2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@enes24 daha sonuclar aciklanmadi
-
@başkan71 2019 da zaten birinci olacağım. Kaldiki zaten öyle yazdım 2018 yazmadım hadi şimdilik okumani geliştir.
-
Saat 23 oldu. Bir umut bekliyor insan.
-
@modesteptt neden birilerinin sinav ile ilgili hedefleri seni bu kadar gerdi belliki çok dertlisin ama patlayacağın kişi ben değilim. 2019 sinav birincisi olacağım demem belliki sizi şimdiden strese sokmuş. Ayrıca çalışacağımı da beyan ettim daha önce çalışmadığım için 1 2 soruyla kaçırdım. Öncelikle yazdigimi düzgün okuyun sonra hırsların hadi eyw.
-
@möözun kendimi felan yuceltmedim ne alakası var ,sadece 2019 sınavının birincisi olacağını söyledim çok çalışarak söyledim. Diğer yazdıklarında benle alakalı değil zaten.
-
@sinavparambitti sınavı neden kazanamadığın belli oluyor burada bulunan herkes bu sınavı en az birkere kazanmış defalarca mülakat görmüş kişiler olarak senin üstadın ve 100 kişide allahın izniyle kaymakamlık mesleğine adım atacak...geliyorsun sene 1inci olacağım diyorsun git akranlarının olduğu gruba 2019 kaymakamlık grubuna yaz dedim dengine git dedim anlamadın be arkadaş birde yok okumanı geliştir gibi ilkokul seviyesinde laf ediyorsun ...sana tavsiyem şöyle bir zamanda buraya birşey yazmaman kazan gel de sende yazarsın bol bol...
-
@başkan71 sen kimsinde benim üstadım oluyorsun , bir sinav kazandin diye kendini kral ilan etmişsin, istediğim yerde istediğimi kimseye hakaret etmeden yazarım.Bu arada sen bir sınavın mülakatına giriyorken ben 2 kez idari hakimlikten elendim ve bugün yine kazandim allah nasip ederse sayistay mülakatına hak kazandim kaza bela olmassa iki mülakata da gircem ,sen ve senin gibi kendini üstün görenler ağlamaya devam edebilir.
-
@sinavparambitti
Sınav başlığında sonuçlar açıklandığında çok döndü bu muhabbet, yani işte şöyle basit, hiç çalışmadım yaptım Vs Vs. Yani verilen emekler, emek olarak görülmedi. Öylesine girdim kazandım kibirinde olanları çok gördük.
Siz "hiç çalışmadan giriyorum 1-2 soruyla kaçırıyorum" gibi bişi söyleyince biraz bu anlama yöneldi. Bu anlamda dememiştiniz belki ama böyle anlaşılıyor malesef hocam.
Malum, gergin iki hafta geçiriyoruz zaten. -
Ortamı yumuşatmak adına bu müzik benden hepimize gelsin:
Haber Gelmiyor Yardan - Bülent Serttaş Feat. Serdar Ortaç
https://youtu.be/ie0d5iFPp1s -
Bakan Bey, son paylaşıma göre güne bakanlıkta başladı. Gecesi hayır olsun inşallah.
-
@mülkiyemüfettişi diye diye 25 ocak’ı getirdik sonunda helal olsun bize de
-
@ese03 hocam hiç sorma şaka maka 54. gündeyiz
-
Çalışma bitti. Bu cuma veya haftaya açıklanacak, neden sormayın...
-
Süreç öğretti ki çalışma, liste yayınlandığında bitmiş olacak.
-
-
@rhadamanthus 01.02.2019’a kadar acı günlere devam...
-
@sinavparambitti ilk mesajımı okursan senin yaşın kadar mülakata girdiğimi görürsün, ağlama konusuna gelince sen çok ağladın herhalde iyi biliyorsun bu işleri ama pek fayda etmemiş baksana 2 kere elemişler...biraz olgunlaş yok şunu kazandım yok şunda 1 inci olacam hemde hiç çalışmadan giriyorum 1-2 soruyla gidiyor siz onca çalışmayla zar zor kazanıyorsunuz havası verıyorsun sana şunu söyleyim benim tecrübem geçmişimi bilsen ruhun diz çöker o yüzden sen kimsin vb.sözlerin yeri burası değil seni pistin dışına alalım. git hangi mülakata kaldıysan o grup da havanı at dostum. burası sana göre değil hiç de zamanı değil
-
Yine yeniden gördük ki mülakatın olduğu yerde haktan hukuktan adaletten bahsedilemiyor bahsedilemeyecek . listenin bitmemesi acı gerçeği gözler önüne seriyor .
-
Benim fikrim net tarih, hafta vermek anlamsız artık, nitekim Aralık sonu açıklanması ihtimali dahi kuvvetliydi, listeler hazır deniliyordu. Geçen hafta "eli kulağında her an gelebilir" dendi. Ki burada haber alan ve aktaran insanlara haber aktaranların hiçbiri boş değil bunu gayet iyi biliyorum. Ancak gelinen noktada görülüyor ki ancak açıklanacağı gün haberimiz olacak. Bakan Bey bir gün listeyi gönderecek yayımlayın diyecek ve olay bitecek, öncesinde net tarih olası değil çok net kanıksandı.
-
Arkadaslar bu sinavi 1 soruyla kaybeden olarak benim size haddim degil ama her lafa soze takılmayin siz bir ilcenin başi ve ya daha sonra Allahin izniyle bir ilin başı olacaksiniz birakin bu cahil cahil yok ben 1.olacam laflarina takılmayin madem öyle girsin alsın bizde tebrik edelim emek cok buyuk bir hazine sermaye konusmakla olsaydi bu ulkede hepimiz filozof olurduk.1.benim falan Allah korusun yarin kaymakam olsan artik napar bilmiyorum