2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@27ömer27 o heyecanı çok yaşadım
-
@kaydı-silinmiş Hepsinde ayrı bir tat, hepsinde ayrı bir heyecan...
-
@27ömer27 aynen hocam ama ilk defa bu kadar uykusuz geceler geçirdim
Her şeyin hayırlısı -
“Yarin gece de rahat rahat uyuyun” cumlesini gorucem diye ödüm kopuyo
-
@ese03 yok yok inşallah loading..... yazacaz
-
@kaydı-silinmiş bu akşam mı:)
-
bugün açıklanması lazımdı zira önemli bir tarih: 24 ocak kararları 1980 yılında alındı yani 39 yıl oldu, (ayrıca yıl 2019) 20+19=39 eder , 3*9=27 eder, 80 +27=107 , yani 107.döneme eşit oldu. açıklanması için bence yeterli sebep yetkililere sesleniyorum bu tarihi fırsatı kaçırmayın derim..
-
@başkan71 güzel hesaplama:) bu dönem biraz tuhaf oldu deyip tuhaflıktan kaynaklı elde var 1 deyip, cuma hayırlı güne fener tutalım hocam:) hayırlısı ile sonuçlanır inşallah...
-
@başkan71 efsane
-
Aldığım duyumların hepsi boş çıktı iyi ki yazmamış diyorum şuan ama iki yerden listenin hazır olduğu duyumu aldım ama ne zaman açıklanır allah bilir
-
@refik-soydam inşallah hocam 1 günden birşey olmaz, sonuçlar hayırlı olsun hepimiz içinde gerisi boş... emek verenler emeğinin karşılığı aldığı bir nihai listedir temennimiz
-
@ese03 Senin 3. mü oluyor bu
-
Bir yanım açıklansın artık derken diğer yanım ya bu sefer de olmazsa diyor... bir de son günlerde gelen kaybedeceğim sanırım hissi acabs tevafuk mu oluyor , böyle hissedip kazanan oldu mu hiç acaba bilemiyorum altan bilemiyorum...
-
... "Allah’a dayan, sa’ye sarıl, hikmete râm ol...
Yol varsa budur, bilmiyorum başka çıkar yol."
(M. Akif ERSOY) -
Bugün açıklanmaz yarin açıklanır; cuma kesin vs diyen arkadaşlar niye heyecan yapiyorsunuz . Açıklanacagi bilgisini alan listede isminin olup olmadığını da biliyordur yani
-
Haydi Bismillah Herkese Hayırlı Cumalar Güzel Bi Gün Olur İnşallah
-
@enteresanthink, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Bugün açıklanmaz yarin açıklanır; cuma kesin vs diyen arkadaşlar niye heyecan yapiyorsunuz . Açıklanacagi bilgisini alan listede isminin olup olmadığını da biliyordur yani
Hakikaten böyle mi düşünüyorsun Demek ki hiç duyum almamışsın belli
-
@vuralkara cok safsin be dostum. Ama zamanla anlar ogrenirsin bu işleri.
-
@enteresanthink, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@vuralkara cok safsin be dostum. Ama zamanla anlar ogrenirsin bu işleri.
Kapasite sınırını idrak edebiliyorum evladım. Sen zamanla da öğrenemeyeceksin bu işleri.
-
@vuralkara çok doğru söz olmuş