Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
izmir için giren var mı?
-
@mbguy sınavı ben henüz yapmadım hocam kamera yokmuş öyle okudum facebookta. 60 soru 20 dakika mı ne yanlış hatirlamiyosam öyle yazılmıştı.
-
@mbguy 50 soru 30 dakikaymış pardon sallamışım resmen kusura bakmayın yanlış bilgi olmasin
-
Kamera Yok hocam online sınavda ve 30dakika dikkatli kullanmak gerekiyor süreyi ben yetiştiremedim açıkçası sorularda basit değildi bence
-
@tercihiniyap @kd16 teşekkür ediyorum bilgilendirmeleriniz için sağolun
-
soruların içerikleri nasıldı acaba? sayısal sorular mı ağırlıktaydı sözel mi?
-
@kayalp sayısal ve şekil soruları çoğunluktaydı
-
@kayalp şekilleri tamamlama soruları vardı. Basit sayı problemleri, sayıları eşitleme vs tarzıydı. 50 soru 30 dakika ben de son soruları göremedim açıkcası Bundan sonra karakter için bir test uygulanıyor diye okudum bunlar da olumlu olursa, mülakat için mail geliyormuş. Önce toplu mülakat ardından bireysel olarak görüşme yapılıyormuş. Mülakat aşaması ve çalışma şartları hakkında bilgisi olan da paylaşırsa iyi olur
-
Ekimin ortasına geldik sanırım halkbankasıda ziraatte sınav açmıcak
-
@ozge92, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Ekimin ortasına geldik sanırım halkbankasıda ziraatte sınav açmıcak
-
Artık haftaya da halkbank ilani gelmezse umudu kesicem tamamen geçen sene 17 Ekim de geld8 ilan sanırım yanlış hatirlamiyosam.
-
@tercihiniyap geçen yıl 18 ekimde geldi hocam gelsin yeterki ne zaman ilan gelirse gelsin
-
Halkbank çalışanları gelmicek dediği halde bitmek bilmeyen umudumuz peki
-
artık gelmez herhalde.
-
Ya önceden ne güzel bilen birileri oluyordu söylüyorlardı şimdi onlar nerde
-
Arkadaslar halkbank acmaz acacak olsaydi personel ihtiyaci yok die yedeklerini iptal etmezdi.ziraatte acmaz servis gorevlisi alacak olsa uzmanlikla birlikte sinav yapardi.kusura bakmayin bende cok istiyorum acmasini bekliyorum ama gercekler bunlar.enaz 1yil ikisindende ilan gelmez
-
Halkbank ilanını çok bekleyen arkadaşlar için söylüyorum, sizin yerinizde olsam banka şube mudurlerine çıkar açıkça sorardım ilan bekleniyor mu diye cunku daire baskanlariyle gmy lerle surekli iletisim halindeler gerek alım gerek terfilerle alakalı.Şahsıma gecen sene ben öyle yapmıştım hem ziraat hem halk için ona göre çalışmalarıma da yön verdim.
-
Acaba ik nı arasak net olmasada bi Bilgi verirler mi? Ona göre özel bankaya fln başvuracam ️
-
@ozge92 yarın bi sorun hocam. Bende halkbankta çalışan bi arkadaşıma sordurayim madem müdürler biliyomus bi öğrenmeye çalışsın bakalım . Önünüze çıkan fırsatları degerlendirin hocam yinede ilan gelse bile uzun bir süreç malum.
-
@tercihiniyap teşekkür ederim hocam yarın arıcam ziraati sizden iyi haberler bekliyoruz