2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
17 ocak tarihli duyuruyu tıklayınca ilgili sayfa gelmiyor arkadaşlar..
-
@kuskonmaz, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
17 ocak tarihli duyuruyu tıklayınca ilgili sayfa gelmiyor arkadaşlar..
Site tasarımı komple yenilendi. Hatalar bulunuyor bu yüzden.
-
Farkındayım hocam peki bizim duyuru gelirse de mi böyle olur?
17 ocak tarihli duyuruya gitmek istesem nereden gideceğim -
ne tatlı bir heyecan .
Burda bu heyecanı yaşayanların cogu kaybedecek .
aranızda tek tük kazananlar olacak .
onlarda foruma nadiren mesaj atanlar arasından olacak
Ve o aarkadaşı gördüğünüzde "Vay be adam bi kac kez ugramıstı foruma" kazanmış helal. diye içten içe düşünücez .
Ben gecen yıl öyle hissetmiştim
Sanki buraya daha cok yazanlar daha cok emek vermiş. O yüzden daha cok yazanlar kazanmalıydı gibi bir his oluşmuştu
Ve deriiiin bir sessizlik ... -
@kuskonmaz, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Farkındayım hocam peki bizim duyuru gelirse de mi böyle olur?
17 ocak tarihli duyuruya gitmek istesem nereden gideceğimAB uzman yard. Duyurusuna tıkladığımızda anasayfaya yönlendiriyor ancak üstten site adresine baktığımızda anasayfa linki değil de duyurunun linki yazıyor.
Yani tahminimce sitede sorun yok. Sadece duyurunun içini doldurmadıkları için anasayfaya yönlendiriyor. Bizim duyurunun içini dolduracakları için sorun olmayacağını düşünüyorum. -
@tibout dışarıya bağlantı veren yerler hariç nereye tıklarsanız aynı şey oluyor. Yani sizi anasayfaya tekrar atıyor. Duyuruya özel değil genel bir durum.
-
@larendeli Düzeldi
-
@larendeli, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@larendeli Düzeldi
Bizi izliyorlar galiba.
O zaman gelmesi yakındır diyebilir miyiz? -
@KaymakamAdaylıgı gelmiyorsa @pareto_wilfredo siz gelin artık
-
Eğer bu gece açıklanacak ve @KaymakamAdaylıgı gelecekse buraya açıklanmadan yarım saat bir saat önce gelir.
-
@ceterisparibusss hocam yarım saat önce gelecekse gelmesinin bi manası yok. yarım saat daha sabrederiz.
-
Bakan bey 2 gündür Makamındaydı, sürecin sona erdiğine dair bir çok duyum geldi. Bugün açıklanmaması için nasıl bir sebep kaldı ki?
-
@27ömer27 Hocam lütfen bu gece için "bugün gelmez arkadaşlar yatın" deme
-
@murky Bilgi almaya çalışıyorum arkadaşlar inşallah bu gece gelecek yatöayın demek nasip olur. Yokluyorum şu an ama dönen yok çok yoğunlar demek ki inşallah bu yoğunluk bizim içindir
-
@27ömer27 inşallah hocam haseten göstermiş olduğunuz çabadan dolayı teşekür ederiz.
-
Hayırlısıyla kaymakamlığı kazanacaklar arasında kpss puanları yüksek olup tihek işkur gibi sınavlara başvuru yapanlar varsa başvurusunu çeker mi acaba
Güzel haberlerinizi bekliyoruz -
@murky perşembe veya cuma gece açıklanması teamül haline geldiyse, bekleyelim diyebilirler mi diye insanın aklına gelmiyor değil.
-
@fc-real-gdp önceki dönemlerdeki gibi süreç içinde katılmadığı için aramıza loading demesinden fazlasını bekleyemiyorum.
-
Üstadlar bugün gelmezse 18 Ocak’tan daha çok can yakar .. Bu liste sayın bakan tarafından onaylandıysa şubeye verilir ve gece açıklanır .. Bir de tersten okuyalım : Bu gece açıklanmazsa bakan henüz onaylamadı demektir .. Bugün bu iş hayırlısıyla bitsin inşallah , işaret fişeği gelmişti dün , bugün de birisi meşaleleri yaksın inşallah
-
Işıkların yanmadığı haberi geldi..