2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@gurkan ayrıca kardeşim net bşy biliyorsan paylaş bizlerle lütfen
-
@aramsamsam ins ogleden sonra yeni bilgi edinirsem soylerim hocam
-
@gurkan hocam bakan imza attı son sözü söyledi mi söylemedi mi bildiğiniz kadarıyla
-
@moonlight ins ogleden sonra oglenebilirsem hocam bilgi veririm
-
Duyum almayan aday: - Bir gelişme var mı?
Duyum alan aday: - Bugün gelmez.
Duyum almayan aday: - Ne zaman sonuçlanır peki tahminen?
Duyum alan aday:.........Ve duyum almayan aday sınav sonucu beklerken bir de bu bekleyişe duyumcunun sessiz kalışı eklenir ve süreç böyle devam eder ve adayda ritm bozukluğu başlar
Heyecanlı bekleyiş sürerken durum tespiti yaptım yoksa kimseyi eleştirme amacım yoktur.
-
@bozkırlı1 kardeşim duyum vr bilgi alığ paylaşan adaya bazı arkadaşlarda ağzının payını veriyor onu da yazsaydık keşkemesela can.mavi örneği gibi.
-
Hocam bu paylaşımı kişiler üzerinden yapmadım. 4 aydır bu forma üyeyim kimseye nezaketsiz bir tavrım olmadı. Sadece son haftalardaki gidişatı örnekledim. Yoksa başka bir sıkıntı yok benim açımdan.
-
@bozkırlı1 kardeşim bende senin paylaşımında, ilgili arkadaşları anlattım sizin şahsınızda bir skntımız olmadı çok şükür.
-
Eyvallah hocam bilirsiniz ki formda ortamı gerecek potansiyelde arkadaşlar var paylaşımım buna sebep olamaması için açıklama yaptım. O değilde bugün gelir mi:)
-
@bozkırlı1 ayrı yazılan ‘de’
-
Bugün de gelmez rahat rahat uyuyun
-
@27ömer27 bu hafta komple uyuyalım mı peki
-
@27ömer27 bugün gelmezden ziyade şu gün gelecek diyen yiğit var mi ?
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Bugün de gelmez rahat rahat uyuyun
Bakan beyin katarda olmasıyla alakası var mı bu durumun hocam?
-
Bu iş daha çok uzayacağa benziyor inşallah seçim sonrasına kalmaz sadece hissiyat
-
cuma gecesini görmeden sürecin uzayacağına kapı aralamak çok erken geliyor bana.. ayrıca liste Sayın Personel Genel Müdürü tarafından düzenlenir SayınBakan Yardımcısına arz edilir ve bakan beyin oluru alınır sayın bakan oluru verse bile sonra açıklanabilir yani bakan beyin katar da olması listenin açıklanmasına sorun teşkil etmez en azından teorik açıdan;)
-
Arkadaşlar geçen hafta @amirim ayın 18 i demişti. 18 inden öncesi için beklentiye girerek kendi kendimize stres yapıyoruz aslında.Yarını bekleyelim en azından elimizde hala net bir tarih var.
-
Bakan bey katar da çok kalacağını düşünmüyorum 3 saatlik mesafe de akşam dönmüş bile olabilir, nezaket ziyareti 3-5 gün süren bir organizasyon toplantı konferans vb. şeyler değil atama töreni klasik protokol nezaket ziyareti uzun sürmez akşam bilgimiz olur bir gelişme olmazsa ama yarın için umudumuzu koruyalım
-
@bozkırlı1 arkadaşlar bu işin net bir tarihi olmaz olamaz zaten.@amirim bie tahminde bulunmuştur zannımca .onun bu öngörüsünü net bir tarih olarak vermek doğru olmaz zira tefe ne adamlar kondu bu platformda.
-
Yanlış anlaşılmasın lüten @amirim e bir haksızlık edilsin istemem.kendisi bu forum için çok kıymetlidir .