2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@gurkan liste hazır dendiydi yetiştirilmeye çalışılan ne merak ettim de bilgin var mı bu hususta kardeşim
-
@fetih kesin liste hazir degil carsamba belli olacak
-
15:10'da külliyede Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı başlamış,Bakan beyde toplantıda külliyeden de onay alınırsa dönüşte bir ihtimal açıklanma durumu olabilir toplantı geç saatte biterse yarına kalır, perşembe bu iş biter fazla uzatılmaz diye düşünüyorum, bakanlıkta olup duyum, bilgi alan arkadaşlar akşama doğru bir hareketlilik olması halinde forma yazacaklardır
-
2017 mülakat sayfasının son 15 sayfasını okudum da vayy be dedim insan duygulanıyor gerçekten.. arkadaşlar ALLAH herpimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı lakin kazanan arkadaşlar vefasızlık edipte apar topar gitmesin lütfen şimdiden söyleyeyim dedim;) ...
-
Geçen yıl yaşadığım üzüntü aklıma geldikçe, açıklanmasından korkuyorum.Listeye tekrar bakacak gücü kendimde bulamıyorum
-
Umudun çinde hem çare hem çaresizlik barındırdığını bu süreçte daha iyi idrak ettim.. hakkımızda hayırlısı olur inş.
-
@başkan71, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
15:10'da külliyede Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı başlamış,Bakan beyde toplantıda külliyeden de onay alınırsa dönüşte bir ihtimal açıklanma durumu olabilir toplantı geç saatte biterse yarına kalır, perşembe bu iş biter fazla uzatılmaz diye düşünüyorum, bakanlıkta olup duyum, bilgi alan arkadaşlar akşama doğru bir hareketlilik olması halinde forma yazacaklardır
Toplantı sona erdi. Basın toplantısı düzenleniyor.
-
Gün döndü geceye yine yeniden. Efkar bastı canı ta derinden. El aleme dane-i kısmet, dert ile mihneti bana mı verdin kahpe felek.
-
@süleyman-askeri hocam sınav olmazsa siz şair okurunuzda en kötü.. benden bisey olmaz
-
@kuskonmaz Allah göstermesin. İnşallah muvaffak oluruz. Zira bugünlerde çok stresliyim. Ne olacak ahvali halimiz...
-
@süleyman-askeri inşallah kardeşim zira tek duamız. Allah başka dert vermesin.
-
45 gün su gibi geçti de şu 2-3 günü geçiremiyorum .. Zaman durdu.
-
@kuskonmaz İster istemez takıyoruz kafaya. Bu sürece yıllarımızı verdik. Emek sarfettik. Gına geldi artık. Dertler paylaşıldıkça azalır derler. Paylaşıyoruz da azalmıyor. Allah sonumuzu hayretsin...
-
@27ömer27 yokmu kardeş yeni haberler
-
@moonlight yarından itibaren saatler bile geçmez hele sona yaklaşıldıkça dakikalar geçmek bilmez...
-
Işıklar yanıyor mu bakanlıkta??
-
@aramsamsam açıklanmasını esasında istiyoruz cok isterim kardeşim. Mantıklı düşününce erken mi acaba ? Ne bileyim haftaya kalma ihtimali olur mu?
-
@aramsamsam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Işıklar yanıyor mu bakanlıkta??
Çok feci kar var. bugün ankarada hava epey firtinaliydi .tabi tüm bunlar aciklanmamasi için bir neden teşkil etmiyor amabu havada açıklanmaz.
-
@aramsamsam kardes nick çocuk şarkısından mi
-
@kuskonmaz hiç belli olmaz kardeşim çalışmanın sonuna gelinmiş zaten bakan beyde bakanlıktaysa neden olmasın .bakan beyin mesai kavramıdır yok.geçen bir röpörtajında uyuyamıyorum demişti fırsat olmuyor .