Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@İrving-Fisher uzman yardımcısı nasıl hocam guydan iyi midir ? Maaş vs olanakları biliyorsanız tabi eğer soruyorum ama...
-
Bu yıl alım olmadi umarim en yakin zamanda olur belirsizlik çok zor
-
@Su28A kamu bankasi tabiki ozelden daha iyidir maasda ort 3900 olabilir bir ark oyle demisti
-
@İrving-Fisher guy la kıyaslama yapmak için sormuştum hocam . Guy maaşı daha yüksek sanırsam .
-
@Su28A guy maasida ort olabilir cunku guydaki arkadasta gep isinden yakinirdi cok calistiriyolarmis falan o da pek memnun degildi maasindan ama yabanvi dil tazminati olur mu bilemem
-
@İrving-Fisher tamamdır eyvallah
-
Yatırım ve Kalkınma Bankası'nda torpil döner mi? Bir de bu banka saf kamu bankası mı? Başvurular biteli çok oldu ama hala dönen yok.
-
@החוק-החוקתי şubat duyumunuz kesin mi daha öncede sormuştum ama cevaplarsaniz çok sevinirim
-
arkadaşlar halkbank,ziraat,vakıf.. kısacası kamu bankaları hakkında duyumu olan var mı ? 2018-2019 es geçti neredeyse..
-
Arkadaşlar kamu bankalarının uzman yard mesleği çalışma yeri yalnızca İstanbulda mi oluyor ? Başka şehirde çalışma imkanı yok mu
-
Genel müdürlük birimi olarak Mali Tahlil/Firma Analiz birimi, kamu bankalarında büyük şehirlerde ve sanayisi ile kayda değer ticari faaliyeti bulunan şehirlerde sabit olarak çalışıyor. Bunun dışında, bankadan bankaya değişmekle birlikte Kredi Tahsis, Risk İzleme, Merkezi Operasyon ve Kambiyo gibi çeşitli bölümler/birimlerin de farklı şehirlerde uzman yard. - uzman olarak personeli olabiliyor. Bir de bankanın yapılanmasına bağlı olarak Bölge Koordinatörlüklerinde farklı birimlerde, yine Türkiye genelindeki şubelerde kobi/ticari müşteri ilişkileri yetkilileri/asistanları da uzman - uzman yard. olarak çalışabiliyor. Ben sadece bir kamu bankası için bunları belirttim, diğer 2 kamu bankası da aşağı yukarı bu şekilde faaliyet gösteriyor ancak yine de olası bir mülakat durumunda danışmak gerekir
-
Yakında ziraat vakıf ya da halk bank uzman Yrd alır mı
-
@jamiryoo halk artık açmalı kaç sene oldu ziraat de açabilir ama vakiftan çok ümitli değilim
-
@gençler23 ben hepsinden umitliyim faiz lerdeki düşmeden dolayi personel alabilirler satış icin
-
@jamiryoo inşallah, bahara doğru belli olur diye düşünüyorum vakıf her sene yüklü alım yapıyor bu seneyi es geçebilir.
-
Bankalara dair bilgi vs duyum yok mu
-
@Su28A ziraat acarsa haziran da açar onun dışında vakıf nisan gibi
-
@jamiryoo sağolun hocam
-
@jamiryoo halkbank açmaz mı hocam?
-
@jamiryoo halk uzun zamandır açmıyor açar mı bu sene sizce