Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@jan-vesely hocam halkbankası servisde açacak mı
-
@ozge17 halkbankası yedekleri bile çağırmadı bu sene anlaşılan elemana şuan ihtiyaçları yok inşAllah çıkar ama çıkarsa yakın zamanda pek mümkün gözükmüyor
-
geçen hafta sonu ziraat in yükselme sınavları vardı.yönetmenler girdi..
açılsa bile yılbaşından önce gibi -
@jan-vesely, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Halkbank sınavı aralık ayında olacaksa şu sıralar ilana çıkması lazım şahsen ben yılbaşından sonra bir ilan bekliyorum halkbank ve vakıfbankası için vakıfbankta kadro açığı olduğunu duymuştum müfettişlikte
-
@jan-vesely bu sene sadece VakıfBank açar. öyle gözüküyor.
-
VakıfBank yüzde yüz müfettişlik Sınavı mart ayında olacak kadro konuşuluyor. Halk İçin de durum Zaten ortada
-
@keynesinabv halk için durum ne hocam
-
@keynesinabv hocam teftiş sınavı da mi gelmez sizce? Her yıl açılıyordu aslında
-
@keynesinabv hocam halkın durumu ne? Ziraat açmıcak mı bilginiz var mı
-
@keynesinabv halkın durumu nedir?
-
@keynesinabv, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
VakıfBank yüzde yüz müfettişlik Sınavı mart ayında olacak kadro konuşuluyor. Halk İçin de durum Zaten ortada
-
@keynesinabv @ozge17 @ozge92 halkta açar mı?
-
@keynesinabv halkbank açmayacak mı?
-
@keynesinabv halkbank kasımda diyordunuz sözde?
-
@keynesinabv, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
-
Vakıf bank müfettişlik için ingilizce çalışmaya başlamak lazım o zman ufak ufak.
-
Ziraat bankası guvenlik görevlileri gişe de başlamışlar göreve bu şekilde açıkları kapamislar arkadaşlar ağustos ayında ise uzman yardimciligi sınavını zaten yapmıştılar..
...
Halk bankası ise acarsa uzmanlık acar servis açmaz. -
@zeyno5454 uzmanlık ilanını bekliyoruz
-
@zeyno5454 hocam zaten servis artık 2 , 3 sene gelmez tahminime göre uzmanlık bekliyoruz inşallah gelir ilan