Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
İş bankası Temmuz gibi alıma çıkacak diyorlar bir kaç bölgede . Batı hariç. Çalışan arkadaşım söyledi
-
@jamiryoo teşekkür ederim
-
@ücüncütekil inşallah artık birileri alım yapsın yani
-
@ozge92 net birşey diyemem. Halkbank ile ilgili bir duyumum yok. Ziraatte ise ziraat leasing, katılıma devredildi. Bu nedenle leasingten geçen bir çok eleman var hem ziraat e hemde ziraat katılıma. Yine de belli olmaz alım yapabilirler. Açıkçası ben emlak katılımdan bir hamle bekliyorum. Ptt nin de katılım bankacılığı vasfında bi birim kurduğu yönünde duyumum var. Hatta Garanti den bir arkadaş oraya geçti.
Arkadaşlar işsizlik gerçekten zor iyi bilirim. Ancak imkanınız varsa bankada gişe için, banko görevlisi için başlamayın. Aç kalacaksanız veya geçici bakıyorum kpss puanım var ordan başka yere geçerim diyorsanız tamam kabul. Ptt ye geçen arkadaşım 6 yıl garantide çalıştı performans ta ilk 3 lerde idi ptt olunca hiç düşünmeden bıraktı.
Yok ben illede bankacı olucam benim hayalim diyorsanız sıkın dişinizi ders çalışın uzman yard. veya teftişe girin.
-
@andelib oncelikle tesekkur ederiz hocam bilgiler ve nasihatler icin. Garantiden ptt ye gecen arkadasiniz ptt nin kurmus oldugu katilim birimine mi gecti? Bir de sinav fln oldu mu yakin zamanda ptt ile ilgili yoksa gecen sene agustos ayinda yapilan sinavla iligili bir durum mu ptt ye gecisi?
-
@andelib anladım hocam teşekkür ederim
-
Her sene bu zamanlarda ziraat bankasi ilana çıkıyordu. Bu sene de ilan gelir mi acaba? Duyumu olan var mı?
-
İnşallah gelir.. daha önce bu sınava giren arkadaşlarım soru seviyesi zor diyorlardı.. ne kdr zor yani nasıl çalışılması gerek bir fikir verirseniz sevinirim
-
Arkadaşlar bankaların çağrı merkezi hakkında bilgi verebilecek olan varmı bi süre geçici çalılmak istiyorum vardıyasız çalıştıran banka var mı tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum
-
@ücüncütekil uzmanlık sınavları evet zor oluyor çok ayrıntı alan istiyor.ama Kpss sınavına çok iyi hazırlanmışsanız çok rahat yapabileceğiniz bir sınav.alanın yanında gkgy iyi biliyor olmanız gerekir onların katsayısı daha fazla cnkü
-
Arkadaşlar merhaba, aranızda anadolubank mufettis yardimciligi için test sınavını geçip, sözlü mülakata çağırılan var mı acaba ?
-
@colinclark55 evet Ağustos ayında yapılan sınavla geçti.
-
Arkadaşlar merhaba. Kesin olmamakla birlikte güçlü bir kaynaktan bilgi aldım. Ziraat Bankası Teftiş için müfettiş yardımcısı ilanına çıkabilir. Sınav tarih olarak ağustos gündemdeymiş. Tahminim bir önceki sene gibi temmuzun ilk haftası ilan gelir. Şimdiden çalışmaya başlayın. Kolay gelsin.
-
@Andelib uzman yardımcılığı sınavı da olur mu acaba?
-
@plausible o konu ile ilgili henüz bir duyum gelmedi dostum.
-
@andelib servis görevlisi almayı düşünmüyorlar mı acaba
-
Arkadaslar var mı güncel banka ilanı ya da ziraat vs kamu bankası ilanı gelecek mi bilgisi olan paylaşabilir mi?
-
Arkadaslar Türkiye finans katılım gişe hakkında bilgisi olan var mi ?
-
@andelib temmuzun ilk haftası geldi ama ilan gelmedi.
-
Garanti Bankası Sales Trainee pozisyonu için mülakata giren oldu mu arkadaşlar ?