Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@unefille arkadaş servis görevlisi ilanından bahsediyor galiba ki haklı kaç yıldır gelmiyor ilan.Normal mi sence ülkenin en büyük bankasının en fazla personel gerektiren pozisyonuna yıllardır ilan gelmemesi.El altından alınmıyor da nereden geliyor bu insanlar aydınlatta biz de bilelim
-
Vakıfbank da servis görevlisi alımı yapmadı heralde uzun zamandır. Tam bu zamanda vakifbamk ve ziraat bankasi 1000er alım yapsa iibf rahatlar.
-
@unefille @marjinalmaliyt57 istediğinize inanmakta serbestsiniz. başarılar dilerim.
-
@charizard içerden telefon bankacılığı, güvenlik görevlisi vb. pozisyonlardan geçiş yapılıyor.
-
@simón-bolívar aynen hocam öyle şeyler deniyordu.
-
@charizard bir kamu bankasının merkez binasına gittim sordum. verilen cevap şuydu; dayın varsa girersin. durumu da anlattım nasıl alınıyor dedim ilan yok vs. öyle cevap verdiler.
-
@simón-bolívar tesekkurler size de basarilar..
-
@ozge92 emlak bankası ile ilgili gelişme var mı?
-
@simón-bolívar malesef henüz ses yok
-
arkadaşlar hiç duyum yok mu ziraat halk vakıf emlak banktan
-
@ozge17 ziraat yazdan önce zor ama en yakın gelebilecek ilan vakıf bank inş gelir
-
Emlak katilim bankasi genel basvuru ilani acilmis arkadaslar. Ben yeni gordum daha önceden varsa heycan yarattiysam kusura bakmayin.
-
@tolga80 umarım hocam normalde martta vakıf sınavı oluyordu belki ziraat uzmanlık yazın gelir
-
@colinclark55 nerede hocam ?
-
kalkınma bankası istanbula taşınıyor bence takip etmek lazım alımları.
-
@varolistan https://kariyer.emlakbank.com.tr bu adreste hocam. yeni mezun basvuru, genel basvuru.
-
@idarhakim nerdeydiji daha once
-
@colinclark55 teşekkür ederim başvuru yaptım sayenizde
-
emlağa başvuru yapanlar kaçıncı sıradan başvurduklarını yazabilirler mi kaç kişinin başvurduğu hakkında bilgi edinelim
-
@longtermjobless 832. Sıradan Genel başvurum.