Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@ozge92 is bankasının memurluk sınavlarını takip edin bankanın sitesinden hocam. Ben de cekiniyordum gecen sene ama gittim sordum ve mutevazilerdi daha tatmin edici cevap veriyorlar.
-
@can iş bankası çok şey istiyor hocam ben biyoloji mezunu olduğum için şansım olduğunu sanmıyorum
-
@can ama şansımı denerim teşekkür ederim ️
-
Bankaya girmeyin . Ben cook pismanim hic de memnum degilim. Cikmak icin cabaliyorum baska kurum olursaa. Issizlik ten girdim . Ama emeklerime degmeyecek kurum.bence belki subemdekilerden bilemiyorim.amaemeklere degmeyecek meslek
-
@kamuguy haklısınız birçok kişi öyle diyor ama bizim burası küçük yer olduğu için belki bilmiyorum ama bnm etrafım memnun bankacılıktan inşallah bende pişman olmam
-
@ozge92 aliskanliktir onlarin ki hocam cikis saatleri belli degil kapiyi sen aciyosun kasan acik olsa cepten veriyosun. Aldigi maas da belli
-
@kamuguy tabi öle sıkıntıları var ama seviyorum bu mesleği yani dediğim gbi inşallah pişman olmam
-
Arkadaşlar ik yı aramadan önce banka personeline bir sorim dedim.maledef onlarada genel müdürlükten yeni bir haber gelmiş genel müdür 3000 personel fazlasının olduğunu söylemiş.cok saçma.
-
@ozge92 saçma bencede benimde orda çalışan arkadaşlarım iş yukumuz çok fazla 1000 kişi bile alsalar çok iyi olacak diyorlar . Genel müdürlükten öyle bisey duymuslarsa ona birşey diyemeyeceğim tabiki ama bilemedim . Tamam alim yapmazlar onu anlarimda 3000 fazlalık nedir ya
-
@tercihiniyap aynen çok saçma madem bukadar fazlanız var güvenlik görevlilerini neden aldılar
-
@ozge92 Arkadaşım sormuş müdürüne alim olacağına dair bir bilgi gelmedi bize, zaten alım olacağınıda düşünmüyorum siz göreve başlayalı 6 ay oldu smdi yeni bir ilan gelmez demiş . Tabi bu o bankanın müdürünün kendi fikri Yanlış yönlendirmek istemem. Ama illa alim olsa söylenti olur, bilgisi gelir vesaire az çok biliyolar neyin ne olduğunu.
-
@tercihiniyap aynen hocam sağlık olsun artık napalım beklicez zaten ️
-
arkadaşlar hangi banka için konuşuyorsunuz acaba?
-
@tolga80 Ziraat Bankası hocam
-
@tolga80 hocam çok pardon halkbankası için️
-
yanılmıyorsam şuan ziraat ve halk bank ta yükselme sınavları var bence alım olacaktır
-
@tolga80 ay keşke inşallah hocam
-
@keynesinabv, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
VakıfBank ilanı sınavı müfettiş yardımcısı şeklinde olacak ve yine martta olacak sınav Halkbank için duyumum ise sınavın aralık ayında olacağı. Bankalarla bağlantılı olarak şunu diyim Denizbank’ta çalışmayın para vermez. Bddk da ilana çıktı çıkacak.
Gelişme var mı?
@keynesinabv -
@kamuguy, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Bankaya girmeyin . Ben cook pismanim hic de memnum degilim. Cikmak icin cabaliyorum baska kurum olursaa. Issizlik ten girdim . Ama emeklerime degmeyecek kurum.bence belki subemdekilerden bilemiyorim.amaemeklere degmeyecek meslek
hangi banka?
-
Halkbank sınavı aralık ayında olacaksa şu sıralar ilana çıkması lazım şahsen ben yılbaşından sonra bir ilan bekliyorum halkbank ve vakıfbankası için vakıfbankta kadro açığı olduğunu duymuştum müfettişlikte