Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
Emlak bankası denetmen uzman vs. alımı yapacak deniyordu. Twitterda da bir kac kisi belirtmisti bunu. Ne oldu bir gelisme yok mu arkadaşlar? Bu genel başvuru hangi pozisyonlar için oluyor.? Bilmedigim icin soruyorum.
-
@colinclark55 genel merkez ankara'da.yakında ataşehir finans merkezine taşınacak.
-
Emlak bankası hangi illerde açıldı bilginiz var mı?
-
@north-remembers ne demek hocam onemli degil bilgi almak ve bilgi paylasmak icin burdayiz : ) ben daha basvuru yapmadim.ama yapacagim bu aksam. Herhalde kapatmazlar ilani : )
-
@872 bi fikrim yok hocam ama nudurluklere mudur pozisyonlarina atamalar yapilmis yakindir ilanlarin gelmesi yada sinavin acilmasi
-
Emlak bankasina basvuru yapan arkadaslar yardimci olabilirmisiniz ? Benim herhangi bi kullanici adim ve sifrem yok cok baktim ama olusturma yeride yok nasil kayit yapip basvuru yaptiniz? Linkedin hesabimda yo.
-
@colinclark55 cozdum. Ozgecmis birak yerine tiklamam gerekiyormuş
-
neden bu şekilde ilana çıkılmış sınav açmayacaklar mı beyler var mı bilgisi olan
-
Bu açtıkları ilan ne yani ne sınav olduğu belli ne sınavsız olduğu? Nede kimi alacakları belli çok saçma olmuş
-
@mehmetkvl acilcak muhtemelen suan icin genel basvuru ilani ve yeni mezun ilani adi altinda basvuru topuyorlardir sonrasinda uygun gorduklerine sinav daveti gonderirler
-
Yeni mezunların davet edilebileceği değerlendirme boyutları:
- Genel Yetenek Sınavı
- Yabancı dil gerektiren pozisyonlar için "Yabancı Dil Sınavı"
- Değerlendirme Merkezi Uygulamaları
- Mülakat
- Kişilik & Yetkinlik Envanteri.
Buda genel basvuru icin , Bankacılık tecrübesi gerektirmeyen başlangıç düzeyi pozisyonlar için "Genel Yetenek Sınavı", tecrübe gerektiren veya gerektirmeyen tüm pozisyonlar için ise "Kişilik & Yetkinlik Envanteri" uygulanabilecek olup sözü edilen sınav ve envanter uygulamaları ile ilgili bilgi değerlendirme sürecine alınan adaylara ayrıca verilecektir. Demekki sinav olayi var.
-
ziraat katılım ya da vakıf katılım gibi hareket ederler büyük ihtimal önce büyük şehirlerden başlarlar şube açmaya sonra her ile bir tane
-
Bide basvuru yapabileydik. hotmailine aktivasyon linki gelmeyen var mi?
-
@colinclark55 tamam hocam tesekkurler.
-
@colinclark55 bir sorun çıkmadı hocam gmail hesabımla yapmıştım
-
@north-remembers hotmaille yaptm ama hala gelmedi tekrar gonder dedim iki uc kez denedm gene gelmedi neyse olmadi adresi degstirip gmail kullancz
-
@colinclark55 belki tarayıcıdan kaynaklıdır ama gmaille de bir deneyin aynen
-
@north-remembers gmail de olmadi valla anlamadim tarayiciyi degistm gene olmadi
-
Yeni mezun ne kadar yeni mezun? 2 yıldır işsiziz sayılır mı
-
@ercu bnce yeni mezundan kastı tecrübesiz hocam.en altta anahtar kelimelerde tecrübesiz yazıyor cnkü