2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
En başından beri forumu takip ediyorum ve daha hoş sohbetlerin olması gerektiği bir yer olduğunu düşünüyorum . Açıklanacak tarih hakkında ise, bilgi paylaşımının beklenti oluşturmanın hoş bi şey olduğunu düşünmüyorum. (27ömer yüzünden uykularımın kaçtığı çok fazla gün oldu) .Gerek yok şu gün açıklanacak bugün açıklanacaklara açıklandığında görücez zaten. Bunu bilmenin kimseye bi faydasıda yok müdahil olup değişiklik yapabilceğimiz bi süreç değil. Herkese iyi akşamlar. Sürece ilişkin bilgi paylaşılmaması ümidi ile.
-
Ortam geçen yıl @KaymakamAdaylıgı na yapılan linçe doğru gidiyor sanki. @27ömer27 , @amirim ve diğer arkadaşlar ne olursa olsun alabildikleri bilgileri bizlerle paylaşıyor. Elbette paylaştıkları bilgilerde gerçekleşmeme durumu olacaktır ki ben de bundan 2 hafta önce listeler hazır diye paylaşımda bulunmuştum hem de çok sağlam nir kaynaktan ama boşa çıktı. Kimseyi kırmaya, küstürmeye gerek yok bence.
-
@möözun hocam ben de aynı şeyleri düşünüyorum günlerdir maç bitsin karaliyacam bir şeyler , iyi geceler cümleten
-
@refik-soydam canı sağolsun, diyecek başka sözüm yok ona geçmişteki paylaşımları için teşşekkür ediyor minnetle anıyoruz..
-
@alihazars meslek öğretmen olunca soru sorma isteği doğuyor forumu takip sebebiniz nedir anlamadım cidden merak ettim
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@başkan71 evet keşke yazışma isteği olsa, ve ortam da buna müsait olsa ama..özellikle rica etti yazmayacağım beklenti oluşmasın istedi..107. dönem arkadaş aramızda olmayacak..
Ya hocam siz de107. döneme takdınız Allah aşkına. Geçen sene @KaymakamAdaylıgı 'nın direkt şahsına yönelik bir çok eleştiri oldu, ona rağmen 2018 sınavında dahi yazdı. Şimdi neymiş yani kızdığı husus, bunu bu başlıkta çok fazla da yazmayan biri olarak soruyorum.
-
@murky kızılan bir husus yok, en azından bildirilen yok ama lütfen bir bakınız ortama? nereden ne laf ya da girişim gelecek belli mi?
-
@ese03 Güvenme kardeş o zaman sana Noter tasdikli Garanti mi veriyoruz. Burada böyle diyorsun özelden bana yazıyorsun ilginç.
-
-
@27ömer27 sana özelden yazma nedenim neydi ? BAK BÖYLE DAVRANMA İNSANLAR ALAY ETTİĞİNİ SANACAK DEDİM , DİNLEMEDİN . EVET HEP SORDUM AMA DAHA BENİ YANITLAMADAN GELDİN BURAYA YAZDIN ONA DA EYVALLAH . GÜLÜCÜK KOYMA YANLIŞ ANLARLAR DEDİM ONU DA TAKMADIN . E AMA YETER YANİ
-
Arkadaşlar süreç yıpratıcı ve yeterince stresli ortamı daha da germeye luzüm yok. İnsanlar bilgi ve duyumlarını (samimiyetlerine güvenerek ) paylaşıyor yalan söylecek halleri yok.
Aday adayı da olsak bir mülki amire yakışan tavırlarla iletişim kurmalıyız bence saygılar... -
@möözun biz konuşalım hocam. Kavga dışında faydalı şeyler de konuşulsun şu başlıkta.
-
@27ömer27 hesabını da ister sil ister silme umrumda değil sen beni engelle ben seni engelliyim daha da tartışmicam, yazarsan da cvp vermem istediğini söyleyeblirsn
-
@ese03 InşaAllah listede olursunuz ne diyeyim al gülücükte koydum artık bunu da yanlış anlarsan ben ne yapayım. Baksana her gülücüğü yanlış anlıyorsun.
-
-
@sprkymkm, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@ese03 olay anlaşıldı sana yazmadan burada yazması sizi bu kadar sinirlendiren cidden çekemiyorsanız bakmayın foruma ama biz bu forumun ve @27ömer27 @amirim in paylaşım yapmasını istiyoruz ki bu platform bu yüzden var sıkıntısı olan varsa bakması kardeşim neyin kavgası yaaa
-
engelleme denilen özelliği neden kullanmak yerine tartışma yapıyoruz? istemediğiniz kişiyi kilitleyin yazdıkları da önümüze gelmesin gerçekten güzel bir ortam için en makul olanı bu..
-
Arkadaşlar bulunduğunuz illerde hava durumu nedir ?
-
@kuskonmaz burasinin havasi guzel. bahardan onceki guzel hava var;))
-
@economist34 sizin orda da mi kış var hocam