Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@longtermjobless ayrı başlık açıldı ona hocam ondan yazmamışlardır
-
@ryan tamamdır hocam bende oraya geçeyim
-
Arkadaslar halkbank gise icin ilan acti . Bilgisi olan var mi ona gore basvurucam gise nasildir calisma saatleri maas vs . Ve yarin bigun mulakatta elenme sebebi olur mu bi iste calisiyor olmak bilmedigim icin soruyorum . Bu sene 74 puan aldim ilk senemdi asil.hedefim 2020 de puanimi istedigim seviyeye getirmekti . O yuzden kpss yi ihmal etme niyetim yok . Yardimci.olursaniz sevinirim
-
Halkbank uzman yardımcısı alımı için bilgi yok mu hâlâ?
-
-
-
-
Kamu bankalarında uzman yardımcılığı ilanı ne zaman gelir duyumu olan var mı
-
Anlaşılan halkbank bu sene de ilana çıkmayacak. Sadece gişe için açtı ona da ikametgah istiyor diye başvuramadık.
-
İng'nin yönetici adayı sinavi ve mulakati hakkinda bilgilendirecek olan var mi?
-
@osmanozcan az önce sınavını tamamladım 40 gkgy 40 ing soruları var. Pc üzerinden yapılıyor kamera mikrofon açık vaziyette
-
@Hayaller71 sadece yetenek testi bekliyordum İngilizce beni şoke etti, hakkımızda hayırlısı olsun
-
@Gökcelif evet normalde gk gy yazıyordu sadece bende kısa süreli Bi şok yaşadım
-
halk bankasının gişe alımı için duyum alan yok mu genel alım
-
@ozge17 bugün öğlenden sonra 2 il3 arası online sınavı var
-
Ing bankasıyla ilgili geri dönüş alan oldu mu
-
@işsizbankaci25 18 Ekim sondu normalde açıklanması lazım
-
@işsizbankaci25 işe başlama tarihi aralık yazıyordu kariyer.netteki ilanda hocam bugün yarın açıklanır bence
-
TEB Müfettiş yardımcılığı sınavı ile Anadolu Sigorta Müfettiş yardımcılığı sınavları çakışıyor sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? TEB de çalışan varsa imkanlar hakkında bilgi verebilir mi.
-
Yapı Kredi MT Programı’nda seni neler bekliyor?
• Türkiye’nin dijital bankasında çalışma ortamını keşfetmek
• Profesyonel yaşama ve kişisel gelişime yönelik 3 ay sürecek kapsamlı bir eğitim programı
• Farklı departman ve birimleri tanıma fırsatı
• Proje çalışmasına katılmak ve kazanan gruba sürpriz büyük ödül!
• Program devamında Koç Üniversitesi’nde MBA için burs imkanları
Senden neler bekliyoruz?
İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik ve Fen Fakültesi mezunu olmak / 2020 Ocak'ta mezun olmak,
• Tercihen Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, İşletme,
Matematik Mühendisliği, Ekonomi, İstatistik, Matematik bölümlerinden mezun / 2020' Ocak'ta mezun olmak,
• 26 yaşını aşmamış,
• Tercihen staj deneyimi olan,
• İleri düzeyde İngilizce bilgisine sahip,
• Güçlü iletişim ve analitik düşünme becerisine sahip,
• Minimum 2.75 GPA.
https://live.peoplise.com/yapikredi/Application/Landing/a9807e2b-dbb1-4bfe-af77-d543659b8826