Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@liquiditytrap bana daha 1. Aşama yetenek sınavı sonucu bile gelmedi. Ki geçtiğime adım gibi eminim. Ama inatla dönmüyorlar.
-
@mbguy bana dönüş yaptılar hocam mülakat günü ve saati için. İl bazlı dönüş süresi gecikiyor olabilir
-
@liquiditytrap siz hangi ilden başvurmuştunuz Hocam?
-
@mbguy Ankara
-
@liquiditytrap bende Ankara başvurdum çok ilginç ya ne bir haber ne bir şey.
-
@andelib ama ben ziraatin faaliyet raporlarina bakmistim. Son zamanlarda (3-4 yil tahmini belki fazla) kurum icerisinden aliyor. Her yil teftise alim yapiyor yani, 10-15 kisi sanirim.
-
Arkadaşlar ziraat katilim uzman yardımcılığı ziraat uzman yardımcılığı alım olacak mı bir duyumu olan var mı geçen yıl bu zamanlar ilan verilmişti çünkü
-
Geçen yıl alım olmuştu bu yilda alım olur mu bilen var mı
-
Insallah yaparlar cunku bu sene icin halk bank da ilana cikmadi sabirlar tukeniyo artik alim olsun yetti bu issizlik
-
Ziraat ya da halktan herhangi bir duyumu olan var mı arkadaşlar
-
halkbank için duyum var mı?
-
Yok mu ziraatten bir duyum arkadaşlar acaba? Teşekkürler şimdiden.
-
Geçen sene haziran sonu ziraat bankası uzman yardımcısı ilanı vermişti. Acaba bu sene açılmayacak mı boşuna mu bekliyoruz
-
Ziraat katilim uzmanlik ilani ne zaman gelirki acaba temmuzun sonuna geldik geçen yıl haziran sonu ilan verildi ağustos ortasında sinav oldu ben kestim umudumu bu yıl artik:(
-
Arkadaslar yokmu bankalardan duyumu olan
-
Ya Bu bankalar sınav açmayı düşünmüyor mu halk yada ziraat
-
@Özge92 ya emlak katılım bankası ne yapmayı amaçlıyor anlamıyorum 6 ay önce sitesinden başvuru yapmıştım yeniden genel başvuru ilanı açmış. Hayır personel alıyorlar da biz mi bilmiyoruz. Ya da her şey göstermelik mi?
-
@North-remembers ben artık onu takip etmiyorum bile. Bildiğin kendi aralarında alım yapıyorlar birileri alınıyor, bizede göstermelik birkaç ilan koyuyorlar bence
-
@keynesinabv @tolga80 @mbguy Halkbank için duyum yok mu hâlâ?
-
ziraat açtı millet kimsenin yazacağı yok ben yazayım