Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@jamiryoo uzm.yard için İstanbul denilmiş bana uymuyor maalesef şimdi gördüm. İç kont için alım yapilacak olan illerde ikametgah şartı mi gerekiyor ??
-
@Su28A ikametgah şartını görmedim
-
@jamiryoo iç kont için de ing lazım demi ing başımın belası olacak
-
@jamiryoo yüzde elli baraj var
-
50 de 25 ing doğru mu istiyo yanlış mı anladım acaba
-
@kartalyüreklihem genel yetenek hem ingilizce hem de alan bilgisinde en az yarısını yapmak gerekiyor
-
alım sayısını ben mi göremedim yoksa yazmıyor mu acaba?
-
bir de uzman yardımcılığına başvuru yapan servise de yapabiliyor mu?
-
@kuantummk hocam bu servis elemanı için ikametgâhını değiştirsem olurmu
-
@adanali01 hocam ikametgah konusunda hiç bilgim yok ben yeni mezunum bu işler nasıl yürüyor sizlerden öğreniyorum ben de
-
@jamiryoo hocam uzman yardımcılığı içinde geçerli mi ing
-
@adanali01 evet
-
Hem gişeye hem müfettişlik/uzmanlık için girilebiliyor mu?
-
-
@paretowilfredo şimdi gördüm hocam iki ilanda da genel yetenek sınavı saat 10da görünüyor ortak olur mu acaba dedim o yüzden
-
@pabloescobarr Sanmıyorum dostum, iki sınavı birbirinden ayrı ilanlar olarak belirtmiş, özel olarak belirtmediği için girilemez olarak değerlendiriyorum. Zorluk düzeyleri de farklı olacaktır iki grup için yapılan sınavların.
-
@paretowilfredo peki hocam banko asistanı ile servis görevlisinin tam olaral farkı ne oluyor. 2018deki kadrodan farklı sanırım
-
@pabloescobarr bunu bende merak ediyorum . İkisinin farkı maaş konusunda nedir ve yükselme olarak ne gibi farkları var ?
-
@Su28A, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@jamiryoo uzm.yard için İstanbul denilmiş bana uymuyor maalesef şimdi gördüm. İç kont için alım yapilacak olan illerde ikametgah şartı mi gerekiyor ??
İç kontrolörlerin asıl görev yeri istanbuldur. Şube ve birim denetlemeleri olduğundan ilk 3 yıl gezici olursunuz müfettiş gibi.
-
@pabloescobarr, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Hem gişeye hem müfettişlik/uzmanlık için girilebiliyor mu?
Hiyerarşik seçim yapmanıza imkan verir bir sistem var başvururken .
Örneğin müfettiş yardımcılığı seçmişseniz ikinci seçenek iç kontrolör veya uzman yard Dr.
Teftiş seçip ardından gişe seçemezsiniz.
Uzman yard/ iç kontrolör ilk tercihiniz olursa gişe seçebilirsiniz