2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@prince77 doktor onayı gerekmiyo, imzanız yeterli. Doktor onaylı rapor mülakattan sonra sanırım
-
@serdaristanbullu geçen sene sonuçlarla birlikte yayımlanmıştı hocam
-
@möözun saolun hocam ben görmemişim.
-
Arkadaşlar belgeleri bilgisayar ortamında mı doldurmamız gerek yoksa elle mi?
-
Açıkçası hiç de heyecanla hazırlamıyorum belgeleri;
halbuki daha öncekilerde nasıl da heyecanlıydım.
Acaba neden böyle oldum ki... -
@k-k alın benden de o kadar... öylesine doldur geç:)
-
@k-k Bende de aynı durum var sebebi sonucu şimdiden tahmin ettigimizdendir heralde
-
Ne acı yahu. Hayatımda en çok istediğim meslek bu meslek. Daha önce de defalarca yazdım hayatım boyu ülkemin her ilçesinde bir ömür kaymakam olarak sürekli rotasyona tabi olarak görev yapmaya razıyım, biliyorum bir çoğumuz da öyle lakin nihai listedeki 100 kişiden "bir çoğu" yine böyle düşünmeyecek. Mesleği kazanana kadar vatan millet Sakarya olacak lakin hayat boyu makam mevki kovalamakla meşgul olacaklar. Maalesef bunlar gerçekler. Ben hak ediyorum şeklinde bir sitem değil elbette bu, hak etmiyorsam mevlam nasip etmesin, layıkıyla yapamayacaksam mevla nasip etmesin. Ama mevla ne olur hak edenlere nasip etsin. Şimdiden elenme provası yapmak ne acı ya. Allah bu mesleği gönülden isteyen herkesin yardımcısı olsun, herkesin.
-
@refik-soydam beni de ekleyin o ekibe hatta hazır doldurulmuşu var öylesine imzala geç ...
-
Dostlar, her mülakat yeni bir kavgadır. Önceden düştüğünüz yerden doğrulmuş bu yeni kavgada ayakta kalmışsınız sınavı kazanarak. Ümidinizi diri tutun. Bir sürü farklı değişken var bunların farkında olarak romantik bir tablo çizmek niyetinde değilim elbette lakin şuna inanan birisiyim. Tüm bu değişkenleri etkileyebilecek evrende bir güç vardır o da enerjidir. Evrende her varlık enerjiden müteşekkildir. İnsanın enerjisi oldukça kuvvetlidir. Olumlu olanın da dönüşü vardır, olumsuz olanın da. O nedenle ümitvâr olmak bir şeyleri değiştirebilecek en önemli anahtardır. En karanlık vakitlerde bile bizi, sizi, hepimizi ayakta tutacak ve aydınlığa inandıracak şey budur. O nedenle evrakınızı öylesine değil, umut ile hazırlayın. Bu da yenilgi ile sonuçlanabilir ama yenilmeden yıkılırsanız şimdiden mağlup olursunuz.
@k-k @refik-soydam @hasbayburtlu @murky @fetih vesilesi ile hepinize bu sözlerim dostlar.
Allah hepinizi nihai listede görmeyi nasip etsin, yâr ve yardımcınız olsun.
-
Güvenlik soruşturma formunda cilt no,aile sıra no gibi bilgiler yeni kimlik kartlarında yok. Nasıl dolduracağız bilgisi olan var mı?
-
@mia_1071, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Güvenlik soruşturma formunda cilt no,aile sıra no gibi bilgiler yeni kimlik kartlarında yok. Nasıl dolduracağız bilgisi olan var mı?
Muhtemelen bos birakacagiz. Ama bir sormak lazim yine de.
-
2 kere mi güvenlik soruşturması geçiriliyor? Mülakatı geçenler yine güvenlik soruşturmasından geçmeyecek mi?
-
@paretowilfredo Allah razı olsun üstad.
-
@mia_1071 yeni kimlik kartında yer alan bilgiler ile doldurmak yeterli. Kartta yer almayanlar boş bırakılacak.
-
@tiebout, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@mia_1071, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Muhtemelen bos birakacagiz. Ama bir sormak lazim yine de.
GEÇen sene evrakları teslim ederken sorduğumda yetkili memur boş bırakın demişti.
-
getirin ordan cemaatleri...
cemaatler vakıflar şov yapacak. -
Yani bir şey söylemeyeyim diyorum ama niye insanların şevkini kırıyorsunuz? Herkes biliyor işin sadece liyakat olmadığını ama ilk kez mülakata kalanlar, bunun heyecanını yaşayanlar var. Bırakın da içlerinde az da olsa umutları olsun.
-
ya pardon dernek cemaatlerin yanına
trabzonlular ve rizelileri de ekleyelim.onlarda şov yapacak. -
@merasim34, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
ya pardon dernek cemaatlerin yanına
trabzonlular ve rizelileri de ekleyelim.onlarda şov yapacak.Adam doğruları söylüyor. Umudunuz yine var olsun tabi.