2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Temmuzdan bu yana aklimizin hep bir köşesinde yer edindi bu sınav. Ders çalış,sinava gir,sonrasında puani bekle sonra mülakatı bekle derken asıl bekleyiş buydu .meslek zor ve çok üstün olunca bu bekleyişler naza çekilebiliyor. Şimdi açıklansin diye sabırsızlanıyoruz ama bugünleri de arayacak aramizdan 272 kişi .en azından şu an resmiyette kaymakam aday adayiyizolumsuz senaryoyu canlandırıyorum kafamda sonrasinda çok üzülmemek için kendimi avutuyorum ama öyle böyle bir kayıp olmayacak maalesef .ilerde yasarsak ve daha iyi bir konumda olmazsak hep ah edecez .bütün bunları bile bile sınava girdik .hele benim gibi Son sınav olarak gören arkadaşlar için daha zor olacak atlatmak ama elden de bir şey gelmeyecek .neyse bekleyelim görelim mevlam neylerse güzel eyler. Gecen senenin aciklandigi günki burada yazilanlara baktim .kahkaha attigim bir kac yazi vardi (fcrealgdp nickli kardesimizin "arkadaslar ben dobrovskı "demesi epey güldürdü .sanırım dogru olan da sonuc ne olursa olsun bu türden bir karsilama olacak. Artık Son günlere geldik .az çok bu aralar aciklanacagini tahmin ediyorduk .bu hafta bitmezse haftaya biter diyorum şahsen .şimdiden herkese güzel günler dilerim.
-
Bu arada hala bir forvet alamayan degerli yonetimimize de bu linkteki amcanin kablo yerine forvet diye isyan ettigini dusunerek izlemelerini tavsiye ediyorum https://youtu.be/d-nL-9miTww
-
@metinoktay hislerime tercüman oldun arkadaşım. Benim de son sınavım hatta kpss ve kurum sınavlarında kapsamında son sınavım. 2017 kpss yüksek puanlarım olmasına rağmen hiçbir sınava başvurmuyorum.Benim sınavlara çalışmaya takatim kalmadı. Üstüne üstlük sınav sonucu beklemek ve en kotüsü mülakat sonucu beklemek artık bana göre değil. Zaten hali hazırda 2 mülakatım var. Allahtan iş teftiş sınavına başvurmamışım onu beklemek resmen facia.
Kazanamazsam buraya yazamam gecen yıldaki gibi arkadaşın yapmış olduğu kazanamama benzetmesini yapacak durumda olmam tahminen. Herkesin hakkında ne hayırlısı ise olsun. Hayırlı değilse uğramasın kimseye.
İyi geceler... -
liste az çok bellidir artık.düşünsenize bazılarınız artık kaymakam:))
-
Bakanlığın sitesine girebilen var mı arkadaşlar ?
-
@shzd61 yenileyince sayfayı hata oluştu diyor.
-
@mülkiyemüfettişi şimdi düzeldi ama beklemeye devam galiba
-
7/24 site yenileniyor sanırım. Ufak bir veri şıkışıklığı dahi forumdan yakalanıyor;)
-
bugün gelir mi acaba ? duyan gören bilen var mı?
-
Perşembeden önce zor gibi. (tahmindir)
-
@shzd61 zaman çok geçti, eşkalini unuttuk. Her gördüğümüzü acaba o mu diye:) duyumlar da karışıyor bu nedenle sanırım. Eskiler az daha fazla gördüğü için daha iyi hatırlayabilir:)
-
@bozkırlı1, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Perşembeden önce zor gibi. (tahmindir)
Kendi tahminim de dahil olmak üzere bilgi,duyum, tahmin v.b kirliliğini ortadan kaldıracak sağlam bir bilgiye ihtiyacımız var:)
-
geçen sene bi arkadaş ''ne olursa olsun bu anları yaşadığım için çok gururluyum'' yazmıştı , unutamıyorum bu cümlesini , o kadar haklı ki şu anda...
-
@ese03 zannedersem o arkadaş @karakalpaklı idi şuan 106. dönem kaymakam adayı ..
-
içişleri ayın 15'ini sever.
-
@ömermuhtar evet haklısın etiketleyince hatırladım . ALLAH inşallah bizlere de nasip eder
-
açıklanma sürecinde işi yavaşlatan memur varsa maaşla beraber bir enerji gelmiştir belki
-
@fc-real-gdp %50 bilgi %50 tahmin mi hocam
-
arkadaslar bilgidir buyuk ihtimalle cuma, persembeye yetisirse belki
-
@ese03 hocam bilgim yok. geçen sene 15 şubat'ta açıklanmıştı.