2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
persembe veya cuma
-
Bilgimi tahminmi@gurkan
-
@alicenap34 bilgi
-
Bilginiz için sağolun hocam muteşekiriz @gurkan
-
Arkadaşlar benim bir ricam olacak, artık sona geldik tabi hepimiz merakla soruyor, soruşturuyoruz dolayısıyla çeşitli duyumlara da ulaşıyoruz. Bu süreçte başlığa yazarken sadece gün vermek yerine tahmin mi yoksa duyum mu duyumsa ne kadar sağlam belirtsek herkes için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur, iyi akşamlar.
-
-
Bakanlığın sayfasını dakika başı yeniliyor musunuz sizde yoksa kafayı mi yemek uzereyim?
-
Bir iştir bekIemek. BekIeyecek bir şeyi oImamaktır korkunç oIan.
Cesare Pavese -
@paretowilfredo üstad neden şu forum içim bir application geliştirmiyorsunuz?şöyle sonuç açıklanınca telefona bildirimler gelseydi fena mı olurdu
-
@KaymakamAdaylıgı heyecanımıza ortak olmak istemez misiniz
-
@kuskonmaz bu kaymakamadaylıgı’nı bu foruma kim küstürdüyse Allah’ından bulsun
-
@kuskonmaz, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@KaymakamAdaylıgı heyecanımıza ortak olmak istemez misiniz
-
en son 3 gün önce ç.içi olmuş yani cuma günü...acaba cuma açıklanacaktı da son anda ertelendi mi? o çevrimiçi oluşu bunu düşündürdü bana. eğer durum böyleyse ç.içi olduğu ilk gün loading yazıcak demektir ve açıklanacaktır (komplo teorisi gibi oldu ama neyse)
-
@KaymakamAdaylıgı
Cürmümüz n’oldı ki bizden eyledün bîzârlığ
Biz gamun çekdük sen etdün özgeye gam-hârlığ
Sizde âdet bu mıdur beyle olur mı yârlığ
Hanı ey zâlim bizümle ahd ü peymân etdügün -
@süleyman-askeri @KaymakamAdaylıgı bu hicivden sonra arz-ı endam eder inşallah
-
hocam biz gelsin diye uğraşıyoduk ama ya
-
Çok yorulduk çok. Uzun bir süre sonra bu gece düşünmekten uyuyamadım; bekleyişlerle, hep dualarla geçti ömür. Nihayete ersin istiyor gönül. Hüsrana rıza vermek en çok korkutan şey insanı, hayırlısıyla bitsin inşallah şu bekleyiş.
-
İş bölümü yapalım. Bir grup Bakanlığın ışıkları kontrol etsin. Bir grup da @KaymakamAdaylıgı 'nın çevrimiçi olma durumunu kontrol etsin :))
-
@möözun geçen sene bakanlığı arıyorlarmış
-
@sprkymkm doğrudur ama pek bilgi vereceklerini zannetmiyorum