Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@churcill son bir ekleme: Vakifta personel eksiği değil fazlası mevcutmuş kurum müdürden müdür yardımcısından geçilmiyor dendi. Ziraatte durum nasıl bir haber edinemedim.
-
Halkbank’ın ingilizcesi sınavı yökdil seviyesinde mi? Bilginiz varmı. Ortalamanın bir tık üstünde ingilizcem 1 ay az az baksam sizce geçebilirmiyim?
-
Ziraat bankasiyla ilgili duyum var mi?
-
keşke vakıfbank ilana çıksa
-
@lakcingofsupply gelmedi ilan çok ümidliydim
-
Ziraat veya vakıf gelmez mi artık ?
-
@Su28A ziraat gelse
-
@Su28A vakıf dan umudum yok ama ziraat niye gelmedi anlamadım vakıf gelse de çok kişiyi almaz
-
Vakıf her sene açıyordu neden bu sene açmıyor ki bence az da olsa yani çok az kişi de alınsa formalite icabı bi ilan gelir diye düşünüyorum öyle umuyorum..
-
Arkadaşlar vakıf her sene mart nisanda açıyordu sınav bu sene corona girdi araya. Sizce yılsonuna kadar açarlar mı yoksa seneye mi kaldı dersiniz?
-
@bernaa bence açmaz vakıf hocam çnkü baya yüklü alım yapmış 2 yıl önce açsa da çok az kişi alır
-
Peki ziraat coronadan dolayı ertelemis olamaz mı ? Belki gelir umuduyla düşünüyorum tabi
-
@Su28A Aynen normalde haziranda ilana çıkar şubat gibi sonuçları açıklardı inş corona dan ertelemişlerdir
-
Arkadaslar ziraat uzman yardimciligindan duyumu olan yok mu gelmez mi ilan artik temmuzda bitti sayilir:(
-
Ziraat kpssden sonra mı gelir geçen sanki eylül ekim geldiydi tam hatırlamıyorum
-
@mrblue10 hocam o müfettişlikti uzman yrd hep haziran da gelmiş bu yıl korona dan dolayı alım planı var ise yılın her zamanı gelebilir çünkü bu yıl özel durum var inş gelir ben atandım çok şükür inş sizlerde kurtulursunuz bu sureçten
-
@Diego33 alım planı var mıdır peki ?
-
@Su28A bilgim yok hocam o kadar yazdık kimse cevap vermedi ama belli olmuyor bence alım olacak ama ne zman bilemiyorum
-
Ziraat teknoloji 30 kisilik alim yapiyor uzman yardimciligi acmaz mi
-
arkadaslar ziraat bankasindan bi duyum yok mu