Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@north-remembers benim de olumlu olmuş.kişilik testi geldi mailime.onu da yaptım.
-
@marjinalfaydali, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@north-remembers benim de olumlu olmuş.kişilik testi geldi mailime.onu da yaptım.
Hocam bu dediğiniz kobi için mi? Bende yaptım sınavı ama olumlu ya da olumsuz bir şey gelmedi
-
@m-cimenderoglu dostum sinava girmismiydin yoksa sadece mulakat mi em son acilan ilanda sinav var diye hatirliyorm ama gene de bi sormak istedim
-
@paretowilfredo bu banka alımlarıyla ilgili de ara ara haber paylaşımları yapar mısınız? halkbank çok konuşuldu ama asparagas haber çıktı. Vakıfbank için kesin deniliyor. ziraat bankasının ise kimi nasıl aldığı belli değil. bir de emlakbank var ama o da nasıl alım yapar bilmiyoruz şaibeli. @evandro
-
@james-buchanan elbette, duyum var mı yok mu olarak mı yoksa gelmeyen ilanları mı haber yapmamız isteniyor aceba?
-
@çalısçabala evet hocam şube kobi yet. yard.. sınavı için olan.
ben sınavı(gk gy olanı) mailime gelir gelmez hemen çözmüştüm acaba ondan mı kaynaklı? -
@marjinalfaydali sanmıyorum hocam bende hemen çözdüm ama belki olumsuzdur. Sizin sürücü belgeniz ve ingilizceniz var mı ben onlar olmamasina rağmen şansımı deneyeyim demiştim Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@evandro ikisi de hocam.
-
@north-remembers neresi için tercih yapmıştınız
-
@çalısçabala ingilizce gerekiyor muydu bu pozisyon için?
ingilizcem yok.ehliyetim 6 yıldır var ve kullanıyorum da aktif olarak.
bence donerler size de çünkü o kadar kişi girdik ama bi kaç kişi 1 2 kişi dedi mail geldi diye.
bu hafta donuşler olur yine diye düşünüyorum.
hayırlısı hocam,ben daha önce finansbank mülakatından elendim ve bir çok banka mülakatından daha.
bu sebeple umudum yok pek..zaten SMMM için dosya açtırdım,sınava girdim..onun sonucunu bekliyorum.olursa ona odaklanacağım artık. -
@aziz-petrick şube kobi portföy yetkili yardımcısı istanbul için
-
@marjinalfaydali Başvuru da yazıyordu ama yine de şansımı deneyp sınavı yapmıştım. Umarım dediginiz gibi bana da dönülür. Bir umut işte.. Hakkınızda en iyisi olsun. Banka sınavlarına bel bağlamamak lazım cok haklisiniz.
-
@north-remembers hocam bu kişilik testi ilk sınavınız mı yoksa ilk sınava ilaveten gelen ikinci bir sınav mı ?
-
@bad1905 ilk sınavdan sonra gelen ikinci test
-
2 arkadaşımızdan başka envanter için mesaj alan oldu mu bana gelmedi.
-
@çalısçabala bana da geldi envanter hocam şaşırdım hatta 34 35 tane ancak işaretleyebilmiştim genel yetenekten
-
@unefille size de mi dün geldi hocam? Benimki olumsuz demek ki gelmediğine göre
-
@unefille Ben hepsini işaretledim ama muhtemelen sürücü belgem olmadığı için olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun başarılar
-
@çalısçabala hocam banada 2. test gelmedi henüz muhtemelen benimkide olumsuz sonuçlandı
-
@bad1905, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@çalısçabala hocam banada 2. test gelmedi henüz muhtemelen benimkide olumsuz sonuçlandı
Olabilir hocam ama keşke bir olumsuz diye bari yazsalardı bize de beklenti içinde olmaktan iyiydi.