Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
finansbanktan online sınav daveti alan var mı?
-
@blueberry bana sms geldi ama mail yok.
-
Bana da geldi 9 haziran a kadar sınav yapılması gerek diyodu
-
@jamiryoo mail olarak mı geldi size?
-
maaş olarak asgari ücret mi acaba?
-
garanti yatırım bankasından yönetici adaylığı sınavı gelen oldu mu?
-
@gomar61 once mesaj sonra mail geldi
-
Finansbankin ilani duruyor mu arkadaslar yoksa genel basvuruya mi basvurmustunuz
-
Finansbank iki mülakattan elendim hiç değeri yok gözümde ah şu devlet bankaları gereken alımları yapsalar da bizler de bir rahatlasak keşke...
-
Ziraat haziranda acar mi sizce?
-
@i̇rving-fisher ben daha once forumda birine sormustum acacagini soyluyorlar ama gecen sene sanki bu donemlerde ilan gelmisti belki mufettislik de olabilir cunku 2 yildir mufettis alimi hic olmadi hatta 3 diyebilirim
-
@samettin geçen sene haziran sonları uzman yrd ilani geldi 2017 de de iluzmn yrd ilani geldi yani ust üste 2 yıl geldiyse bu yılda gelmeli ama mufettis alimi artik yapmıyorlar diye biliyorum.Hayirlisi kpss ye çalışacağız artik:)
-
anadolubank müfettiş yardımcılığı için davet alan var mı?
-
Özel sektörde bi 2 yıl mezun barajı aldı başını gidiyor bu sene is varda biz mi girmedik bankalarda yapmaya başladı sonumuz hayrolsun
-
@jamiryoo 2 yıl mezun barajı nedir hocam açar mısınız?
-
@fırtına-lordu bazı bankalar ya da finans kurumları ise alım yaparken yeni mezun ya da en fazla 2 yıllık Mezunlar için ise alım yapıyor tecrübesiz alımlar için tabi
-
@blueberry merhaba ben davetiye aldim sınava gideceğim. Sınav içeriği internet sitesinde yazıyor fakat istatistik mezunuyum ,hukuk da varmış sınavda . Hukuk gözümü korkutuyor açıkçası. Hangi konular ağırlıkta olur bir tahmininiz ya da bilginiz var mı?
-
@hks999 Hiçbir bilgim yok hocam. Ben gidip gitmeme konusunda karar vermedim. Kaç kişi alınacak toplamda onu da öğrenebildiniz mi?
-
arkadaşlar, anadolubank daveti ne zaman geldi size?
diğer sorum da burada hiç denizbank my sınavında süreci devam eden arkadaş var mı? bireysel mülakatlar başladı.
-
@blueberry alınacak kisi konusunda da bilgim yok malesef