2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@paretowilfredo Hocam , Cumaya kadar açıklanma ihtimali vardı .. var mı gelişme? Bu haftadan ümidimizi keselim mi?
-
@27ömer27 hocam bu 45 yaş muhabbeti ile ilgili bir bilginiz var mı?Bugün özellikle çoğu yerde tartışılırken gördüm.
-
Ayrıca mülakata hak kazanmış siz değerli arkadaşları tebrik ederim INŞALLAH en iyi hak eden 100 kişinin içerisinde olursunuz. Benim olmamıştı mülakat 2019 a hazırlanıyorum. Sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var Şimdiden teşekkürler başarılar herkese.
-
@kaymakamiye yok hiç öyle bir bilgi gelmedi bana
-
Bu gece gelmeyecek arkadaşlar rahat rahat uyuyabilirsiniz
-
@27ömer27 yarın mı gelir yani artık
-
-
@paretowilfredo hocam bu bilgide bir değişiklik var mı?
-
Yarın açıklanma konusunda @amirim söyledi söyleyeceğini ben ne diyeyim onun sözünün üstüne
-
chrome dan girilmiyor yeni site adresi farkli mi acaba??
-
@economist34, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
chrome dan girilmiyor yeni site adresi farkli mi acaba??
Geçmişi temizleyip tekrar deneyin hocam. Adres aynı.
-
Arkadaşlar @amirim daha önce açıklama yapmıştı yarın için bu nedenlerle ben tekrar yazmak istemedim eğer yeni bir haber grlirse yarın öğlene kadar paylaşırız sizinle haftaya kalma duyumları benimde kuşağıma geldi bazı arkadaşlar özelden onuda soruyor ama tam olarak öğrenmeden ne olduğunu yazmak istemem sizi de yanıltmak istemem
-
Merhaba dostlar, bana dört ayrı dostumdan gelen bilgilerin hepsinin işaret ettiği nokta ortalama olarak şu idi. Geçtiğimiz haftasonu dahil çalışmalar devam etti. Bu perşembeye kadar %90, Cuma günü ise kesin olarak açıklanır. Tabi emin olmadan gün işaret etmedim bu şekilde, 18'inden önce de bitebilir dedim biraz evleviyetle yoruma açık kılarak durumu.
Bakalım yarını geride bırakmadan güncelleme için sormak anlamsız şu an için. Yarını bir atlatalım, olmadı tabi ki soruşturacağım dostlar. İnşallah yarın biter bu iş, hem bizim yüzümüz kara çıkmaz, hem de bu heyecan ve mutluluğu hep beraber idrak ederiz.
Bahtınız açık olsun. -
@paretowilfredo Eyvallah.
-
@paretowilfredo ALLAH RAZI OLSUN.
-
@tibout tesekkur ederim.yaptim dedigin gibi
-
@paretowilfredo cevap için çok teşekkür ederiz içimize biraz olsun su serpildi
-
@paretowilfredo sağol kardeşim Allah razı olsun. Inşallah sonucu sindirebiliriz...
-
@27ömer27 tamam teşekkürler:)
-
"...Fakat artık ümit yetmiyor bana,
ben artık şarkı dinlemek değil,
şarkı söylemek istiyorum..." yine bir karne günü yine bir heyecan son karnemiz bakalım nasıl olacak... Cümleten Hayırlı Cuma'lar Rabb'im utandırmasın, dua ile...