2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@rhadamanthus haftaya kalmaz mı yazıyor orada gerçekten öyle mi anladın biraz düşün bakalım orada ne yazmışım ne demek istemişim kardeş.
-
@kaydı-silinmiş kaymakamadaylıgınıda böyle küstürmüşlerdi
-
@27ömer27 Belki de haftaya belki de degildir ne demek kardes? Seni çözmek için Enigma gibi bir alet mi icat edelim?
-
Bu gün gelmez demek duyum mu Allah aşkına.. bu forum duyum mu görmedide bunlarla zaman harcanıyor..
-
Peki istediğiniz olsun amirim ve ben hesabı siliyoruz iyi akşamlar herkese başarılar dilerim.
-
@edebali merak etme hocam onun bir görevi var zamanı gelince yazacak 2 hafta önce kontrol etmiş forumu geldiği gün bu iş bitecektir
-
@27ömer27 yok Hocam niye kapatasın hesabını..kimse zorla okumuyor iletilerini ya da inanmak zorunda değil..Biz senin iyi niyetinden şüphe etmiyoruz,teşekkür ediyorum şahsım adına sana
-
Elbet açıklanacak bu sonuçlar @amirim ve @KaymakamAdaylığı duyumlarıyla zamanında ispatlamıs kendini ve çok hayır duası aldı..Ancak bazı kişiler duyumlarını da teyit ettirmiyor ve burda gece gunduz heyecanla bekleyen insanları yanıltıyor..
-
-
Bakın arkadaşlar ben de 3 kez çok net olarak açıklanacak bilgisine ulaştım. Hatta bugün için %90 dendi. Ki inanın bunu söyleyenler boş insan değiller, ama gelmedi. Açıklanma bilgisi tamamen Bakan bey ile alakalı olduğu için %99 deseler dahi %1 büyük bir ihtimal olarak vuku buluyor. Ben bu forumda çok net söyleyebilirim ki @27ömer27 kullanıcı isimli arkadaşa yüklenmeyin. O bu dönemin @KaymakamAdaylıgı görevini üstlendi.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Bakın arkadaşlar ben de 3 kez çok net olarak açıklanacak bilgisine ulaştım. Hatta bugün için %90 dendi. Ki inanın bunu söyleyenler boş insan değiller, ama gelmedi. Açıklanma bilgisi tamamen Bakan bey ile alakalı olduğu için %99 deseler dahi %1 büyük bir ihtimal olarak vuku buluyor. Ben bu forumda çok net söyleyebilirim ki @27ömer27 kullanıcı isimli arkadaşa yüklenmeyin. O bu dönemin @KaymakamAdaylıgı görevini üstlendi.
O liste bakan 'ın koltuğunun altında ve bazı nedenler den dolayı bekliyor bunun nedeni de bilen bir elin parmağını geçmez ,boşa konuşur durur...
-
Bence konu başlığını 2018 kaymakamlık duyum süreci yapalım
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@murky, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
O liste bakan 'ın koltuğunun altında ve bazı nedenler den dolayı bekliyor bunun nedeni de bilen bir elin parmağını geçmez ,boşa konuşur durur...
Boşa konuşur durur? Bu kadar net bilginiz varsa paylaşın arkadaş, esrarengizlik yaratmanın anlamı yok.
-
bazı arkadaşlar duyumun boş çıkmasından ziyade ifade ediliş tarzından rahatsız oldu ama asla karşı tarafı rencide edecek ağır sözler söylemedi, biz 27ömer27'yi de amirim'de ayrı seviyoruz sayıyoruz bir yere gitmelerinide istemeyiz. 27ömer27 arkadaşımıza her bir paylaşımı için teşşekkür ediyoruz haftasonu dinlensin pztsi sahalara döner inşallah...
-
@amirim kardesim hadi oyalama milleti hesap nerden siliniyosa siliver sana zahmet hadi .
İletilerine baktim da
Aralik sonu demissin YOK
ocak ortasi demissin YOK
18 demissin YOK
25 demissin YOK
calisma bitti demissin YOK
YOK OGLU YOK -
@amirim @27ömer27 @Kaydı-Silinmiş kendilerini şahsen tanımasamda onlara itimatım tamdır. Söylemlerini, duyumlarını samimi buluyorum herhangi bir art niyete gerek yok arkadaşlar.
-
İlginc olan bi nokta daha var ;
2 ayri kisiden bahsediyoruz . 1’i diyo ki isterseniz silebiliriz ? Siz birbirinizin hesaplarinin silinmesine karisabiliyo musunuz yoksa 1 misiniz ?
-
-
@sprkymkm burdaki insanlari bosa beklentiye sokanlarin sayisi 1 azalicak . Sen ne kazanicaksin diye sacma bi soru sormana gerek yoktu . Bu soruyu sormadan iletileri okusaydin sormana gerek kalmazdi
-
Calisma bitmedi arkadaslar ama guvenilir birinden duydum 2019 icinde bu is bitecek. Bakin bu daha kesin bilgi . En azindan basinda sonunda gulucuk yok ya da 18’inde gelmezse 25’inde 25’inde olmazsa 38’inde diye bi ifade yok