Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@tercihiniyap inşallah serviste gelir️️
-
facede halkbank çalışanın yazdığı arakadaşlar aynen aktarıyorum ( ''Arkadaşlar yolunuzu çizmek için halkbankta calısan biri olarak farkedip bilgi verme gereği duydum.operasyon personeli kapasitesinin tasarruf kararı alındı.2020 ye kadar servis görevlisi ilanı net olarak gelmeyecek.müfettiş yardımcılığı olarak 25-50 kişilik zorunlu olarak ilanı gelirse gelir '') facedeki - KPSS A Grubu ndan konuşmayı bulabilirsiniz
-
@zeyno5454 @keynesinabv @ozge17 @ozge92 Emlakbank ne zaman faaliyete geçecek?
-
@jamey-osborne önümüzdeki sene başında sanırım .onlar kesin alım yapacak ama bnm konuştuğum kişi bu seneye yetişmez demişti ️
-
Daha önce banka mülakatıyla başka bir kurum mülakatı çakışan var mı? Ya da herhangi iki mülakatı çakışan arkadaşlar. Ne yapılabilir bu konuda?
-
@deumaliyecisi, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Daha önce banka mülakatıyla başka bir kurum mülakatı çakışan var mı? Ya da herhangi iki mülakatı çakışan arkadaşlar. Ne yapılabilir bu konuda?
-
-
@ozge17 murat cetinkayadan bahsediyor galıba
-
@ozge17 maaşlar hakkında bilgi var mıdır başlangıç düzeyi nedir?
-
@tolga80 hocam bilgim yok bu konuda
-
@ozge17 Güzel bir ilan aslında basvuru yapilabilir. Gişe de baslarsan 1800 demişti bir arkadaş bu ondan daha iyi bi pozisyondur diye tahmin ediyorum yine 2000 den asagi degildir belki maaşı bilemedim.
-
@ozge17, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
güzel ilan, hemen başvuru yapıyorum.
-
-
Bankalarda uzman yardımcısı ünvanları şu şekilde şubelerde değişiklik gösterilebilir bpy(bireysel portföy yöneticisi),tpy(ticari portföy yöneticisi),kpy(kobi portföy yöneticisi) bunlar şubelerde görev yapan uzman yardımcıları ünvanlarına denk gelir örneğin genel müdürlükte kobi tahsis,kobi pazarlama, kobi süreçleri gibi müdürlükler bulunabilir ve tek başkanlık çatısı altında olduğu İçin uzman yardımcısı diye ayırt edilir. Yani arkadaşlar uzman yardımcısı ilanı olup iş arayan arkadaşlara yardımcı olmak açısından uzun uzun anlattım. Belki atlamazsınız böylelikle bu ilanı maaş konusuna gelince net 2700-3000 arası alırsınız en kötü ihtimalle çiftler primler ve temettü ve tazminatlar hariç. Şansınız bol olsun
-
@keynesinabv hocam halk bank ilanı gelecek diyordunuz ?
-
@ozge17 hala diyorum gelecek
-
@keynesinabv, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Bankalarda uzman yardımcısı ünvanları şu şekilde şubelerde değişiklik gösterilebilir bpy(bireysel portföy yöneticisi),tpy(ticari portföy yöneticisi),kpy(kobi portföy yöneticisi) bunlar şubelerde görev yapan uzman yardımcıları ünvanlarına denk gelir örneğin genel müdürlükte kobi tahsis,kobi pazarlama, kobi süreçleri gibi müdürlükler bulunabilir ve tek başkanlık çatısı altında olduğu İçin uzman yardımcısı diye ayırt edilir. Yani arkadaşlar uzman yardımcısı ilanı olup iş arayan arkadaşlara yardımcı olmak açısından uzun uzun anlattım. Belki atlamazsınız böylelikle bu ilanı maaş konusuna gelince net 2700-3000 arası alırsınız en kötü ihtimalle çiftler primler ve temettü ve tazminatlar hariç. Şansınız bol olsun
-
@ozge17 @keynesinabv @ozge92 servis görevlisi ihtiyacı yokmuş.
-
@keynesinabv ama servis de gelecek mi? Cogumuz bu unvani bekliyoruz cunku.
-
Arkadaşlar peki daha önce finansbankin mülakat davetine gitmeyenlere acaba sınav daveti gönderirler mi? Şartlarda mülakattan elenenler başvuru yapamaz diyor ama ben gitmedim ️