu anlayın artık, kesin liste dediğiniz olay Bakan beyin onay verdiği liste; zaten o da "nihai başarı listesi" olarak açıklanıyor. Bakan beyin önünde bir liste var, bu çalışmalar bitti anlamına geliyor. Bakan bey onay verince de açıklanacak. Liste hazır ya da değil söylemleri aşırı anlamsız.
-
@27ömer27 gitmeye gönlün var gibi, bireysel dokunumazlığı alamazsan kusura bakma yazarım seni...
-
Uyutma değilde keşke duyumlar biraz daha açılsa, belli bir gün işaret edilip sadece uyuyun denmesi travma yaratmaya başladı, bir gün liste bitti ertesi gün hazır değilmiş deniyor, mesela neden bugün işaret edilirken bugün olmadı kimse detay vermiyor mecbur niyet okuyoruz kimseye birşey de diyemiyoruz duyum alamazsınız küseriz duruşu hakim forumda elbetteki her dediğiniz çıkmayacak adı üstünde duyum ama bilinenler tam açılmıyor çok yuvarlak konuşuluyor bu rahatsız edici bence...
-
@kaydı-silinmiş dün bu gün için kesin konuşuyordunuz şimdi tam tersi, bu başlıkta ciddi bir duyumla henüz karşılaşmamışız belli ki, hayırlısı.
-
Şu an tek değerli duyumu olan kişi @27ömer27 daha önce de belirttim. Açıklanacak duyumlarına bir şekilde ulaşıyoruz, şahsen ben bu süreç de 3 kez çok net açıklanacak duyumuna eriştim. Lakin ben bu insanlara tekrar "açıklanacak mı" ya da "açıklanır mı" diye soramıyorum. O nedenle şu süreçte "açıklanmayacak" duyumları da önemli.
-
@kuskonmaz saat 7 gibi aldım haberi
-
İtibar edeceğimiz biri kalmadı bu sayfada kimseninde bişey bildiği yok, inşallah tez vakitte güzel haberler alırız.
-
Arkadaşlar bir daha bilgi paylaşımında bulunmayacağım. Çünkü tutmayınca çok mahçup oluyor insan. Ben de sizler gibi bir an önce açıklanmasını bekliyorum. Sizdeki stres bende de var. Hakkınızı helal edin
Hak eden 100 kişinin kazanması dileğiyle -
İsterseniz rahatsız oluyorsanız hesabımı silebilirim arkadaşlar hatta isterseniz amirim de silsin hesabı siz bilirsiniz nasıl isterseniz öyle yaparız bize hiç farketmez.
-
Artık duyumlardan vazgeçelim. Görünen o ki kimsenin duyumu sağlam değil ve sürekli birbiriyle ciddi şekilde çelişen şeyler duyuyoruz. Duyumu olanlar da kendisine saklasın bence duyduğu şeyi. Daha somut şeyler konuşsak nasıl olur? Örneğin kaymakam olunca planlarınız neler? Öğrenciler için, yaşlılar için, sokak hayvanları için, daha iyi bir Türkiye için projeleriniz neler? Liste açıklandığında maalesef elenen sayısı kazanan sayısından fazla olacak ve elenenler içinde çok güzel fikirleri olanlarımız muhakkak olacaktır bu fikirler de göreve başlayanlara yardımcı olabilir
-
@27ömer27 burada bildiklerimizi veya bize söylenenleri yazıyoruz kimseye de zorla inanın demiyoruz isterseniz gerçekten kapatabiliriz hesabı yada bu saatten sonra bir şey paylaşmayalım isterseniz.
-
@27ömer27 Arkadaşım duyumun var soyluyorsun eyvallah da...Yok belki haftaya kalmaz deyip goz kirpmalar sonra hafta sonu da rahat rahat uyuyun demeler..Duyumu olan soyler tutsa da tutmasa da hayir duasi alirsiniz ancak meseleyi sulandirmayin...
-
@27ömer27 paylaşmak güzeldir, paylaştıkça çoğalır ...elbet birgün tutturacaksın kardeş sıkma canını ...fazla alıngan olma birde aynı cümlelerle,kelimelerle anlatma olayı,ifade tarzzını değiştir bireysel dokunumazlık senindir...