2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
İsterseniz kapatabiliriz hesabı diyo demek ki verdiniz kafa kafaya atalim tutarsa mi dediniz naptiniz ? Silin hesaplari gorelim hadi durun sozunuzde
-
@ese03 ben en baştan beri takip ediyorum duyum da hata payı vardır o zaman bu formu takip etmenin de bir anlamı yok bekleyin açıklanacak birgün elbet insanlara yüklenmekanlaösız geliyor sadece
-
@sprkymkm dostum yazdiklari iletileri okursan anlarsin diyorum anlamamakta israr edeceksen bisey diyemem ama once oku sonra konusalim , ne dersin?
-
Burda insanlar size guvenerek ailesine esine dostuna soyluyo be . Yok gulucuk koymalar yok nedenini sormayin demeler yok uyuyun demeler yok gidersek 3 gun gelmeyiz demeler
Ne bunlar birader ?
-
Arkadaşlar konu dışı ancak hesap nasıl siliniyor bir türlü bulamadım yardım eden olursa sevinirim.
-
@27ömer27 @amirim bu iki arkadaş tüm iyi niyetiyle bildiklerini paylaşıyor. Ama herzamanki gibi meyve veren ağacı taşlayan bir güruh ortaya çıkıyor ve kaymakamadaylığını küstürdüğü gibi bu arkadaşları da küstürüyor. Arkadaşların "bu akşam açıklanmayacak" demesi bile güzel bir bilgidir gece 12de ekran başında zombi olmanızın önüne geçer. Yine de ben duyumlarını paylaşan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Lütfen paylaşımlarınıza devam edin.
İkinci husus gerçekten kaymakamlık projelerini konuşarak bir fikir sinerjisi yaratabiliriz arkadaşlar. Tunceli valisi tuncay sonelin görev yaptığı her ilçede yetim çocuklara mektup yazıp "Eğer annen veya baban hayatta olsaydı, özlemini çektiğin, almalarını istediğin şey ne olurdu" diye sorması ve her bir çocuğun isteklerini gerçekleştirmesi güzel bir uygulamadır. Bu benzeri uygulamaları paylaşabiliriz.
Aramızdan kaymakam olamayanların fikirlerini kaymakam olanlarımız yaşatabilir
-
Kişisel görüşüm belki liste hazırdır ancak açıklanması listenin hazır olmasıyla ilgili değil başka faktörlerde vardır il kontenjanları kaç kişi olacak hangi iller olacak eğitim süreçleri nasıl olacak sonuçta liste açıklandıktan sonra programın günü gününe işlemesi gerekiyor hangi ilçelere vekil kaymakam adayı gerek bu tarz şeyler olabilir. Bakanlıkta kaymakam adaylığı mülakatı dışında önemli işlerin olduğunu da düşünüyorum Hergün akşam listeyi ellerine alıp bugün kimi çıkarıp kimi dahil edelim diye uğraşacaklarını sanmıyorum, Liste zaten hazırdır ancak yüzde bir ihtimalde olsa gözden kaçan birisi vs. varsa ancak o zaman revize edilir, o da zor ihtimal. Dua ve sabırla bekleyip görelim Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
-
@KaymakamAdaylıgı hesabını takip edin arkadaşlar çevrimiçi olduğu gün yazmasa bile sonuçlar gelecek demektir. diyeceksiniz ki ya hiç girmezse ? o zaman yapacak bişey yok illa açıklanıcak hepimizin haberi olucak bu saatten sonra yapacak bişey kalmadı SABIR VE DUADAN BAŞKA HADİ GECENİZ HAYROLSUN
-
Ciddi bir duyum alan paylasmak istiyorsa buyursun paylassin ama sonra bu kadar insani beklentiye sokup da bosa ciktiktan sonra en azindan sebebini soylesin.Burda hergun bir duyum aliniyor sonra duyum fos ciktiktan sonra sebebini sormayin haftaya deniyor , ustelik bunu da tekrar tekrar yaparken laubali bir tavir takiniliyor.Forumu takip eden insanlarin sinirlerini geriyorsunuz gelen tepkileri gorunce de hesabi silecegim yok yazmayacagim diyorsunuz.Yazmayin kardesim nedir yani surec zaten sonuna gelmis daha onceki senelerde kac gunde aciklandigi belli en azindan her gun aksam vakti zamanimiz calinmaz.
-
@ese03 bak birader oku moku diyerek emir kipli cümleler kurmazsan iyi olur bu bir, ikincisi insanlar yardım etmeye çalışıyor bildiklerini aktarıyor hemen agresflesiyorsun babanın oğlu gibi azarlayamazsın kimseyi @amirim de @27ömer27 de bildikleri kadarını aktarmaya çalışıyor beğenmiyorsan gider paşa paşa beklersin tek başına
-
@başkan71 kesin dille söylüyorum gelmeyecek ilgili arkadaş, insanın beyanını baz almayıp beklenti oluşturmayınız:(
-
Sevsekte sevmesekte bu forumu "özellikle bu tarz başlıklarda" ayakta tutan duyumlar/bilgiler dir.
@paretowilfredo ve diğer adminler.
-
@vuralkara duyumlardan çıkamıyoruz hocam. Projelere gelmiyor sıra
-
Listeden temizlenmeye çalışılan bir grup var gecikmenin sebebi o
-
@refik-soydam 2 hafta önce çevrimiçi olmuş başka bir hesap açar veya onun görevi başka birine verilir bakanlıkta bizimkisi temenni kardeş , gönlümüzden geçen
-
Sunduğunuz öneriler için kendi adıma teşekkür ediyorum, 2-3 gün önce ben de böyle bir düşünceyle sohbet ortamı yaratsam mı diye düşünmüştüm ama şu saatten sonra çok da içimden gelmiyor böyle bir sohbetle bu başlığı temizlemek. Millet birbiriyle emir kipiyle konuşur oldu ya, kimi Diyo "ben şunu baz alırım, onu dinleyin" ; kimisi de diyo "git burdan". Bu ve benzeri üslupları her kaymakamlık başlıklarında görmek darlıyor artık.
-
@miadenetim hocam biraz daha açabilir misin (yorum)?
-
@ese03 Kardeş sen buradan böyle yazıyorsun sonra bana özelden var mı bilgi diye soruyorsun anladım seni ben ne yapmaya çalışıyorsun?
-
arkadaşlar ne söylediğimizden ziyade nasıl söylediğimiz önemli...ben sizlerin ve 27ömer27'nin samimiyetine binayen survivor benzetmesi yaptım ortam yumuşasın sert sözler konuşmak yerine, ancak bunu ciddiye alan arkadaşlar var. birşey yazarken acaba bunu yanlış anlayan olur mu? diye düşünüyorsak orda düşünce ve ifade özgürlüğü olmaz birbirimize güvenelim inanalım gerisi gelir yarın 100 kişi meslektaş olacak kalanlarda kader ortağı olup seneye yine aynı zorlukları beraber aşacaklar.
-
@başkan71 evet keşke yazışma isteği olsa, ve ortam da buna müsait olsa ama..özellikle rica etti yazmayacağım beklenti oluşmasın istedi..107. dönem arkadaş aramızda olmayacak..