TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 kaymakamlik mulakat sureci

DİĞER
    kaymakamlık mülakat süreci 2018
    242
    3021
    657025
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      alihazars Sayıştay Denetçileri Yasaklı Son düzenleyen:

En başından beri forumu takip ediyorum ve daha hoş sohbetlerin olması gerektiği bir yer olduğunu düşünüyorum . Açıklanacak tarih hakkında ise, bilgi paylaşımının beklenti oluşturmanın hoş bi şey olduğunu düşünmüyorum. (27ömer yüzünden uykularımın kaçtığı çok fazla gün oldu) .Gerek yok şu gün açıklanacak bugün açıklanacaklara açıklandığında görücez zaten. Bunu bilmenin kimseye bi faydasıda yok müdahil olup değişiklik yapabilceğimiz bi süreç değil. Herkese iyi akşamlar. Sürece ilişkin bilgi paylaşılmaması ümidi ile.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ?
        Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Ortam geçen yıl @KaymakamAdaylıgı na yapılan linçe doğru gidiyor sanki. @27ömer27 , @amirim ve diğer arkadaşlar ne olursa olsun alabildikleri bilgileri bizlerle paylaşıyor. Elbette paylaştıkları bilgilerde gerçekleşmeme durumu olacaktır ki ben de bundan 2 hafta önce listeler hazır diye paylaşımda bulunmuştum hem de çok sağlam nir kaynaktan ama boşa çıktı. Kimseyi kırmaya, küstürmeye gerek yok bence.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • street spirit
          street spirit @möözun Son düzenleyen:

@möözun hocam ben de aynı şeyleri düşünüyorum günlerdir maç bitsin karaliyacam bir şeyler , iyi geceler cümleten 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • B
            Başkan71 @refik.soydam Son düzenleyen:

@refik-soydam canı sağolsun, diyecek başka sözüm yok ona geçmişteki paylaşımları için teşşekkür ediyor minnetle anıyoruz..

• S
              sprkymkm @alihazars Son düzenleyen:

@alihazars meslek öğretmen olunca soru sorma isteği doğuyor forumu takip sebebiniz nedir anlamadım cidden merak ettim

• B
                bulut @refik.soydam Son düzenleyen: bulut

@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci

@başkan71 evet keşke yazışma isteği olsa, ve ortam da buna müsait olsa ama..özellikle rica etti yazmayacağım beklenti oluşmasın istedi..107. dönem arkadaş aramızda olmayacak..

Ya hocam siz de107. döneme takdınız Allah aşkına. Geçen sene @KaymakamAdaylıgı 'nın direkt şahsına yönelik bir çok eleştiri oldu, ona rağmen 2018 sınavında dahi yazdı. Şimdi neymiş yani kızdığı husus, bunu bu başlıkta çok fazla da yazmayan biri olarak soruyorum.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • R
                  refik.soydam Yasaklı @bulut Son düzenleyen:

@murky kızılan bir husus yok, en azından bildirilen yok ama lütfen bir bakınız ortama? nereden ne laf ya da girişim gelecek belli mi?

• 2
                    27ömer27 @ese03 Son düzenleyen:

@ese03 Güvenme kardeş o zaman sana Noter tasdikli Garanti mi veriyoruz. Burada böyle diyorsun özelden bana yazıyorsun ilginç.

E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                    • N
                      NeedForYou Son düzenleyen:

@27ömer27 @amirim abiler sizi yıpratanlara prim vermeyin. Kimseyi takmanıza gerek yok. Siz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ve hayır duası alıyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Lütfen dediklerinizi uygulamayın. Sizi sevenler daha çok

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • E
                        ese03 @27ömer27 Son düzenleyen:

@27ömer27 sana özelden yazma nedenim neydi ? BAK BÖYLE DAVRANMA İNSANLAR ALAY ETTİĞİNİ SANACAK DEDİM , DİNLEMEDİN . EVET HEP SORDUM AMA DAHA BENİ YANITLAMADAN GELDİN BURAYA YAZDIN ONA DA EYVALLAH . GÜLÜCÜK KOYMA YANLIŞ ANLARLAR DEDİM ONU DA TAKMADIN . E AMA YETER YANİ

• M
                          Mia_ist Son düzenleyen:

Arkadaşlar süreç yıpratıcı ve yeterince stresli ortamı daha da germeye luzüm yok. İnsanlar bilgi ve duyumlarını (samimiyetlerine güvenerek ) paylaşıyor yalan söylecek halleri yok.
                          Aday adayı da olsak bir mülki amire yakışan tavırlarla iletişim kurmalıyız bence saygılar...

• Harun Resid
                            Harun Resid @möözun Son düzenleyen:

@möözun biz konuşalım hocam. Kavga dışında faydalı şeyler de konuşulsun şu başlıkta.

Allah has better for me.

• E
                              ese03 @27ömer27 Son düzenleyen: ese03

@27ömer27 hesabını da ister sil ister silme umrumda değil sen beni engelle ben seni engelliyim daha da tartışmicam, yazarsan da cvp vermem istediğini söyleyeblirsn

2 S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • 2
                                27ömer27 @ese03 Son düzenleyen:

@ese03 InşaAllah listede olursunuz ne diyeyim 😁 al gülücükte koydum artık bunu da yanlış anlarsan ben ne yapayım. Baksana her gülücüğü yanlış anlıyorsun.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • S
                                  sprkymkm @ese03 Son düzenleyen:

@ese03 olay anlaşıldı sana yazmadan burada yazması sizi bu kadar sinirlendiren cidden çekemiyorsanız bakmayın foruma ama biz bu forumun ve @27ömer27 @amirim in paylaşım yapmasını istiyoruz ki bu platform bu yüzden var sıkıntısı olan varsa bakması kardeşim neyin kavgası yaaa

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                  • M
                                    mülkiyemüfettişi @sprkymkm Son düzenleyen:

@sprkymkm, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci

@ese03 olay anlaşıldı sana yazmadan burada yazması sizi bu kadar sinirlendiren cidden çekemiyorsanız bakmayın foruma ama biz bu forumun ve @27ömer27 @amirim in paylaşım yapmasını istiyoruz ki bu platform bu yüzden var sıkıntısı olan varsa bakması kardeşim neyin kavgası yaaa

👏👏👏

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                    • R
                                      refik.soydam Yasaklı Son düzenleyen:

engelleme denilen özelliği neden kullanmak yerine tartışma yapıyoruz? istemediğiniz kişiyi kilitleyin yazdıkları da önümüze gelmesin gerçekten güzel bir ortam için en makul olanı bu..

• K
                                        kuskonmaz Son düzenleyen:

Arkadaşlar bulunduğunuz illerde hava durumu nedir ?

E A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • E
                                          economist34 @kuskonmaz Son düzenleyen:

@kuskonmaz burasinin havasi guzel. bahardan onceki guzel hava var;))

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • K
                                            kuskonmaz @economist34 Son düzenleyen:

@economist34 😂 sizin orda da mi kış var hocam

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 124
                                            • 125
                                            • 126
                                            • 127
                                            • 128
                                            • 151
                                            • 152
                                            • 126 / 152
                                            • İlk ileti