Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@paca08 şubecilere ve memurlara para vermez işbankası genel müdürlük çalışanlarına musluğu akıtır.
-
Ozeller ilana ciksa ne ki buyuk sehirler icin belki daha fazla umut vardir da sahsen akbank finansbank is bankasi denizbank gibi bircok ozel bankanin sinavlarini kazanip mulkata gitmistim ama torpilsiz sagolsunlar kaile alinmiyoruz. Finansbank icn adanada mulkata gitmistim olumsuz olsa dahi mail yoluyla bildiririz denildi ne donen oldu ne arayan nede soran yaptigim masrafla kaldim.
-
Bankalara giren dostlardan özel ricamdır, kart iptal ettirmek istiyorum diyenlere, lütfen para puan hediye etme teklifini sunmayın. 3 Kuruş para puanla 10 kuruş kazanacağının farkında olmasa bankalar, o para puanı bedavadan dağıtır mı? Bir de insanı kart iptalinden vaz geçirmek için 40 dereden su getirmek deyimi var
-
VakıfBank ilana çıkacak diyorlar.
-
halk bank belirsizliği sürüyor mu hala
-
@tolga80, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
halk bank belirsizliği sürüyor mu hala
-
@james-buchanan hocam müfettişlik, uzmanlık falan mı?
-
@antimülakat hocam banka isi hep oyle. Tanidigim banka muduru vardi kredi cekmeden sagdan soldan para bulup isini gormeye calisirdi. Oldum olası banka cazip gelmiyor bana. Bu baslikta bunu demeseydim iyiydi aslinda:)
-
VakıfBank ilanı sınavı müfettiş yardımcısı şeklinde olacak ve yine martta olacak sınav Halkbank için duyumum ise sınavın aralık ayında olacağı. Bankalarla bağlantılı olarak şunu diyim Denizbank’ta çalışmayın para vermez. Bddk da ilana çıktı çıkacak.
-
@antimülakat Hocam bankanın faiz dışı gelirlerini görseniz çıldırırsınız
-
@keynesinabv hocam bddk da murakıp yardımcılığı da var mı yoksa sadece uzman yardımcısı mi alacak
-
Bankacılık sektörüyle ilgili ilk sene çok kazanmazsınız devlet bankasında olursanız uzman yardımcısı olarak ortalama 3bin tl maaş(tazminatsız) 4kere çift(çift derken 2200 falan) iki kere altı ayda bir prim (en kötü 1650 verirler) bir kere temettü alırsınız çoğu maksimum üç maaşa kadar yapar bu ilk yolun geliridir arkadaşlar. İkinci yıl bunlar artmaya başlar üçüncü yıldan sonra guy sgk vmyden daha daha daha çok kazanmaya 5 yıldan Sonra da birçok a grubundan daha çok kazanırsınız. Fakat olay sadece kazanmaksa bunlar geçerli. Geri kalan kendi artı eksileriniz arkadaşlar hayata bakışınız vesaire şekillenir. Çoğu banka ortalama bunları verir teftişte bu maaştan 200-250 lira fazla şehir içi harcırah 30-40 şehir dışı 100-120 arası değişir. İlan haricinde bunları genel toplu yazmak istedim çünkü başvururken bence bunlar da önemli şeyler oluyor.
-
@keynesinabv peki hocam halkbank yine servis görevlisi açacak mı?
-
@keynesinabv o zaman halkbank ilani ekimde gelir diyebilir miyiz?
-
@roadrunner evet dostum öyle olacak gibi duruyor ç
-
@kuznets_12 Hocam bddk işte uzman yardımcısı ve murakıp alacak yine ama ilanda çıktığı sayının yine yarısından az alacaklar
-
@keynesinabv siz bankacı mısınız?
-
-
Yapı Kredi Bankasının birkaç ilanı var kariyer. net de bi bakılabilir.
-
@keynesinabv hocam emlak bank hakkında hiç duyumunuz var mı? Bide konuşuldu mu bilmiyorum ama ziraat açmayı düşünmüyor mu servis görevlisi